Álomkatalógus - avagy meddig halogatod, hogy felébredj?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Álomkatalógus - avagy meddig halogatod, hogy felébredj?

Álomkatalógus - avagy meddig halogatod, hogy felébredj?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Egy különös történet, amely meg fogja változtatni hozzáállásod egy - az életedet meghatározó - kérdésben. Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást saját életünk felett. Hogy ne a félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket... 

Volt már veled úgy, hogy tudtad: amiben most benne élsz, az számodra nem jó? És volt olyan, amikor azt is hozzátetted: most nekiállsz, és megváltozol, hogy más legyen?

Rendben, akkor képzeld el a következőt.

Éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok, amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta...

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.
Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.
Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: ideát nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget.

Ez nem veled történik meg. Vagy mégis?


Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne csak a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Hogy ne a régi rugókra járjunk, amik ugyanazt az eredményt hozzák, mint amitől szabadulni igyekszünk.
Az ellentmondásról, és annak feloldásáról szól az Álomkatalógus: az ember hogyan képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy végre a saját életét élje!

Egy különös történet, amelynek olvasása során, mintegy „mellékhatásként” előbbre juthatsz lelked fejlődésének útján.


Vélemények a könyvről:

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges... igazad van.”

Balogh Béla
író, www.baloghbela.hu

„A boldog élethez nélkülözhetetlen gondolatok egy zseniálisan megírt történetbe ágyazva. Vanda könyve műfajt teremt: szépirodalom és önfejlesztő könyv is egyben. Miközben olvasod, biztos, hogy lesz olyan ismerős szituáció, érzés, ami a te életedre is igaz, és megoldásokat meríthetsz belőle!”
Szilágyi Imre
a www.thesecret.hu  elindítója

„Keresed már életed értelmét? Nos, ha igen, akkor ez a könyv Neked szól! Készülj rá, hogy magával ragad és újra mersz álmodni!”
Pongor-Juhász Attila
Üzleti motivációs előadó-tréner,
a Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője

A könyvről további információt az írónő honlapján olvashatsz: www.matrainovellak.hu

Kép: dan / FreeDigitalPhotos.net


 
 
[ 3260 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x