Szingli horoszkóp - A SZŰZ szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A SZŰZ szingli

Szingli horoszkóp - A SZŰZ szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

 

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Rendezett életet élsz, fontos számodra, hogy párod megbízható férfi legyen, kialakult egzisztenciával és stabil életvitellel. Te magad mindig elkötelezett vagy a párkapcsolatban. Nem szereted a meglepetéseket és nem jellemzőek rád a nagy érzelmek sem. Ha új kedvesed fontossá válik számodra, akkor végiggondolod, hogy együtt tudtok-e élni a mindennapokban, és az észérvek szerint döntesz. Nem választasz magadnak különc partnert, hiszen te magad sem szereted a feltűnést. Fontos, hogy intellektuálisan is meglegyen köztetek az összhang.

Mit tegyél?
Ne csak az eszedet használd, hallgass néha a megérzéseidre is. Hangolódj rá érzelmileg is partneredre, így lesz harmónia a párkapcsolatodban. Ne piszkáld partneredet, légy vele megértő!

Mit ne tegyél?
Ne akard ironikus megjegyzésekkel megnevelni kedvesedet! Nem neked kell leszoktatnod a rossz szokásairól! Ezt senki sem viseli el. Ne akarj mindenáron okosabb lenni nála!
Mikor és hol találod meg a szerelmet? Ősz elején romantikus hangulatba kerülsz, örülsz majd az élet élvezeteinek. Kevésbé leszel visszahúzódó és gátlásos - hagyd magad mögött a szégyenlősséget! Egy fényűző parti remek hely az ismerkedésre!

Milyen partnert keress?
A megbízhatóság mindennél fontosabb számodra, nem érdekelnek a csapodár férfiak. Ha a gyanú árnyéka vetül kedvesedre, akkor rögtön átértékeled a kapcsolatot. Olyan férfit keress, akiben mindig és minden körülmények között nyugodt szívvel bízhatsz. Nem baj, ha kicsit sótlan, hiszen nem vágysz az izgalmakra. Elég, ha időnként jó beszélgetéseket ejthettek meg. Ne válassz szexmániás partnert - neked kevés is elég a szexből!

Szerelemvonzó talizmánod:
nyaklánc rózsaszín virágmotívumokkal.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x