Testi-lelki-szellemi ébredés és feltöltődés
Címlap / Ezotéria / Testi-lelki-szellemi ébredés és feltöltődés

Testi-lelki-szellemi ébredés és feltöltődés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Fedezd fel a Mária-vonal misztériumát egy csodálatos kiránduláson és lélekemelő zarándokúton! 1 nap a szellemi ébredésért, a testi-lelki feltöltődésért különleges meditációs programokkal, gyönyörű környezetben. 

Egy csodálatos kirándulásra és lélekemelő zarándokútra megyünk, ahol mindenki a saját belső meghitt szentélyébe visszahúzódva, megérezheti és átélheti a Lélek Tiszta Valóságát, a Mária-vonal igaz Misztériumát, az Angyalok halk szavain és üzenetein át...

A Földanya testének eme különleges, finom energiákkal rendelkező szakrális területeire utazunk, felfedezve egy teljesen más világot, hogy mind a lelkünket (Máriabesnyő, Szentkút) és mind a szellemünket (Tar) felemelhessük és csendben megtisztíthassuk hálával a szívünkben...

Kisebb fényköszöntő szertartás és meditáció keretében mindenki kap egy–egy fehér vagy rózsaszín gyertyát, amit majd közösen töltünk fel, ajánlunk fel, belesimítva, imádkozva egy-egy halk imánkat, vágyunkat, fohászunkat.


Máriabesnyőn, Mátraverebélyen - Szentkúton a Mária Forrásnál és Taron, a tavaly nyáron felszentelt Szabadító Buddha Anya Templomban lehetőségünk lesz egy fél - fél órás meditációra is, hogy a hely tiszta energiáit és a Csillagküldött Fénymesterek gyógyításait befogadhassuk. Érdemes üres műanyagüveget is hozni, amibe a négy források vizét haza tudod majd vinni.

Időpont: 2012. Április 01. (vasárnap)
Találkozás és gyülekezés: 8. 30- kor a Hősök Terén, a Gabriel Arkangyal szobor előtt
Indulás: 9.00- kor

Mindenkit szeretettel várunk!


Érdeklődni és jelentkezni:

Laczkó-Száraz Júlia
Tel: 06 30 446 7878

www.larimarkristalykapu.hu

Kép: Dr Joseph Valks / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x