Szerdai angyali üzenet a gyógyulásról
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet a gyógyulásról

Szerdai angyali üzenet a gyógyulásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Nem számít, milyen betegségben szenvedtek, és mennyire levertnek érzitek magatokat - meggyógyulhattok a hit, a gondolat, de legfőképpen a szív erejével. 

Ne számítsatok mézesmázos szavakra és üres sallangokra tőlem, kedveseim… Rafael Arkangyal vagyok, a gyógyítás angyala. Pontosan tudom, milyen időszakon mentek keresztül most a Földön. Tudom, hogy sokan küzdötök betegségekkel és különféle kellemetlenségekkel, de nem ígérhetem Nektek, kedveseim, hogy ezek a ti közreműködésetek nélkül el fognak múlni, meg fognak gyógyulni. Mégis, a gyógyulás mindannyiótok számára elérhető bármikor, bármelyik pillanatban.

Amilyen misztikus dolog a gyógyulás, olyannyira egyszerű is. Most azonban olyan létállapotban és kollektív tudatosságban léteztek, amikor a gyógyulás nem mindig sikerül azonnal, van, hogy hosszú utat kell bejárnotok, mire újra egészségesek lesztek. Miért van ez így, teszitek fel a kérdést.


Egészségesnek lenni valójában azt jelenti: tudatosnak lenni. Tudatosnak lenni a testről, a lélekről, a szellemről, összhangba hozni személyiségetek, lényetek különféle aspektusait – és, ami talán a legfontosabb: örömben, szeretetben élni.

A fény és az árnyék kéz a kézben járnak a ti Földeteken, mindazonáltal az arányok nagyszabású eltolódását élitek meg éppen.  Lehetőségetek nyílik egyre több és több fényt megtartani magatokban, ami fokozatosan átvilágítja az életeteket és beragyogja a körülöttetek élők életét is. Ez a gyógyító fény át kell, hogy hassa a mentális, fizikai, szellemi, lelki síkokat is az életetekben ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Más szóval egészséges test, egészséges gondolkodás, egészséges lelkület és kapcsolatok, és egészséges világnézet szükséges a jól-létetekhez. Minimum ezen síkok harmonikus összhangja kell ahhoz, hogy teremtő életet tudjatok élni. Az összes szférára oda kell figyelnetek és meg kell engednetek, hogy a még sötét, fájdalmas részeket is bevilágítsa a gyógyító fény. Ez egy hosszú folyamat, kedveseim, ami sokatok számára nehéz út, hiszen a régi világotokról, érzéseitekről, gondolati és viselkedési mintáitokról kell lemondanotok és a lemondás mindig nehéz. Rengetegen jártok most a saját gyógyulásotok, átalakulásotok egyedi útján, tudjuk, hol tartotok és milyen nehézségeket éltek meg. Ahogy előrehaladtok azonban a gyógyulás megszentelt ösvényén, a korábbi áldozataitok emléke elhalványul és látni fogjátok, hogy megérte.


Megérte felülkerekedni a lehúzó gondolatokon, a lealacsonyító érzelmeken, a régi viselkedési mintákon, amelyek még mindig a régi tettes-áldozat mókuskerekében tartottak titeket, megérte újra és újra megbocsátani önmagatoknak a tévedéseitekért, másoknak a sértésekért, megérte újra és újra a fényt választani. A jutalmatok, hogy egyre jobban és jobban fogjátok magatokat érezni, miközben egy valóságos új világot építetek fel a polaritáson alapuló régi paradigma helyett.


Sokan panaszkodtok és még többen vannak, akik úgy érzik, irányt tévesztettek, vagy egyenesen azt élik meg, hogy megrekedtek egy ponton és nem tartanak sehová.  Amikor kétségbeesést és letargiát éltek meg, gondoljatok arra, hogy változni és változtatni önmagatokon a legnehezebb feladat és kihívás, ami az emberi lénynek megadatik. Legyetek magatokhoz türelmesek, de ne veszítsétek el az elszántságotokat és minden körülmények között őrizzétek meg a hiteteket! A változás csak látszólag lassú, valójában rohamtempóban alakulnak át a dolgok úgy kívül, mint belül – vegyétek észre a jeleket a világban és ünnepeljétek meg minden nap a fény egyre növekvő jelenlétét!

Legyetek hálásak azért, hogy elegendő időtök és energiátok van ahhoz, hogy feldolgozzátok az átalakulásokat úgy kívül, mint belül. Legyetek figyelmesek minden nap arra, mit kíván tőletek az adott nap, milyen energiákkal tudtok dolgozni, milyen teendők végzése a legalkalmasabb. Így könnyebben harmóniába tudtok kerülni a természettel és az Univerzummal, Földanyával és Égatyával, és a változásokhoz is könnyebben alkalmazkodtok majd.


Ne feledjétek, sosem kaptok nagyobb terhet, mint amit elbírtok és az angyali birodalmak lakói, az égi lények önzetlenül, tiszta szeretettel segítenek nektek az átalakulásban, ami a Ti és a Föld bolygó nagyszabású, univerzális kalandja. Ti kértétek, hogy itt lehessetek, pont itt és most, amikor ez a fontos galaktikus folyamat zajlik, mert tudtátok, hogy fényetekkel hozzájárultok a felemelkedéshez. Azt is tudtátok, hogy nem lesz könnyű, de vállaltátok a kellemetlenségeket, a mély átalakulással járó kényelmetlenségeket és nehézségeket. Csak próbáljátok meg elképzelni, mi lehet az a cél, aminek érdekében a mostani inkarnációtokat és annak egyedi kihívásait választottátok...


Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x