Mit hoz 2012? Újévi előrejelzés minden jegynek
Címlap / Ezotéria / Mit hoz 2012? Újévi előrejelzés minden jegynek

Mit hoz 2012? Újévi előrejelzés minden jegynek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Mire számíthatunk a munkás, örömöket és nehézségeket hozó 2011 után? 

KOS (Március 21. – Április 20.)
A munkában:
Első félév: Szép sikereket érhetsz el a munkában, főnököddel kifejezetten barátságossá válhat a kapcsolatod. Remekül tudtok együtt dolgozni, ami jót tesz az előmenetelednek!

Az év második részében: Kifáradsz, eleged lesz a sok munkából. Sajnos nagyon kevés időd jut majd a családodra, hiányzik a meghitt, közös időtöltés. Valamit le kell tenned ebben az időszakban!

A szerelemben:
Első félév:
Több vonzó flörtben is részed lehet, de ezek megmaradnak a könnyed kapcsolat talaján. Nem is kell erőltetned az elköteleződést, ennek nem most van itt az ideje!

Az év második részében:
Sorsszerű találkozásban lehet részed. Új kedvesedet mintha ezer éve ismernéd, az első perctől megvan közöttetek a meghittség. Vigyázz erre a fontos kapcsolatra!

Egészség: Az újévben a lábaidra kell jobban figyelned! Megfájdulhatnak, számodra most nem egészséges a magas sarkú cipő! Ha visszeres problémáid vannak, akkor konzultálj egy szakorvossal!
 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A munkában:
Első félév:
Minden energiádat bevetve dolgozol az év első felében, de sajnos azt kell tapasztalnod, hogy a jó munkánál többet ér a főnökkel ápolt jó viszony. Többre jutnak a hízelgő, alattomos kollégák.

Az év második részében: Továbbra is sokat dolgozol, de mintha már lenne eredménye. Lassan felfedezik az értékeidet, véget ér a rossz periódus. Családod támogat, mindenben segít.

A szerelemben:
Első félév:
Tökéletes szerelemre vágysz, nagyon magas a mérce. Nem is csoda, ha senki sem tudja beteljesíteni az elvárásaidat. Nem szabadna ennyire rugalmatlannak lenned!

Az év második részében: Több futó flörtben lehet részed, melyek nem komolyak, de az önbizalmadat emelik. A múló szerelmek is hordozhatnak értékeket, ezekben is megtalálhatod a jót!

Egészség: Az idegrendszered lesz sérülékenyebb, az új évben minden sokkal jobban megvisel. Nagyobb szükséged van a pihenésre, vegyél nyugtató fürdőket és hallgass igényes zenét!
 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
A munkában:
Első félév: Szép sikereket érhetsz el, aminek következménye, hogy megnő az önbizalmad és még többre leszel képes. Ritkán találhatsz jobb időszakot az előrelépésre!

Az év második részében: Valahogy nem megy a csapatmunka, nem tudsz együtt dolgozni a munkatársakkal. Inkább egyedül dolgoznál, az elmélyült munkában lehetsz eredményes.

A szerelemben:
Első félév:
Párkapcsolatod megtelik feszültséggel. Valahogy nem értitek meg egymást, nehezebb az összehangolódás. Segíthet, ha nem kerestek hibákat, hanem a türelem és tolerancia felé terelitek a hangulatot.

Az év második részében: Több vonzó flörtben lehet részed, de egyiket sem veszed komolyan. Nincs szükséged új szerelemre, talán azt hiszed, hogy csak bonyodalmat tartogatna számodra.

Egészség: Érzékenyebbek a lábaid, ezen belül is a lábszárad. Ha visszeres problémáid vannak, akkor a panasz súlyosbodásával kell számolnod. Tegyél meg mindent a gyógyulásért! Kérj tanácsot egy szakorvostól!
 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A munkában:
Első félév:
Rengeteg kreatív gondolatod lesz, szívesen újítanál a munkádban. Sajnos főnököd megköveteli, hogy fantáziátlanul, merev rendszerek között dolgozz. Nem is csoda, ha munkahelyváltáson gondolkozol.

Az év második részében: Elmélyült munkára vágysz, semmi kedved együtt dolgozni a munkatársakkal. Befelé forduló hajlamod még erősebb lesz, egyedül érhetsz el eredményeket.

A szerelemben:
Első félév:
Kapsz egy szenvedélyes szerelmi kalandot, amiben a szex soha nem látott magasságokba repít. Sajnos megmarad a titkos viszony szintjén, nem tudod beépíteni a kapcsolatot a hétköznapjaidba.

Az év második részében: Egy titkos kapcsolat ragyogja be az életedet. Annyira szép, hogy ha akarnál, sem tudnál véget vetni neki. Persze nem is akarsz, hiszen rengeteg élményt tartogat.

Egészség: Vigyázz jobban a térdeidre, könnyebben megsérülhetnek sport közben. Ne erőltesd meg a lábaidat! Ügyelj a bőrödre, a nyári időszakban különösen fontos lesz a napvédelem.


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A munkában:
Első félév:
Akadálytalan az információáramlás, sok jó tipp juthat el hozzád, ami hasznos lehet. Tudni fogod, hogy mi a dolgod, és azt is, hogy miként teheted naprakésszé a szaktudásodat.

Az év második részében: Új, hasznos ismeretségekkel kényeztet el az élet, de nem veszed észre a jó lehetőségeket. Igényesebben kell ápolnod a munkahelyi kapcsolataidat - így leszel igazán sikeres!

A szerelemben:
Első félév:
Egy munkahelyi szerelem varázsolja izgalmassá a mindennapjaidat. Az új viszony tele lesz romantikával és érzelemmel. Sajnos titokban kell tartani, nem vállalható fel nyíltan.

Az év második részében:
Azt szeretnéd, ha kedvesed egyben a legjobb barátod is lenne. Ha nem számíthatsz támogatásra tőle, akkor inkább nem is kell a kapcsolat. Osszátok meg a hétköznapi terheket!

Egészség: A derekad válik érzékenyebbé, a fáradt reggeleken úgy érzed, hogy alig tudsz kikászálódni az ágyból. Ha rossz minőségű, régi matracod van, akkor cseréld le egy egészséges darabra!

 
SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A munkában:
Első félév:
Előreléphetsz a munkahelyeden, de sajnos ennek ára is van. A magánéleti kapcsolataidra nincs időd, családod joggal neheztel, mert állandóan dolgozol.

Az év második részében: A munkahelyi kapcsolataid kimondottan rossz irányt vehetnek. Elveszítheted a népszerűségedet, sőt alattomos hatalmi játékokba kényszerítenek bele.

A szerelemben:
Első félév:
Egy új, érzékiségen alapuló kapcsolat indulhat az életedben. Soha nem tapasztalt élményeid lehetnek, új kedvesed egyre fontosabb lesz számodra. Sajnos a kapcsolat egyelőre megmarad titkos szerelemnek.

Az év második részében: Helyreáll az értékrended, tudni fogod, hogy mit vársz a párkapcsolattól. Lehiggadsz, és hajlasz a tisztázó beszélgetésekre, pároddal. Sokat fejlődhet a párkapcsolatod.

Egészség: Vigyázz jobban a veséidre! Fontos, hogy rengeteg folyadékot igyál, és az sem lényegtelen, hogy miként táplálkozol. A sóban gazdag ételek nem tesznek jót a veséidnek!


MÉRLEG
(Szeptember 23. – Október 22.)
A munkában:
Első félév:
Szórakozás számodra a munka, tele vagy ötlettel és kreativitással. Most egyáltalán nem okoz gondot, hogy kitaláld, miként lehetne még hatékonyabban dolgozni.

Az év második részében: Jó gondolataid vannak, de valahogy senki sem kíváncsi a ragyogó ötletekre. Főnököd azt szeretné, ha fantáziátlanul robotolnál. Elégedetlenségednek könnyen lehet munkahelyváltás a vége.

A szerelemben:
Első félév:
Kedvesed zárkózott hangulatban lesz, nem osztja meg veled a hétköznapi gondokat. Rosszul esik neked, hogy nem fogad el segítséget. Mindez veszekedések kiindulópontja lehet.

Az év második részében: Egy különleges szerelem bontogatja a szárnyait az életedben. Új kedvesed különleges, teljesen más, mint Te. Éppen ezért olyan vonzó a számodra.

Egészség: Érzékeny lesz a gyomrod, különösen a fűszeres, zsírban gazdag fogások kerülendők számodra. Inkább egyél friss zöldségeket, lehetőleg csak párolva. Szükséged van a vitaminokra és a rostokra!

 
SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A munkában:
Első félév:
Nagyon sokat dolgozol, de sajnos kevesebb pénzért, mint szeretnéd. Így elveszítheted a lelkesedésedet, egy idő után úgy érzed, hogy hiábavaló a sok munkád!

Az év második részében: Továbbra is sokat dolgozol, de kevés a pozitív megerősítés. Sem anyagilag, sem erkölcsileg nem díjazzák a munkádat. Végül úgy döntesz, hogy ideje máshol próbálkozni.

A szerelemben:
Első félév:
A biztonság és a szerelem között kell választanod. Nehezen döntesz, de az új érzelmek nagyon felkavarnak. Ugyanakkor régi kapcsolatod is fontos számodra, nem akarsz tőle megválni.

Az év második részében: A biztonság fontosabb számodra, mint a szenvedély. Lehiggadsz és belátod a hibáidat. Új korszakot nyithattok a kapcsolatotokban, megfogadjátok, hogy jobban figyeltek egymásra.

Egészség: A hátad, gerinced lesz érzékenyebb, különösen akkor, ha ülőmunkát végzel. Jó módszer, ha időnként felállsz és átmozgatod a tagjaidat. A széked legyen korszerű, ergonomikus darab!

 
NYILAS (November 22. – December 21.)
A munkában:
Első félév:
A pénzszerzés ideje jön el, most végre beérnek az ügyeid. Nyugodt szívvel hátradőlhetnél és pihenhetnél, de hajt előre a lendület. Nagyon sokat dolgozol, kíméletesebbnek kellene lenned magaddal!

Az év második részében: Annyira sokat dolgozol, hogy kifáradhatsz. Idegrendszered érzékennyé válhat, így az év második felében elengedhetetlen a pihenés. Utazz el a családoddal! 

A szerelemben:
Első félév:
Egy érzéki szerelem szárnyakat ad neked. Tele vagy energiával, úgy érzed, hogy a hegyeket is meg tudnád mozgatni. Az új kapcsolat inspirál, bizonyítani akarsz kedvesednek.

Az év második részében: Munkává válik a párkapcsolat. Napi szinten lehetnek vitáitok, melyeket meg kell oldani. Nem árt, ha leültök és egy tisztázó beszélgetés keretében megbeszélitek, hogy mi a baj!

Egészség: Érzékenyebbek lesznek a kezeid, az új évben fontosabb a kézápolás! Használj rendszeresen tápláló krémet, így megelőzheted bőröd kiszáradását! Jót tesz a paraffinos kezelés!

 
BAK (December 22. – Január 20.)
A munkában:
Első félév:
Ügyesen oldod meg a feladataidat, tudod, hogy miként legyél hatékony. Sikerülhet teljes egészében újragondolni a munkádat. Főnököd elégedett lehet veled, biztos a pozíciód.

Az év második részében: A munkánál sokkal jobban érdekel a szerelem. Romantikus hangulatban vagy, nem is nagyon érdekelnek a napi rutinfeladatok. Persze teszed a dolgod, de minden lelkesedés nélkül.

A szerelemben:
Első félév:
Egy régi barátság válhat szerelemmé. Lassan alakul át a kapcsolat, de egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy már nemcsak a baráti beszélgetések izgalmasak!

Az év második részében: A párkapcsolat a legfontosabb számodra. Végre önmagad lehetsz, kedvesed olyannak fogad el, amilyen vagy. Ha még nem vagy házas, akkor az elköteleződést fontolgatod.

Egészség: Jobban kell vigyáznod a torkodra, füleidre. Ez különösen a téli viszonylatban lesz fontos, hiszen könnyebben kapsz meghűléses betegségeket. Erősítsd meg az immunrendszeredet!

 
VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A munkában:
Első félév:
Az anyagi források gyarapításának ideje van, de a legjobb, ha csak a saját megérzéseidre hallgatsz! Kaphatsz kéretlen jó tanácsokat, de kiderül, hogy veszteséget hoznak.

Az év második részében: Érzelmi kérdés lesz számodra a munka. Ha kötődsz a munkatársadhoz, és lelkes vagy, akkor százhúsz százalékot hozol ki magadból. Ha már nem érdekel a munkád, akkor váltani fogsz.

A szerelemben:
Első félév:
Egy munkahelyi szerelem veszélyezteti a párkapcsolatodat. Az új szerelem tele van szenvedéllyel, nem tudsz ellenállni a varázsának. Vigyázz, teljesen felborulhat az életed!

Az év második részében: Kapcsolatod a hétköznapokban is kiteljesedik. Számíthattok egymásra, megélheted, hogy pároddal minden problémát megoszthattok.

Egészség: Fontos, hogy egészségesen táplálkozz! A fűszeres, nehéz ételek nem tesznek jót érzékeny gyomrodnak. Inkább egyél friss, főleg nyers, vagy párolt zöldfélét!

 
HALAK (Február 20. – Március 20.)
A munkában:
Első félév:
Kellemesen alakulnak a munkakapcsolataid, szinte baráti lesz a hangulat. Örömmel mész be dolgozni, és ez jót tesz a teljesítményednek is, szárnyal a kreativitásod.

Az év második részében: Kevésnek érzed munkahelyeden a kihívást, beleuntál már a taposómalomba. Valami újdonságra vágysz, szívesen tanulnál, vagy próbálnál ki új munkakört.

A szerelemben:
Első félév:
Szenvedélyre vágynál, de kapcsolatod inkább barátinak mondható - talán már kiveszett belőle a tűz. Hiányzik a kezdeti lángolás, de nem tudod izgalmassá tenni a szerelmi életedet.

Az év második részében: Romantikusan induló szerelmet találhatsz, talán még soha nem voltál ennyire érzelmes hangulatban. Az év második felében a föld fölött jársz, rózsaszín ködbe burkolózva.

Egészség: A fejed válik érzékennyé, és különösen így van ez, ha sokat kávézol, vagy dohányzol. Az újévben őrizkedned kellene a káros szenvedélyektől. Tegyél újévi fogadalmat, hogy elhagyod ezeket!


Kunsay Melinda

Kép: Sarunyu_foto / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 21620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x