A Rákok 5 legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Rákok 5 legidegesítőbb szokása

A Rákok 5 legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Mi jellemző az állatöv legérzelmesebb jegyére, amikor érzelmeit és hangulatait nehezebben tudja kezelni, mint a többi jegy szülötte? Mely szokásaival tudja a többieket az őrületbe kergetni? Asztrológusunk, Kunsay Melinda összeállítása. 

Túlérzékeny Rák kedvesünknek nem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondjuk ki, hogy „szeretlek”, vagy „szükségem van rád”. Azonnal megérzi, hogy megszokásból mondtuk, és rögtön megsértődik. Nagyon érzékeny a rossz pillanatban, rossz tálalásban elhangzott kritikára is. Ilyenkor úgy érzi, hogy bántjuk őt, és szánt szándékkal tiportunk a lelkébe. Vannak napok, amikor úgy kell vele bánni, mint egy hímes tojással. Ellenkező esetben napokra garantált a duzzogás. Nem ajánlott elfelejteni a születésnapokat, az évfordulókat. Ha mégis megtörténik, akkor azt gondolja, hogy ő már egyáltalán nem is fontos.

Mártírkodó Rák anyukánk a lelkét is kiteszi értünk, de persze ebben semmi köszönet sincsen. Hosszan ecseteli, hogy milyen áldozatokat kívánt meg tőle az élet. Ha más dolgunk van, amikor ő beszélgetni akar velünk, akkor szemrehányó tekintetében ott van a világ összes fájdalma. Szánjunk több időt rá és maximálisan fejezzük ki a tiszteletünket! Mutassuk meg, hogy még felnőtt fejjel is szükségünk van rá. Ne utasítsuk vissza a vasárnapi ebédmeghívásokat, még akkor, sem ha előre tudjuk, hogy főben járó vétek, ha nem szedünk kétszer minden fogásból. Rossz szokása, hogy rendszeresen ellenőrizni akarja az életvitelünket, időnként megjelenik az otthonunkban, kitakarít, főz. Ilyenkor jó tanácsokkal is ellát.

Hipochonder Rák barátunknak mindig van valamilyen lappangó, hosszú lefolyású betegsége. Kísérgethetjük az orvoshoz, kivizsgálásokra, és részletesen végig kell hallgatnunk a panaszokat. A vérmesebbek részletesen ecsetelik a kilátásban lévő, nem létező műtétek kockázatait és túlélési esélyeit. Ha már együtt vagyunk, akkor az összes lelki problémájukkal is megterhelnek, iránymutatást és tanácsokat kérve. Meggyőződésük, hogy a fizikai tünetek mögött lelki problémák állnak, így rögtön amatőr pszichológussá is válhatunk, együtt elemezve ki nehéz gyermekkorát és szerelmi csalódásait.


Sértődős Rák kolléganőnk
a rosszabb napokon a közös munkát is lehetetlenné teszi a duzzogásával. Lehet, hogy napokig sem derül ki, hogy mi a baja, mert ezt általában nem mondja meg. Elvárja, hogy végiggondoljuk, hogy mivel is bánthattuk meg. A sérelem mindig egy kis apróság, amire kár időt pazarolni. A legjobb, ha egyszerűen csak békén hagyjuk egy időre, így könnyebben elmúlik a rosszkedve. A hangulatingadozásokat betudhatjuk a Hold hatásának, vagy egyszerű hormonváltozásnak is. A Rákok mindkettőre érzékenyebbek az átlagosnál. 

Hangulatember Rák szeretőnkön
lehetetlen kiigazodni. Nem tudni előre, hogy gyengédségre vágyik, vagy a legvadabb fantáziánkat felülmúló szexet akar. Ha nem pontosan azt nyújtjuk neki, amit szeretne, akkor nyafogni kezd, és rögtön elmegy a kedve az egésztől. Megoldás, ha megpróbálunk ráhangolódni a lelkére, így hódítva meg a testét. Ne várjuk tőle, hogy nyíltan közli az igényeit, mert arra vár, hogy mi találjuk ki, hogy mi is lenne kedvére. Kiszámíthatatlan a viselkedése: reggel még imád, este pedig keresztülnéz rajtunk, talán még köszönni sem hajlandó.


Kunsay Melinda

Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x