Óriási előrelépések a Szűz havában
Címlap / Ezotéria / Óriási előrelépések a Szűz havában

Óriási előrelépések a Szűz havában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

A Szűz-havában óriási előrelépések, tanulások, változások tapasztalhatóak. Különleges hét a szeptember 12-ével kezdődő, hiszen ránk köszönt a Halak-jegyben tartózkodó telihold, amely az érzékenység, a tisztaság, az érzelmesség és az anyagi-fizikai értékek tisztulását is képviseli. 

Szeptember 12-én került a Szűz jegyet uraló Merkúr és a Skorpió-jegyet támogató Plútó pozitív hatású fényszög-kapcsolatba, ennek köszönhetően most olyan dolgokat lehet kimondani, amelyeket eddig kínos és nehéz volt. Most sikerül érthetően, egyenesen, de nem bántóan kifejezni magunkat. Te is tapasztalod már ezt a hatást?
Szeptember 15-én a  Merkúr és Jupiter támogató fényszög-kapcsolatba kerül, ez szerencsés helyzetek sorát eredményezheti, mindenki szívesen, nyitottan és kíváncsian fog társalogni.
 
Szeptember 16-án a Plútó irányt vált és elindul előre, tehát azok a gyökeres változások, amik április elején elakadtak, most folytatódnak. Bátorságra, sőt merészségre lesz szükség, azok akik bármilyen életük bármely területén megtorpantak, blokkolódtak, elakadtak, most új erőt kaphatnak a Plútó szellemiségétől is. Ezért is határoztam el, hogy ezen a csodás, 7-es rezgésű vénuszi pénteken, délután 4 órakor a margitszigeti nagyréten várom az érdeklődőket egy közös meditációra, jóga- és zumbaórára. Gyere el! Újult erővel kezdhetsz neki a telihold utáni időszaknak és valószínűleg az egész életed megváltozik, ha magasabb és tisztább rezgésre tudsz hangolódni.

Szeptember 17-én a Nap, a Merkúr és Hold a lehető legjobb fényszög-kapcsolatban lesz
: az egyértelmű, világos beszéd ideje jött el. Nem számít, hogy korábban mit gondoltunk, most tiszta lappal indulunk! Újszerű, lelkesítő gondolatok pattannak ki a fejünkből. A Plútó előbb megszabadít az elavulttól, és utána olyan energiák kerülnek a felszínre, amik eddig rejtve voltak.
 
A Föld-jegyűekre (Bika, Szűz és Bak jegyek szülöttei) különösen érzékenyen hatnak ezek a változások, de mindenki más is, aki tiszteli, szereti és segíti Földanyát és alázatosan együttműködik az Univerzummal, megtapasztalhatja, mennyire csodálatos a Plútó előremozdulása és a bolygók szellemiségének ereje.
 
Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt 2011. szeptember 16-án a margitszigeti nagyréten, csodás ősfák övezte természetes környezetben, ahol délután 4 órakor és 5 óra 15 perckor meditációkat tartok, közte pedig fél óra jóga (gerincjóga) és zumba.  Bővebb tájékoztatást a honlapomon olvashatsz.
 
Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Kép: MorgueFile acrilycartist
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x