Szingli horoszkóp - A BAK szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A BAK szingli

Szingli horoszkóp - A BAK szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

 

BAK (December 22. – Január 20.)

Határozott nő vagy, aki komoly energiákat fektet a munkájába. Sok időt töltesz a munkahelyeden, így nem nagyon marad időd a magánéletedre. Ha soha nem jársz el szórakozni, akkor nem lesz alkalmad az ismerkedésre sem! Igényes vagy a szerelemben, hiszen neked csak a legjobb kell. Önmagadtól is sokat vársz el, de partneredtől is. Nem nézed el a rossz szokásait, azonnal elmondod a véleményedet. Ha mindig szigorú vagy, akkor elmehet a kedve a kapcsolattól! Ha megbízol kedvesedben, akkor meg mered neki mutatni kedvesebb arcodat is.

Mit tegyél?
Hagyd magad mögött a gátlásaidat! Ha könnyed hangulatban vágsz neki az éjszakának, akkor a flört is jobban sikerül. Amikor szórakozni mész, akkor véletlenül se gondolj a munkádra!

Mit ne tegyél?
Ne várj tökéletességet párodtól! Ha szigorú vagy vele, akkor elvész a kapcsolat öröme. Rámutathatsz a hibáira, de nem neked kell leszoktatnod a rossz szokásairól!

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
A nyár közepén talál meg a szerelem. Talán egy családi összejövetelen mutatnak be neked egy rokonszenves férfit. Élvezd ki a friss szerelem örömeit!

Milyen partnert keress?
Fontos, hogy tisztelni tudd kedvesedet! Ha gyenge jellem, akkor a kapcsolat rövid életű lesz. Elvárod, hogy megértsen téged, és tolerálja a munkamániádat is. Jól jön, ha kedvesed empatikus és mindig tudja, hogy mire van szükséged. Főnyeremény, ha fel tud vidítani, amikor este végre hazaérsz a munkából. Türelmes embernek kell lennie, hiszen hosszú idő telik el, amíg teljes egészében meg tudsz bízni párodban. Ha eljön ez a pillanat, akkor sokkal többet nyújtasz, mint amit remélt.

Szerelemvonzó talizmánod:
paradicsommadár kitűző.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3114 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x