Energikus hét elé nézünk a tarot szerint
Címlap / Ezotéria / Energikus hét elé nézünk a tarot szerint

Energikus hét elé nézünk a tarot szerint

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

Ezen a héten teli leszünk energiával és csak úgy árad belőlünk a vidámság! Sőt, készülj fel arra, hogy nem csak a hét eleje ígérkezik jónak, ez az állapot megmarad a hét utolsó napjáig. De vajon az örömbe vegyül-e egy kis üröm is? Az eheti tarot-előrejelzésből kiderül! 

Hétfő, október 10. – A Világ
A Világ lapja megmutatja, hogy egész héten számíthatunk az újdonságok felbukkanására: feltétlenül aknázzuk ki az eddig észre nem vett, kihasználatlan lehetőségeket, vegyük észre az új üzleti lehetőségeket. Nem kell tartanunk attól, hogy bármi probléma adódna (több okból is). Ma nagy az esély rá, hogy minden sikerüljön, és ne merüljön fel semmi negatívum. Azoknál, akiknél mégis jelentkezik valamilyen gond vagy bosszúság, jó hírem van: még ezen a napon rendezni is tudják! Ennél jobb nappal nem is kezdődhet az új hét!

Kedd, október 11. – A Mágus

Ez a lap is pozitív erőket jelez, a keddi nap is hasonló lesz a hétfőhöz. Ám ma már akadhatnak nehézségek, gondok, kisebb-nagyobb problémák, de ezeket is könnyen tudjuk orvosolni. A megoldás együtt fog érkezni a gonddal, a nehézséggel. Ma a torkunk lehet érzékenyebb, akár egy kisebb torokgyulladás is kialakulhat, amelynek jót tesz, ha inkább hanyagoljuk a kommunikációt. Ugyanis olyan dolgok is kicsúszhatnak a szánkon, amelyekkel másokat megsérthetünk, amellett, hogy a torkunkat még jobban megfájdítjuk. Az este folyamán éppen emiatt igyekezzünk pihenni és időben ágyba bújni.Szerda, október 12. – A Főpapnő

Szerdán a női energiák vannak többségben. Ma bátran menjünk masszőrhöz, olyan helyekre, ahol kényeztethetjük magunkat, és ez a férfiaknak is szól, hisz nekik is kell a kikapcsolódás, kényeztetés. A kikapcsolódást vegyíthetjük a meditációval, így egyszerre tisztítjuk meg a fizikai testünket és a lelkünket, elengedjük a hétköznap terheit. A mai nap alkalmas arra, hogy meglátogassuk a családtagjainkat, és velük töltsünk egy kis időt. Fontos, hogy meghallgassuk őket, de ne váljunk a lelki szemetesládájukká, mert ismét ránk ragadhatnak a negatív energiák.

Pénzmágia - a bőség titka! Ha szükséged van a pénzre, a bőségre, kattints ide >>>

Csütörtök, október 13. – A Szerencsekerék

Csütörtökön már érezzük a megkönnyebbülést a közelgő hétvége miatt. A lap arra hívja fel a figyelmünket, hogy ezt a napot még rendesen dolgozzuk végig, és ne csapjuk össze munkánkat. A munka, amit kiadunk a kezünkből, bennünket minősít, legyen az kézzel írott, online vagy bármilyen típusú munka. Étkezésnél figyeljünk az olajok bevitelére, nem ajánlom, hogy ma este tökmagot, vagy éppen napraforgót nassoljunk az esti filmhez. Aki szeretne salaktalanítani, az ma már hozzáláthat. A holdállás is kedvez a méregtelenítésnek, vágjunk bele bátran!

Péntek, október 14. – A Diadalszekér
A péntek mint az utolsó munkanap a héten meghozza a várva várt pihenést, a megnyugvást. Viszont a lapok felhívják a figyelmünket arra, hogy még ezen a napon is akadhatnak ellátandó feladataink, ám nem fog menni egyszerre a munka és a pihenés is. Osszuk be időnket megfelelően úgy, hogy megfelelő idő jusson a munka elvégzésére (ahogy már korábban is említettem: a minőségi munkára), és a pihenésre, relaxációra is. A nap vége mindenféleképpen pozitív lesz. Ha van a családban gyermek, foglalkozzunk vele! Amennyi energiát a gyermekekre szánunk, annyit kapunk vissza sokszorosan az Univerzumtól.Szombat, október 15. – A Nap

A hétvége már jól kezdődik, ugyanis itt az idő, hogy kipihenjük magunkat. Ma minden összeáll ahhoz, hogy kifújjuk a gőzt, és belekóstoljunk a nyugalomba. Az időjáráshoz megfelelő programot szervezzünk, lehetőleg menjünk a természetbe, mert ránk fér a kemény hét után a feltöltődés. A háziállatainkat se hanyagoljuk el. Ma fésüljük ki a cicák, kutyák szőrét, és egy kis jutalomfalat sem fog ártani nekik. A törődés is lehetne a nap kulcsszava, ugyanis a ma adott szeretetet többszörösen kapjuk vissza. A szeretet önmagunk szeretetére is vonatkozik!

Vasárnap, október 16. – A Csillag
A mai napon őrizzük meg a nyugalmunkat, bármi is történjen. Nem szabad, hogy az esetleg hirtelen jött negatívumok elrontsák az egész hétvégénket. Gondoljuk át többször, hogy mit cselekszünk, és számítsuk ki lépéseink következményeit. Ha ezeket megtesszük, képesek leszünk megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyek révén megoldásra lelhetünk. Ez a nap egyrészt a magatartásunkra, másrészt a gondolatainkra lesz építő hatással.

Papp Máté
Astroworld
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x