A Nyilas jegyűek öt legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Nyilas jegyűek öt legidegesítőbb szokása

A Nyilas jegyűek öt legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Nyilas a főnököd, kollégád, anyósod, barátod? Akkor egészen biztosan észrevetted már a tipikus hiányosságaikat. Az 5 legjellemzőbb Nyilas-tulajdonság, amit nehezen viselünk. 

Arrogáns Nyilas főnökünk minden apróság miatt felhergeli magát. Ha felfedezi a hiányosságot, akkor kivörösödött fejjel üvölt. Ha türelemmel kezeljük a dühkitöréseit, akkor könnyű dolgunk lesz vele, nem túl bonyolult a lelke. Mindössze annyi a dolgunk, hogy igazat adjunk neki. Ha mégis vitatkoznánk, akkor számítsunk rá, hogy csakis neki lehet igaza. Figyeljünk rá, hogy időben ebédeljen és legyen előtte kávé, tea. Békésebb lesz, ha jó a közérzete.Beképzelt Nyilas barátunknak
tökéletes a házassága és a karrierje is meredeken ível felfelé. Az életvitele minőségi és nem is elégszik meg, csak a legjobbal. A ruhája mindig trendi, lehetőleg a drágább kategóriából. Ha együtt indulunk szórakozni, akkor csak a fényűző helyek jöhetnek számításba, és nem érdekli, hogy ki tudjuk-e fizetni a számlát. Ha panaszkodnánk neki, akkor kéretlen tanácsokat ad, és minden mondatával a saját tökéletességét bizonygatja.

Tudálékos Nyilas anyukánk mindig előre tudja, hogy baj van velünk. A maga módján megpróbál segíteni, de biztosan ránk akarja erőltetni a saját véleményét. Imád minket, de az igényeinkre nincs tekintettel. Lehet, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban hív fel, hogy instrukciókkal lásson el, és nem hagyja magát lerázni. Pontos elképzelései vannak arról, hogy mi helyes és helytelen, és ebben nem tűr ellentmondást. Egyébként is elvárja, hogy osszuk világnézetét. Ha ez nem így van, akkor kétségbe esik, hogy nem jól nevelt minket.

Képmutató Nyilas kollégánk hamar átlátja, hogy össze kell tartanunk, kedvesnek és segítőkésznek mutatja magát. A hátunk mögött azonban lelkesen ecseteli a hibáinkat. Ha nem tisztel minket eléggé, akkor hamar rámutat a hiányosságainkra. Még nehezebb a dolgunk, ha egymásra épülnek a feladataink. Pontatlanul végzi a munkáját, de mégis meg van győződve róla, hogy a legtökéletesebb munkaerő. Sőt, abban a hitben ringatja magát, hogy egyenesen nélkülözhetetlen, az ő vállán nyugszik a cég sikeressége.Ítélkező Nyilas anyósunk
biztosan mindent jobban tud nálunk. Ha meghívjuk ebédre, akkor elmondja, hogy ő másként készíti el az ételt. Természetesen csak az ö receptjei lehetnek ehetőek, mi tehetségtelenek vagyunk a főzésben is. A lakást sem találja elég tisztának, rendezettnek, és a gyereknevelési elveink sem megfelelőek számára. Minden alkalmat megragad, hogy kritizáljon minket. Ne bocsátkozzunk vele vitába, úgyis csak veszekedés lenne a vége.


Kunsay Melinda

Képek:
Michal Marcol / FreeDigitalPhotos.net
Nutdanai Apikhomboonwaroot / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x