Ki védi a csillagaimat? - Angyalok az asztrológiában
Címlap / Ezotéria / Ki védi a csillagaimat? - Angyalok az asztrológiában

Ki védi a csillagaimat? - Angyalok az asztrológiában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az asztrológiai praxisban egyre gyakrabban fordul elő ez a kérdés: látható-e a horoszkópunkban, ki a személyes angyalunk? Benne van-e, hogy kapcsolatba tudok kerülni az őrangyalommal? Egyáltalán lehetséges-e a kapcsolat az asztrológia és az angyalok világa között?  

A horoszkópunk egy adott születési időpontban felvett égi térkép. Megmutatja, hogy születésünk pillanatában a bolygók és az égitestek, hol és egymáshoz képest hogyan álltak. Azt már a szakértő mondja meg, hogy ezek az állások milyen személyiséget, karaktert és cselekvési hajlamokat adhatnak ki, és bizonyos területeken ez milyen döntésekre hajlamosít.

A spirituális képességek jelei a személyes horoszkópban

Sokan – tévesen azt gondolják, hogy a horoszkópból konkrét eseményeket lehet megjósolni. Nos, a horoszkópból nem a konkrét esemény olvasható ki, ha nem a hajlamok, adottságok, irányok. Ezért, ha valakinek misztikus, spirituális életpályája van, az látszik a személyes képletében. Ha valaki eleve érdeklődést mutat az asztrológia, a horoszkópok, a lelki út iránt, az valószínűleg látható a képletében is.  Ugyanígy látható a képletben, ha valaki „készen áll” egy magasabb rendű spirituális kapcsolatra.

Pl. ha a születési képlet nyolcas házában kedvező hatású bolygó vagy bolygók állnak, és ezek aktiválódásakor a spirituális cél vagy a meghatározó lelki (karizmatikus) élmény ideje eljött.

 

Ha ilyen jellegű együttállás van a személyes horoszkópunkban, akár kapcsolatba kerülhetünk az angyalvilággal is. Ha nem az angyalokkal vesszük fel a kapcsolatot, akkor akár egy különleges közösségbe kerülést is hozhat. Egyszóval: mindenképpen kinyit egy ajtót a nem hétköznapi dolgok elfogadása, az ezoterikus gondolkodás, a transzcendens élmények felé.

A hatodik érzék a horoszkópban

Az intuíciós készésg, az úgynevezett „hatodik érzék” felerősödik a kereső emberek többségében. Sokan élik meg azt az érzést, amit a népszerű sorozat médium főhősnője mondott, mikor a tudása forrásáról kérdezte őt a nyomozó: „Nem tudom, hogy honnan tudom, csak tudom és kész!”

Ez a képesség nagyon sok ember horoszkópjában ott van, és szinte mindenki képessé válhat arra, hogy érzékenyebbé tegye magát, felerősítse megérzéseit és jó esetben akár hallgatni is tudjon ezekre! Ezt azonban csak a személyes képletből lehet kiszámítani!

Angyalkommunikáció - Mázlisták-e a vizes jegyek?

Az biztos hogy a tizenkét jegyből a vizes jegyek - Rák, Skorpió, Halak - sokkal könnyebben kapcsolódhatnak más dimenziókhoz, érzékenyebb és meditatívabb természetüknél fogva, ám a személyes képletben kell megnézni azt, hogy ezeknek a jegyeknek a hatása hol, milyen formában érződik. Ebben sem a napjegy, a születési jegy számít, hanem az egyéni érzékenység. Az biztos, hogy mindenki érzékelheti a személyes védőangyalát, ha akarja és ha nyitott rá a szíve.
 
 

Mostanában az angyalokkal való kapcsolatfelvétel lehetősége az aranykorát éli, nagyon sok kiadvány mutatott rá, hogy hogyan vegyük fel a kapcsolatot angyalunkkal, ami egyértelműen nem lenne lehetséges nagy angyali közbenjárás nélkül!

De ha csak egy mécses lángjánál elmorfondírozunk a sorsunk jobbulásán, már megérintett az angyali kísérőnk lénye. Gyújtsunk hát meg még ma egy mécsest és nyissuk meg a lelkünket az örök idők angyalai előtt...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x