Szeptember: mit hoznak a csillagok a szerelemben?
Címlap / Ezotéria / Szeptember: mit hoznak a csillagok a szerelemben?

Szeptember: mit hoznak a csillagok a szerelemben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Bár a hónap sok stresszel és fárasztó munkanapokkal indul, szeptember közepe táján már számíthatunk flörtökre, kalandokra - nem is kevésre! A szinglik jó eséllyel társra találnak, sok új kapcsolat köttetik és szexben sem lesz hiány! 

Szeptember elején fáradtabbak leszünk, így a szex sem olyan vonzó lehetőség, mint máskor. (Vénusz kvadrátban áll a Szaturnusszal). Annyi dolgunk lesz, hogy sem kedvünk, sem energiánk nem lesz az erotikával foglalkozni. Párkapcsolatunkért hétköznapi szinten tehetünk sokat: segítsünk párunknak a mindennapi teendők megoldásában. Vállaljunk át tőle feladatokat!

Az induló kapcsolatoknak nem kedvez az idő, jobb, ha elhalasztjuk a randit.

A hó középső harmadában már élvezetesebb napokra számíthatunk. (Vénusz trigonban áll az Uránusszal). Gyorsan jövő flörtök, kalandok teszik izgalmasabbá az életünket. A bőség zavarába kerülhetünk: választanunk kell a lehetőségek közül. A legszívesebben minden szerelembe belekóstolnánk.

Kísérletezésre, flörtökre kiváló az alkalom. Az induló kapcsolatokban egymás megismerésének ideje! Randizzunk, de még ne kötelezzük el magunkat!


A hó utolsó harmada különösen az induló kapcsolatoknak kedvez. (Vénusz szextilben áll a Jupiterrel, de kvadrátban a Marssal). A szenvedély az egekben szárnyal, sok és élvezetes szex tesz boldoggá. Ugyanakkor már hajlunk rá, hogy valamilyen szinten felvállaljuk az új kapcsolatot. Kedvesünket bemutathatjuk barátainknak, vagy tervezgethetjük, hogy később összeköltözünk.

Kiváló alkalom, hogy megfigyeljük új kedvesünk szokásait és eldöntsük, hogy meg tudnánk-e vele osztani a mindennapokat.


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x