Tudatos teremtés a bennünk rejlő isteni szikrával
Címlap / Ezotéria / Tudatos teremtés a bennünk rejlő isteni szikrával

Tudatos teremtés a bennünk rejlő isteni szikrával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Ha már egy embert pozitív gondolkodásra ösztönzöl, és átülteted belé azt, ami a Te pozitív részed, inspirálod őt, hogy végre használja azt az isteni szikrát, ami benne is megvan, megmentheted az egész világot! Mert a jó példa "ragadós".  

Fénymunkásként egyre és egyre többen követnek! Jó célt szolgálsz! Már nem éltél hiába. Áldott szép estét és elmélkedést e gondolaton! Mindenkiben megvan az ISTEN ama szikrája, mely által teremthetünk szabad akaratunk által! Egy embert nem taníthatsz meg semmire, csupán ráébresztheted arra, ami benne is megvan, bölcsessége, az ősi tudás képessége. Ha felébred szunnyadó álmából.

A döntés maga a szabad akaratunk érvényesítése. Jogunk van hozzá. Megadatott, megkaptuk azt a Teremtőtől. Sorsunkat éljük, mindenki a maga sorsát, életfeladatát. Mindenki a maga küldetését éli meg itt a Föld nevű bolygón.

 

Az a legjobb döntés, amit meghozunk és mindig éppen akkor és úgy jó, ahogyan van. Tehát Minden úgy jó, ahogy van! Fölösleges a dolgokon görcsölni!  A félelem, az aggodalmaskodás negatív energia. A félelem a hit csődje. Önbeteljesítő program  az, ha valaki félve tekint céljaira, nem hisz önmagában, a sikerében, az miért is lenne akkor sikerre ítélve. Bátorság, kitartás, és elszántság. Ezek kellenek a tudatos teremtéshez. Ha kétség merül fel azzal kapcsolatban, a "miértekre, hogyanokra" pedig éppen a kellő pillanatban /a legjobbkor/ úgyis megjön a válasz.

Az az isteni szikra mindannyiunkban megvan! Tehát éljünk vele! Teremtsünk vele, tudatos teremtéssel, égi fényküldöttekkel bátran!

"Szellemi teljesítőképességünknek csupán 10%-át használjuk ki."

"A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt. A képzelőerő felöleli az egész világot!" - Albert Einstein

Tehát merjünk bátran képzelőerőnkre támaszkodva bátran TEREMTENI!

Valami megújuláshoz, valami új dolog bevonzásához mindig valami régi dolog elengedése szükségeltetik, mert a valami új befogadásához, hogy helyet adjunk az újnak, a régi fölöslegessé vált dolgokat igen is el kell tudni engedni.

Ezt nevezem az "elengedés művészetének" Szükséges változás és valaminek következménye. A szabad teremtő akarat által művészettel tudjuk megélni az életünket. Harmóniában önmagunkkal, akkor harmóniában leszünk környezetünkkel és ez által az egész világgal! Ezért fontos és szükségszerű a változás, amit önmagunkban kell elsősorban véghez vinni, mert akkor és az által az egész világunk megváltozhat!

Nekünk fénymunkásoknak ez a faladatunk, hogy egyre több és több ember ébredjen fel csipkerózsika álmából és kezdje már végre irányítani életét szabad akarata által, és végre teremtsen és használja fel azt az isteni szikrát, ami benne van!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x