A rúnák üzenete Húsvétra
Címlap / Ezotéria / A rúnák üzenete Húsvétra

A rúnák üzenete Húsvétra

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Az ősi germán eredetű mágikus jelek, a rúnák az idők kezdete óta használatosak jövendölésre, varázslásra. Most a húsvéti időszakra kértünk iránymutatást a rúnák titkainak ismerőjétől, aki megosztott velünk egy húsvéti szerelmi bűbájt is. 

2012.04.06. Péntek
Amennyiben el szeretnénk utazni otthonról a rokonokhoz vagy a szüleinkhez, netán a húsvéti locsolók támadása elől szeretnénk menekülni, akkor ez a nap a legalkalmasabb az utazásra!

2012.04.07. Szombat

A nagy ünnepi készülődés közben ne feledkezzünk meg a bűbájtojás megfestéséről sem! Ma minden kis apróságnak tudunk örülni. Senki nem tudja elvenni a jókedvünket.2012.04.08. Vasárnap

Ma egy kicsit feszült lehet a családi hangulat. Nagyon nehezen toleráljuk családtagjaink megnyilvánulásait, pedig nem biztos, hogy rosszakaratból kritizálnak bennünket.

2012.04.09. Hétfő
A hölgyek a mai napon rendíthetetlenül állják a húsvéti tojásra áhítozó férfisereg támadását. Jól tudják a hölgyek kezelni a néha kissé bormámoros férfiak élcelődő beszólásait is.


Egy kis szerelmi bűbáj Húsvétra
Egy fehér tojásra piros festékkel fessük rá a képen látható szimbólumot. Úgy fessük rá, hogy ne legyen túl feltűnő, vegyüljön el a többi minta között. A végén kössük át egy piros masnival. Ez a tojást adjuk annak a fiúnak, akinek a szívét meg szeretnénk hódítani!


Miközben felfestjük a tojásra a szimbólumot, mondjuk el háromszor ezt a kis versikét:

Fehér tojás, piros masni,
Rúnaerő elkezd hatni,
(ide írjuk a fiú keresztnevét) szíve értem dobog,
Szíve lángja fellobbanjon,
Szerelme csak értem égjen,
Ki ne hunyjon, csak ezt kérem!

 
Abed, AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x