Szerdai angyali üzenet: Istennői energiák
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Istennői energiák

Szerdai angyali üzenet: Istennői energiák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Elnézést kérünk férfi olvasóinktól, ezen a héten az angyalok a nőkhöz szólnak. Most Doren Virtue kártyájának segítségével üzennek nekünk! 

Doren Virtue szépséges kártyáit sokan szeretik. Ma ebből húztunk. Útmutatónak az Istennőt kaptuk. Mivel a kártya felirata a képen nem jól olvasható, így itt idézzük:

„Fejezd ki istennői energiádat, magadhoz ölelve varázslatos meggyőzőképességét és tápláló tulajdonságait.”

Mitől lesz egy nőből Istennő? Ugye hányszor mondjuk csak úgy is egymásnak, ha a másik valami jót tesz nekünk/ velünk: Ó, egy igazi istennő vagy! Máskor ha nagyon szép ruhát ölt, s ragyog, mondjuk: Istenien nézel ki! Könnyen ugranak ezek  a szavak.

Akkor érezzük magunkat istenien, ha jól vagyunk. Minden értelemben. Akkor látunk másokat istennőnek, hogyha erejük teljében, küllemük és belső képességeik kiteljesedésében vannak. Ezek az állapotok igen ritkák és nagyon nagy kegy, ha ilyenben részesülünk. Az isteni minőséget leggyakrabban akkor érjük el, hogyha inspirált, teremtő állapotban vagyunk.

A katarzis is ilyen lehet – amikor annyira hatása alá kerülünk valaminek, ami tökéletes, ami szárnyakat ad, hogy attól egész megtáltosodunk!


Isteni állapotban lenni azt jelenti, hogy  boldog vagy. istennői állapotban lenni azt jeletni, hogy nem pusztán boldog vagy, de ezt a boldogságot képes vagy megosztani másokkal is, gondoskodó, befogadó, ölelő, vagyis női módon.

Erre természetesen férfiak is képesek – ahogy a nő is képes lehet kiáradó módon, adakozóan isteni lenni – hiszen ezeket a minőségeket nem a testi nemünk szerint osztották le. Az viszont valószínű, hogy a férfi a férfi módú, a nő pedig a női módú isteni létezést képes jobban megélni.

Ahhoz, hogy ezt az állapotot elérjük, teljes elfogadásra, teljes átélésre van szükségünk. Ezt akkor tudjuk csak megkapni, ha mások is ebben a magasztoshoz közeli állapotban vannak körülöttünk. Ez nem gyakori.

Hogy lehet ezt elérni?
  • Tánccal – mégpedig közös táncolással,
  • Énekkel, legjobban a közös énekléssel.
  • Mozgással, tornával – jó tipp a zumba is!
  • Közös alkotással, amikor meg lehet csodálni és kritika nélkül el lehet fogadni egymás alkotásait.
  • Ölelésekkel, csöndekkel, meditációkkal
  • Szeretkezéssel.
Az angyalok azt kérik, hogy minden nap keressük fel isteni középpontunkat és adjunk táplálékot a bennünk lakó istennek és istennőnek ezek által a tevékenységek által.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x