Heti tarot-előrejelzés: fordulnak a viszonyok
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: fordulnak a viszonyok

Heti tarot-előrejelzés: fordulnak a viszonyok

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Új energiákkal gazdagodunk - köszönhetően az új hónap beköszöntének. Április a maga bolondosságával színt és örömöt hoz a szürke hétköznapjainkba is. Nem kell félnünk attól, hogy unalmas napok várnak ránk. Izgünk-mozgunk majd és ez így lesz is rendjén. 

Hétfő - március 26. (Hold, Kardok ásza, Érmék hetes)
Amikor már úgy érezzük, hogy kezünkben az irányítás, átlátjuk a helyzeteket és mindent megtettünk annak érdekében, hogy egy éppen aktuális folyamat sikeres legyen, akkor ébredünk rá, hogy valami hibádzik. Minél előbb vegyük észre, hogy mi az és javítsuk. Amennyiben nem így cselekszünk, akár anyagi vesztesége is lehet ennek. A hibáink felismerése már út a cél felé, a cél pedig természetesen az, hogy meg is oldjuk azokat.

Kedd – március 27. (Kelyhek ásza, Kardok tízes, Kelyhek királynője)
A legmeghatározóbb életterület ma a szerelem és az érzelmek lesznek. A sűrű hétköznap ellenére ne felejtsük el azt, hogy kapcsolatunk törődés és szeretet nélkül összeomolhat. Lepjük meg párunkat egy kisebb ajándékkal, egy kettesben töltött vacsorával, egy hosszú hétvégés pihenéssel vagy egyszerűen szeressük Őt. A lényeg, hogy örömet okozzunk neki ma, hogy érezze, a nehéz munkanapokon is gondolunk rá.


Szerda – március 28. (Igazságosság, Kelyhek hatos, Főpapnő)
Ma csakis könnyen emészthető ételeket vigyünk be szervezetünkbe. Ha túl zsíros, olajos étkeket fogyasztunk, lehetséges, hogy a hasfájásunk támad, valamint a plusz kilók száma is megnövekedhet. A férfiak figyeljenek hölgytársaikra, mert ma több törődésre van szükségük, mint egy átlagos napon. Ezt egy jó szóval, egy öleléssel már meg is tudják adni nekik, a lényeg, hogy a nők érezzék: fontosak.

Csütörtök – március 29. (Érmék lovagja, Kardok hatos, Kardok hetes)
Leginkább a munkára kell, hogy fókuszáljunk. Szorgalmasan, kitartóan végezzük munkákat, főképp akkor, ha feletteseink vannak. Főnökünk igazán jó szemmel látja majd, hogy minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél jobb munkát adjunk ki kezünkből, ezzel a cég/vállalkozás jó hírét is növeljük. Akár változást is hozhat a kitartó munka, ez leginkább és legtöbbször fizetésemelésben nyilvánulhat meg.

Péntek – március 30. (Bolond, Botok apródja, Kardok apródja)
Impulzusokkal teli nap vár ránk. Bennünk lesz a kalandvágy, a bátorság, a kockázatvállalás. Viszont ehhez az is társul, hogy könnyen becsaphatóak leszünk. Kaphatunk olyan ajánlatokat, amelyek első látásra jónak és kedvezőnek tűnnek. Viszont valójában ez csak egy újabb csapda, amely által anyagi helyzetünk a mostani gödörből egy másikba, akár mélyebbe is kerülhet. Ha nem tudunk dönteni, kérjük külső személy segítségét.


Szombat – március 31. (Kardok négyes, Halál, Szeretők)
Ma akadályokba ütközhetünk, a dolgok nem éppen úgy alakulhatnak, ahogy azt szeretnénk. Párkapcsolatunkban nehézségek várhatóak, s akár pletykák is eljuthatnak hozzánk. Ezek leginkább megcsalással vádolnak minket, vagy éppen szerettünket. Viszont tudni kell azt, hogy minden negatív dolog elkerülhető imával, valamint meditációval. Csak hinnünk kell abban, hogy kivédjük az ártó impulzusokat, és bevonzzuk a jót, a gazdagítót.

Vasárnap – április 1. (Botok négyes, Botok nyolcas, Érmék apródja)
Az elcsendesülés, a nyugalom napja. Itt az ideje, hogy kiszórakozzunk magunkat – ha a héten még nem sikerült –, hogy kiengedjük a gőzt. Ezt többféleképpen is megtehetjük. Akik inkább bulizós típusúak, menjenek el barátaikkal egy bárba, vagy éppen egy olyan helyre, ahol jól érzik magukat. Akik inkább magukat kényeztetik, és lelküket ápolják, menjenek el egy masszőrhöz és meditáljanak.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6968 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x