Heti tarot-előrejelzés: csúcson a szexuális vágy
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: csúcson a szexuális vágy

Heti tarot-előrejelzés: csúcson a szexuális vágy

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A heti holdállás a fogyó hold, amiről azt hinné az ember, hogy az elengedést és fogyást szimbolizálja. Ám ez a szexuális energiák esetében pont fordítva van. Bár a hét elején még a munka dominál, a hétvége viszont már a párkapcsolatról és a szexről szól majd. A nagy libidóhoz társul a zöldszemű szörnyeteg, azaz a féltékenység és a megcsalás is - legyünk észnél, bármit is teszünk! 

Július 9. – hétfő (Botok ásza, Kelyhek tízes, Érmék kilences)
Mindent szeretnénk irányítani, méghozzá egyszerre – pedig tudjuk, hogy mindez nem lehetséges, és erre már jó pár leckét adott az élet. Dönteni kell, hogy mi az, amivel több időt töltünk, amivel 100%-osan foglalkozunk, és mi az, ami most a háttérbe szorul. A párkapcsolatban élőknek jó nap ahhoz, hogy együtt, kettesben töltsenek, akár hosszabb időt is, míg a szinglik életében beteljesülhet a vágy, és párra lelnek. Fontos, hogy a pénzügyek terén is várható nyereség, ám ne szálljunk el attól, hogy pénz lett a zsebünkben, mert visszaüthet.

Július 10. – kedd (Botok hármas, A császárnő, Kardok hercegnője)
A legjobb nap arra, hogy egyensúlyba hozzunk a test, lélek, szellem hármasát. A test egyensúlya érdekében érdemes ma edzeni, valamint odafigyelni, hogy milyen táplálékot viszünk be szervezetünkbe. A lélek nyugalma érdekében meditáljunk, és vizualizáljuk azt, hogy minden gond, probléma, amely gátol minket a továbblépésben, elszáll. A szellem frissessége miatt pedig olvassunk olyan témáról cikkeket, könyveket, amelyek foglalkoztatnak, így az olvasás nem fárasztó, illetve felesleges lesz, hanem szórakoztató és építő.


Július 11. – szerda (Kardok hercegnője, Kelyhek négyes, Kardok ötös)

Miért akarjuk magunkat többnek mutatni annál, mint amit valójában érünk és tudunk? – ezt a kérdést teszi fel majdnem ez a hármas lapállás. A fő üzenete az, hogy legyünk azok, akik vagyunk, ne hazudtoljuk meg magunkat, ne játsszuk az álszentet. A fényűzés és a túlzott költekezés később visszaüthet. Ma a lelki dolgokat érdemes háttérbe szorítani, mert könnyen érhetnek bennünket sértő megjegyzések, kritikák, amelyek eléggé szíven ütnek majd. Az érzelmeknek is engedjünk teret, de erre valószínűleg csak az este folyamán kerül sor.

Július 12. – csütörtök (Kardok lovagja, Érmék hetes, A Mágus)
A nap első felében olyan hírt kaphatunk, amely a jókedvünket szinte teljesen száműzi. Amennyiben tárgyalásaink vannak délelőttre időzítve, jobb, ha más időpontot keresünk neki, mert nem jó eredménnyel zárulnak. A párkapcsolatoknak érdemes szentelni az egész napunkat, mert a szerelmi energiák ma a legerősebbek a héten. Töltsünk minél több időt szerelmünkkel. Az egészség terén figyeljünk arra, hogy ne legyünk huzatos helyen, mert a fülünk könnyen begyulladhat, illetve fájdalmaink lehetnek. Legyünk óvatosak és figyelmesek!

Július 13. – péntek (Botok kilences, A Hold, Botok nyolcas)
A tegnapi kudarcélmények után gyorsan talpra tudunk állni, s képesek leszünk magunkat összeszedni újra, anélkül, hogy lelki sebek, „hegek” alakulnának ki,  vagy bármilyen rossz szájízünk lenne a csütörtöki történések miatt. A fogyó Holdnak megfelelően jól tesszük, ha elengedünk minden félelmet és negatívumot, hogy az újhold idejére tiszták legyünk, és frissen, problémamentesen kezdhessük az új holdciklust. Ehhez megoldás lehet egy elengedő meditáció, vagy ha papírra vetjük problémáinkat és elégetjük azokat.


Július 14. – szombat (Érmék ötös, Botok hetes, Kelyhek hatos)
Élvezzük az életet, s annak minden óráját, percét, pillanatát! Persze, ha unalmas az életünk, és csak a számítógép előtt ülünk napi 12 órában, azaz a négy fal között élünk szinte majdnem mindig, akkor nem éppen élvezetesek a napjaink. Mára szervezzünk szabadtéri programokat, s élvezzük a természet, valamint az élet adta lehetőségeket, s legyünk boldogok! Egy-egy séta vagy erdei túra közben merengjünk el a táj szépségeiben, s olykor váljunk eggyé a természettel. Feltöltődhetünk, illetve megszabadulhatunk pár óra a gondjainktól.

Július 15. – vasárnap (Érmék hercege, A Vágy, Kardok kilences)
A szexuális energiák ma a tetőfokra hágnak, s a szerelmi energiák pedig az egekig szöknek. A párkapcsolatban élők egy igazán tüzes, és szextől túlfűtött napra számíthatnak, míg a magányos farkasok megtalálhatják azt a párt, akivel boldogan töltik idejüket. A családos szülők, amennyiben lehetséges, oldják meg, hogy a gyerekek ne legyenek ezen a napon otthon, kérjék meg a nagyszülőket, hogy egy napig viseljék gondjaikat, hogy együtt tölthessék a napot. A közös életük egyik legjobb napja lehet a hét utolsó napja.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x