Inspiráció és gyógyítás Atlantisz angyalaitól
Címlap / Ezotéria / Inspiráció és gyógyítás Atlantisz angyalaitól

Inspiráció és gyógyítás Atlantisz angyalaitól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A kártyajóslás évszázadok óta kedvelt műfaj azok a körében, akik a jövő titkait kutatják vagy éppen teljesebb önismeretre vágynak. Jóskártyákról szóló új sorozatunkban olyan paklikat mutatunk be, amelyek mindkettőhöz segítséget nyújthatnak. Atlantisz angyalai jóskártya: inspiráció és gyógyítás az angyali királyságokból. 

Akik komolyan és elkötelezetten foglalkoznak kártyajóslással, tisztában vannak azzal, hogy a közkeletű tévhitekkel ellentétben jövendőmondásra a legkevésbé alkalmas a kártya. Mint minden jóseszköz, a kártya is tendenciákat, hajlamokat és lehetőségeket mutat a jövő tekintetében – a szabad akaratunknak köszönhetően a választás mindig rajtunk múlik. Ezért ha te is nevetségesnek tartod azokat, akik azt állítják, a kártya megmondja a jövőt, inkább tekintsd a kártyát annak, ami: önismereti eszköznek.

Ahhoz azonban, hogy jól működjön ez az eszköz és valódi információkat kapjál, tudni kell használni: vagyis a megfelelő kérdést feltenni és a kapott választ a megfelelőképpen értelmezni. A kártyajóslás lényege leginkább ebben áll, és enélkül az alapvetés vagy szellemi háttér nélkül valóban megmosolyogtató jövendőmondássá silányul ez az útkeresési folyamat.Atlantisz angyalai

Az elsüllyedt kontinens létezésére számtalan bizonyítékkal szolgáltak már a tudományos kutatások. A legenda szerint létezett valaha egy nagyon magas tudatosságú civilizáció, akinek tagjai – magas tudatszintjük ellenére – vétettek egy súlyos hibát a szellemi fejlődésük során, amelynek eredményeként  civilizációjuk elpusztult egy hatalmas özönvíz kíséretében (amelyről számos ősi néphagyomány és szent irat is megemlékezik). Az emberiség ugyanakkor lehetőséget kapott e vétség jóvátételére, és ezért az atlantisziak szellemi öröksége nem semmisült meg, csupán avatatlanok elől gondosan elzárták, amíg el nem érjük újra a megfelelő szellemi-lelki tisztaságot. Az Atlantisz angyali jóskártya éppen 44 lapból áll, amely Atlantisz szent számát testesíti meg, amely az ősi numerológia szerint a szellemi tisztasághoz vezető ösvény kódját rejti. Atlantiszi örökségünk ma fokozatosan feltárja rejtett titkait, így egyre könnyebbé válik kapcsolatba lépnünk a tiszta szeretet energiáját képviselő angyalokkal.

Az atlantiszi energiák közvetlen összeköttetésben voltak a Forrással és a Feljegyzések Csarnokával, az Akasha Krónikával, ahol az emberek az isteni eredetükről tanulhattak. Bár közkedvelt az angyalok szárnyas lényekként való ábrázolása és történelmünkben, művészetünkben is ez az ábrázolásmód jelenik meg leggyakrabban, az Atlantisz Angyalai jóskártya szakít ezzel a hagyománnyal. Mivel a tizenkét arkangyal közvetlenül a forrásból eredő tiszta fényből áll, nem áll messze a valóságtól a gömb alakban való ábrázolásuk. Többek között ez teszi különlegessé ezt a paklit.

Ajánlott kérdések, ha csak egy lapot húzol:
  • Kinek a segítségére van szükségem Atlantisz angyalai közül?
  • Mire tanít engem ez a helyzet? Mit kellene megértenem ebből a szituációból?
  • Hova vezet az utam?
  • Kérlek benneteket, Atlantisz angyalai, adjatok nekem útmutatást ezzel az üggyel kapcsolatban!
  • Ugyanígy kérhetsz útmutatást az adott napra, hónapra vagy évre.


Természetesen ezzel a kártyával is számos kirakási módot megvalósíthatsz annak megfelelően, hogy éppen mire veted a kártyát. Vethetsz klasszikus háromlaposat, amikor is az első kártya a közelmúltat jelöli, azokra a körülményekre utal, amelyek a jelen pillanathoz vezettek el. A második kártya jelzi a jelent, megmutatja, mire irányul éppen a fókusz az életedben. A harmadik kártya mutatja a jövőbeli tendenciákat, azt, hogy mi lehet a kimenetele egy adott cselekvésnek.

A tizenkettes leosztással megidézheted az atlantiszi birodalom tizenkét arkangyalának hatalmát, mivel ilyenkor az összes angyal jelen van és segít útmutatásával. Ez a leosztás akkor hasznos, ha egy tizenkét nap vagy tizenkét hónap alatt lejátszódó folyamatot szeretnél megérteni – tehát kifejezetten ajánlott éves vetéshez.


Kép: kanate / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x