Decemberi bolygóállások: így zárul 2011
Címlap / Ezotéria / Decemberi bolygóállások: így zárul 2011

Decemberi bolygóállások: így zárul 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Jönnek még nehéz napok és súlyos felismerések decemberben, de a pihenés, az élvezetek és a mély lelki élmények is előtérbe kerülnek. Mire számíthatunk a 2011-es év utolsó hónapjában? 

A hónapot meghatározza a Szaturnusz – Neptunusz trigon. A konstelláció segít, hogy sorsunkat elfogadjuk. Nem biztos, hogy tetszik a kijelölt irány, de mégis könnyebb, ha önként és dalolva lépkedünk az ösvényünkön.

A hétköznapokban félreértésekben lehet részünk, fontos határidők, kötelezettségek maradnak el. A munkatársakkal egymásra mutogatunk, senki sem vállalja a felelősséget, de valahogy mindig elsimulnak a kedélyek.

Hó elején a Vénusz együtt áll a Plútóval és trigonban a Marssal. Energikusak leszünk, keressük az élvezeteket. Szerelmes hangulatunk és kíváncsiságunk flörtökbe, kalandokba vihet bele. Talán csak izgalmakat keresünk, de könnyen lehet lángoló szerelem a vége!4-től 6-ig a Nap együtt áll a Merkúrral
. Hirtelen átsuhanó, jó gondolataink adódhatnak. Lehet, hogy már régóta keressük a megoldást egy problémára és most hirtelen megérkezik a mentő ötlet. Ha rendszeresen meditálunk, akkor mély élményekben, felismerésekben lehet részünk.

11-től 19-ig a Merkúr trigonban áll az Uránusszal
. Izgalmas ötletek juthatnak eszünkbe, akár a karácsonyi ajándékvásárlás kapcsán is. Egyedi ajándékokat tervezhetünk, melyeket aztán saját kezűleg készíthetünk el. Mindenképpen menjünk el a kreatív boltba és szerezzük be a hozzávalókat. Ügyesek vagyunk az alkotómunkában!

17-től 23-ig a Vénusz kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Jupiterrel is. Vágyunk a pihenésre, de a kötelezettségek is fontosak. Nehezen hangolódunk rá az ünnepi hangulatra.

Különösen a szerelmi háromszögben őrlődők szenvedhetnek. Az ünnepek előtt még nehezebb a probléma megélése. Rájöhetünk, hogy ez az a helyzet, amelyben nem hozhatunk igazán jó döntést.

Hó végén a Nap együtt áll a Plútóval. Sajnos nem ismerjük a mértéket. Ez igaz az evésre, ivásra és a szexre is. A szilveszter az élvezetek habzsolásának jegyében telhet. Ennek könnyen lehet rosszullét, vagy botrányos viselkedés a vége. Törekedjünk a kontroll megtartására!


Szerencsés napok:
3, 6, 7, 11, 13, 18, 22, 25

Szerelmes napok:
6, 7, 11, 12, 13, 22, 23, 25


Kunsay Melinda

Kép: Idea go / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x