Szingli horoszkóp - A SKORPIÓ szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A SKORPIÓ szingli

Szingli horoszkóp - A SKORPIÓ szingli

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Felejthetetlen nő vagy, aki egyszer megtapasztalta a szerelmedet, soha nem felejt el. Rafináltan csábítod el kedvesedet, mindig kész vagy a flörtre és a szexre is. Kapcsolataid gyakran egyéjszakás kalandnak indulnak. Ha a szerelmes éjszaka után is érdekesnek találod partnered, akkor lehetőséged adsz rá, hogy elmélyüljenek az érzelmek. Nem könnyű veled együtt élni: maximális odaadást és teljes kizárólagosságot vársz el a másiktól. Ha mégis felmerül a gyanú, hogy kedvesed félrelépett, akkor kegyetlenül elbánsz vele érzelmileg. Ilyenkor a bosszú biztosan nem marad el.

Mit tegyél?
Vedd körül kedvesedet gyengédséggel, de ne akarj rajta rögtön uralkodni. Hagyd meg a szabadságát, amíg teljesen megismeritek egymást. Így tudatosabban dönthetsz!

Mit ne tegyél?
Ne féltékenykedj, hiszen ez biztosan tönkreteszi a kapcsolatodat. Ne várj tökéletességet párodtól! Ha folyton csak a hibáit hangoztatod, akkor hamar beleun és továbbáll.

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
A tavasz vége meghozhatja neked a boldogságot. Ígéretes kalandot találsz, ami gyorsan válik nagy szerelemmé és bármi lehet belőle. Kedvesedet a barátaid mutatják be neked.

Milyen partnert keress?
Legyen erős és határozott egyéniség, így fel tudsz nézni rá. A gyenge jellemű férfiakat nem tűröd meg magad mellett. Tartós, elkötelezett kapcsolatra törekszel. Ha úgy látod, hogy párod félrelép, akkor bosszút állsz, majd nagyon gyorsan véget vetsz a kapcsolatnak. Fontos, hogy kedvesedben legyen valami különleges, amivel folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet. Nem szereted az unalmas pasikat. Ha nem látsz fantáziát a férfiban, akkor az ágyadba sem engeded be.

Szerelemvonzó talizmánod:
kígyós nyaklánc.

Kunsay Melinda
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x