Hogyan hódítsd meg a Bakot?
Címlap / Ezotéria / Hogyan hódítsd meg a Bakot?

Hogyan hódítsd meg a Bakot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mondd el neki, hogy biztonságban érzed magad vele. Ne váljon természetessé, hogy mindig mindent elintéz! Soha semmit nem hagy a véletlenre! Ha egyszer rajtakap egy hazugságon, vagy netán félrelépsz, akkor többet nem bízik meg benned. 

Értékeld a megbízhatóságát! Mondd el neki, hogy biztonságban érzed magad vele, jó, hogy mindig és mindenben számíthatsz rá. Vedd észre a gondoskodó gesztusait, - minden vágya, hogy terheket vegyen le a válladról. Kérj tőle apró szívességeket! Így érzi, hogy szükséged van rá!

Vedd észre a gesztusait! Ne váljon természetessé, hogy mindig mindent elintéz! Köszönd meg neki, hogy lebonyolította a bevásárlást, vagy feladta a csekkjeidet! Szívesen segít, de ha nem értékeled, akkor hamar a kedvét veszti. Fontos, hogy tudja: sokat jelent neked a segítsége!

Dicsérd, de ne hízelegj! Az üres frázisokon, tartalom nélküli hízelgésen hamar átlát, és nem is becsüli sokra az ilyen viselkedést. Jó időben, kellő pillanatban dicsérd meg. Így szárnyakat kaphat a lelkesedése. Úgy érzi majd, hogy nélküle nehezen boldogulnál, - neki minden pillanatban hasznosnak kell éreznie magát!



Tervezgess vele!
Soha semmit nem hagy a véletlenre! Stratégiákat gyárt, de mindig van egy „B” terve is. Ha le akarod nyűgözni, akkor mutasd meg neki, hogy Te magad is tervszerűen élsz! Így megbízhatónak talál, úgy gondolja majd, hogy remek párost alkothatnátok, vállvetve küzdhetnétek a jövőért.

Mutasd meg, hogy ügyesen bánsz a pénzzel! Nagyon takarékos az anyagi erőforrásokkal, így általában tartalékokkal is rendelkezik. Születetten jól bánik a pénzzel, ezért idővel komoly egzisztenciát épít ki. Fontos neki, hogy párja partner legyen ebben. Ki nem állhatja a pazarló, léha embereket.

Ne rohand le! A hirtelen jött indulatokkal, parttalan érzelemnyilvánításokkal nem tud mit kezdeni. Ettől zavarba jön, és kínosan érzi magát. Időre van szüksége, hogy ráhangolódjon a romantikára, vagy a szenvedélyre. Haladj vele lassan, így fel tudja venni a ritmusodat! Soha ne ronts ajtóstól a házba!

Ne veszítsd el a bizalmát! Ha egyszer rajtakap egy hazugságon, vagy netán félrelépsz, akkor többet nem bízik meg benned. Egyébként is nehéz elnyerni a bizalmát, de ha egyszer elveszítetted, akkor talán soha többé nem fogad vissza a szívébe. Tisztességesen kell játszanod, máshogy nem boldogulsz vele!


Kunsay Melinda

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11850 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x