Magyarország az Ölelő Szent karjai között
Címlap / Ezotéria / Magyarország az Ölelő Szent karjai között

Magyarország az Ölelő Szent karjai között

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ammá, az Ölelő Szent ölelése olyan mélyen transzformáló, hogy a gyökereinél változtatja meg az életedet. Március végén nekünk is alkalmunk lesz elsajátítani a tanítványaitól egy egyszerű, mégis mélyreható meditációs technikát. 

„Én olyan vagyok, mint egy folyó. Az emberek pedig szomjasak.”
Ammá

Hazánkban működik egy csoport, létszáma évről évre bővül. Elhatározták, hogy azon országok közé tartozzunk, melyet, Ammá, az Ölelő Szent lábai érintenek minden évben. Ölelése olyan mélyen transzformáló, hogy gyökerében változtatja meg az életedet. A csoport az ő szellemében működik, tevékenységei közé  tartoznak humanitárius segítségnyújtás, önzetlenség, lelki fejlődés segítése.

Négy évvel ezelőtt, egy délelőtt otthon tevékenykedtem és háttérzajként be volt kapcsolva a tévé. Nem is hallottam, hogy miről van szó, de a látvány teljesen lenyűgözött. Egy gömbölyű kis indiai nő ölelgette az embereket és szívéből mosolygott. Az embereket akiket megölelt, a lélek békéje szállta meg és egy sajátos belső mosoly ült ki az arcukra, mint akik egy különleges titok birtokába jutottak. A látvány olyan szeretetet árasztott, hogy könnyek csurogtak végig az arcomon. Megjegyzem, fogalmam sem volt, ki van a tévében, továbbá nem vagyok gurufüggő és messzire kerülöm a bálványozást. De valahányszor bemutatják őt és a tevékenységeit, mindenkin ezt a meghatottságot látom és mindenkit magával ragad a látvány és szeretet érzése.


A műsor egy programra invitált, Ammá európai nagykövete, Subhámrita programjára. Nem volt kérdés, hogy elmenjek-e vagy ne. „Brahmacsárí Subhámrita Csaitanja, Ammá egyik legközelebbi tanítványa és személyes tolmácsa. Miután 1987-ben találkozott Ammával, az Amritapuri ásramba költözött, majd 1996-ban Ammá szerzetessé avatta.” – olvashatjuk róla a  www.ammachi.hu oldalon.

A programon dokumentumfilmet mutattak be Ammá tevékenységeiről: jól felszerelt, modern kórházáról, idősotthonairól, iskoláiról, árvaházairól, ingyen ételosztásairól. 2004-ben a cunami után Ammá elsőként érkezett a helyszínre segítő kezet nyújtva az embereknek az új élethez. Az ENSZ Közinformációs Szervezete Ammá alapítványát, az M. A. Math-t elfogadta mint az ENSZ Társult Civil Szervezetét. Ammát mégis a legtöbb ember nem a kórházairól, intézményeiről ismeri, hanem Istenanyai öleléséről, melyet darshanjain reggeltől egész késő éjszakáig fáradhatatlanul oszt. A legszomorúbb szívet is képes felvidítani, körülötte minden és mindenki mosolyog és táncol. Azt mondják róla: Isten szeretetének megnyilvánulása emberi testben. Ölelése nem múlik el nyomtalanul, a szív, amelyet megérintett nyitva marad embertársai felé szeretettel. Subhámrita is ugyanúgy, mint a magyarországi Ammá központ alapítói, Ammá szellemiségét jelenítik meg.

Ammá nagy hangsúlyt fektet a lelki fejlődésre és ezért megalkotott egy meditációs gyakorlatot, mely segít mindennapjainkban kiegyensúlyozottnak és energikusnak maradni. A technikát Ammá tanítványai oktatják ingyenesen, a világ több pontján.


Az IAM technika elsajátítására Magyarországon is van lehetőség, éppen e hónap végén, március 31-én lesz a következő tanfolyam.

A következő IAM oktatás időpontja:
2012. március 31., szombat, 9.00-19.00
Az oktatás Budapesten lesz. A korhatár 18 év.

Jelentkezés: iam@ammachi.hu

Tovább információ >>

Az IAM technika egyszerű kombinációja a jógának, a pránajámának (légzőgyakorlat) és a meditációnak, s mindössze napi 20 percet vesz igénybe. Az IAM a modern idők meditációs technikája, mely szintézist teremt a tradicionális, időtálló módszerek és a mai ember igényei között.

Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Kanyurszky Katalin Tara
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4422 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x