Júniusban születtél? Ez jellemző rád!
Címlap / Ezotéria / Júniusban születtél? Ez jellemző rád!

Júniusban születtél? Ez jellemző rád!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Az Ikrek és a Rák jegyűek születnek a 6. hónapban. A Rák jegyűek bolygója a Hold, az Ikrek jegyűek bolygója a Merkúr. Bár e két jegy eltérő tulajdonságokat mutat, azokra, akik közülük júniusban születtek, jellemző néhány különleges ismertetőjegy a numerológia alapján.  

A júniusi születésűek számára nagyon fontos a gondoskodás, a család, az érzelmi és anyagi biztonság keresése.

Elég nehéz a gyerekkoruk, hamar felnőnek. Korán kell megtanulniuk a felelősségvállalást, bár nem szeretik.

 

Általában az apa hiányát kell megélniük. Gyakori, hogy elveszítik édesapjukat (válás, halál, távolban dolgozik vagy él), így kénytelenek már gyerekkorban segíteni anyjuknak, aki elég domináns személyiség és gyakran a gyerek vállalja át az apa szerepét. Van, mikor már fiatalon munkát kell vállalniuk, dolgozni kényszerülnek. Gyakori az asztma, az allergia, a fulladásos "élmény" (sokszor a nehéz szülés következményeként).

Bizalmatlan, félős gyerekek, visszahúzódóak, gátlásosak.

Jellemző rájuk, hogy nehezen döntenek, utálják a felelősséget. Ugyanakkor segítőkészek, (bár nem önzetlenül), szívesen adnak tanácsot másoknak. Fontos számukra a család, a harmónia, a becsület, az anyagi javak. Szeretnek jól élni, bőségben, békében, nyugalomban, alapvetően eléggé anyagiasak.

Mindig meg akarnak felelni a külvilágnak, fontos számukra, hogy népszerűek legyenek, szeressék őket.

Valami titok lehet a családban.

 

Szeretnek gondoskodni a körülöttük lévőkről, de mindig visszavárnak, nem önzetlenül teszik. Hajlamuk van a mártíromságra. Általában nagyon szép gyerekek és népszerűek is a kedvességük miatt.

Ha fiúgyerek az illető, és mégis otthon van az apa, azaz együtt élnek, akkor fontos, hogy a fiú már korán elkerüljön otthonról. Létszükségletük a biztonságot jelentő párkapcsolat és az, hogy gondoskodhassanak mindig valakiről. Az anyagiak azért fontosak számukra, mert anélkül nem érzik magukat biztonságban- hiába, ha ők a világ leggazdagabb emberei is, akkor se érzik úgy.

Családszeretőek, kiváló az ízlésük, általában művészi hajlamaik vannak, fantázaidúsak.

Ibránszki (Surányi) Bea
www.regeneral.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9556 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x