Az Ikrek 5 legutálatosabb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / Az Ikrek 5 legutálatosabb tulajdonsága

Az Ikrek 5 legutálatosabb tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az Ikrek jegyű ember iránt nehéz közömbösnek lenni: vagy szeretjük vagy elviselhetetlennek tartjuk. Mi az az 5 dolog, amivel a leginkább őrületbe kergetnek bennünket? 

Pletykás és szószátyár
Ha az Ikrek éppen diszharmonikus időszakát éli, igyekszik problémáit verbális úton megoldani: vagyis egyfolytában mondja a magáét, ha kíváncsi rá a környezete, ha nem. Sajnos az Ikrek gyakran akkor is beszél, amikor egyáltalán nincs mondanivalója.

Felszínes
Első benyomásként valóban lenyűgöző lehet, hogy egy Ikreknek mindenről van véleménye és minden témában otthonosan mozog. A mély megértés azonban csak a szívének igazán kedves területek iránt jellemző rá, ezért előbb-utóbb szembesülhetünk azzal, hogy az Ikrek tudása a legtöbb téren bizony felületes. Ám az Ikrek-jegyűek feladata sokszor nem is az elmélyedés egy-egy témában, hanem a világ átfogó megértése és az információk továbbadása, közvetítése.Szűkmarkú és kicsinyes

Szőrszálhasogató és kicsinyes, főleg, ha pénzügyekről van szó. A nagylelkűség és az anyagiak nagyvonalú kezelése nem az erőssége – mindig megnézi, mire ad ki és természetesen drágállja a dolgot, gyakran még akkor is, ha a számára legkedvesebb tételekről: a szórakozásról, moziról, könyvekről, koncertekről vagy művészetről van szó.

Csapongó és csapodár
Mivel az Ikrek állandóan az újdonságot, az új inspirációkat keresi, virágról virágra száll, mint egy bohém pillangó, sokak szemében csapongónak tűnhet, de valójában nem lehet rá haragudni, mert ez az alaptermészete. A megszerzett új információkat viszont ugyanolyan szívesen és lelkesen tovább is adja. A probléma gyakran abban rejlik, ha mindez az emberekre és a kapcsolatokra is érvényes az Ikrek életében: hajlamos rá, hogy kénye-kedve szerint váltogassa a barátait, a szeretőit és igen gyakran csak későn állapodik meg.

Változékony – kettős természet
Egy Ikrek-jegyűvel sosem tudhatod igazán, hogy hányadán is álltok. Az aktuális hangulatától és a széljárástól függően bármire képes, bármilyen viselkedést tud produkálni: egyszerre tud lenni nyitott és mogorva, kedves és kritikus, mély érzésű és elszálltan racionális. Nehéz kiismerni és lépést tartani vele, de ha ezt elfogadod, akkor viszont kaland lesz vele az élet.


Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 30038 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x