Személyes szerencsebabonák péntek 13-ra
Címlap / Ezotéria / Személyes szerencsebabonák péntek 13-ra

Személyes szerencsebabonák péntek 13-ra

Forrás: HarmoNet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Van saját babonád? Ha még nincs, akkor csinálj! Hogy minek kell saját babona péntek 13-ra? Mert szerencsésebb leszel tőle. Nem hiszed? Nem baj - ettől szegényebb nem, csak gazdagabb lehetsz!  

Minek nekem babona?
A babonák célja nem más, mint az, hogy rajtuk keresztül szerencsésebbek, elégedettebbek legyünk. A babona és annak folyománya közt általában nincs és nem is szükséges oksági összefüggés – például a fekete macskának az égadta világon semmi köze nincsen egy számára ismeretlen ember szerencséjéhez, mégis emberek ezrei hisznek abban, hogy ha a fekete cica átmegy előttük az úton, akkor bizony balszerencse jön. Az emberek számos egyéni és még sokkal több egyetemes babonával rendelkeznek. A legtöbben azért babonásak, mert meg is teremtik maguknak azt, amiz a babonájuk által hisznek, így az beválik nekik, tehát: a babona működik!A jó babona jót tehet

Elég lényeges, hogy „jó babonát” teremts magadnak. Nézzünk erre néhány példát:

Egy könyvkiadót vezető ismerősöm például egy plüsskutyát vásárolt meg és tart az irodájában. Bodri, az APEH–űző azért került hozzájuk, mert egy játékboltban éppen ezt a kutyust vitte a pénztárhoz az adóellenőr. Bodri hivatott arra, hogy a figyelmük fókuszában tartsa azt, hogy számlát/blokkot kell adni minden vásárlónak, hogy időben be kell fizetni a járulékokat, s így Bodri távol tartja a félelmeket.
Pénzügyi tanácsadó ismerősömnek szerencsemandzsettája van. Ha ezt viseli, akkor nincs elrontott üzletkötés!
Eminens szomszédlányunknak saját dolgozatíró tolla van. Ha ezt használja, tuti az ötös.

Ma péntek 13. van – a babonaságok napja
Mi sem természetesebb, mint hogy ez a nap alkalmas arra, hogy kifejlessz egy saját, külön bejáratú, hasznos hiedelmet magadnak!Így állj neki:
  1. Gondold át, mik azok a holmik, tárgyak, dolgok, amikkel kapcsolatban jó érzéseid vannak.
  2. Válassz ki magadnak egy ilyen tárgyat, majd nézd meg, milyen helyzetekben hozott már eddig is szerencsét!
  3. Mondd ki hangosan is a tárgyról, hogy az a te kabalád, a szerencsehozód. Mondd ki azt is, miben hoz neked szerencsét!
  4. Tedd egyértelművé a magad számára, hogy a tárgy képét felidézni is elegendő ahhoz, hogy a szerencse bekövetkezzen, tehát nem történik semmi akkor sem, ha a tárgy éppen nincs nálad – a szerencsehozó képességét akkor is kifejti, hogyha csak elképzeled egy pillanatra, hogy ott van!

 
 
Kívánj ma sok szerencsét mindenkinek!


Ha nem akarsz tárgyakhoz kötődni, lehet az is a kabalád, ha péntek 13-án sok szerencsét kívánsz másoknak. Próbáld ki a hatást – és írd le hozzászólásodban, mi történik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8708 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x