Heti tarot-előrejelzés: szemléletváltás
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szemléletváltás

Heti tarot-előrejelzés: szemléletváltás

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A héten leginkább arra fog minket megtanítani az élet, hogy mindent az határoz meg, milyen szemszögből nézzük. Fontos az optimizmus mellett az, hogy mindent reálisan lássunk, s ne fedje el előttünk a részleteket (amiben ugye megbújik az Ördög) az a rózsaszín köd, amit a túlzott derűlátás vetíthet elénk. Szemeket megdörzsölni, s felébredni, mert a tarot szerint: eljött a szemléletváltás ideje! 

2012. szeptember 17. – hétfő (Botok hármas, Szerencsekerék, Kiegyenlítődés)
A hét első napja mindenféleképpen arra lesz jó, hogy tervezzünk. Ne vágjunk neki a hétnek azzal a mottóval, hogy „majd lesz valahogy”. Minden napra írjuk össze, hogy mit szeretnénk tenni, hogy legyen céljaink, és természetesen törekedjünk azok megvalósításra. Kedvező nap a pénzügyekre: lehetőségünk nyílik arra, hogy több pénzt keressünk. Óvatosan kell mindenből kivenni a részünket, nem szabad minden feladatot magunkra vállalni, de természetesen kimaradni sem jó. A magánéletünket se felejtsük el ápolni, hogy egy biztos támpont is legyen az életünkben.
 
2012. szeptember 18. – kedd (Botok kilences, Igazságosság, Kardok kilences)
A nap fő gondja az lehet, hogy rengeteget agyalunk a gondjainkon, problémáinkon és elfelejtünk örülni az apróságoknak, nem találjuk meg minden napban a szépet – pedig erre lenne szükség. Amennyiben üzleti dologba vágunk, vagy éppen szerződést, hivatalos papírt írunk alá, mindenféleképpen figyeljünk a törvényességre, arra, hogy minden szabályos legyen, mert a későbbiekben megüthetjük a bokánkat – és persze pénzbüntetés is kaphatunk –, ha esetleg valami hiányos, vagy nem a törvényeknek, határozatoknak megfelelő.
 


2012. szeptember 19. – szerda (Kardok királynője, Hold, Kelyhek ásza)
Az érzelmek fogják uralni a mai napot, s elképzelhető, hogy lesz benne sírás és öröm is. Fontos, hogy ma akármennyire is a pénzzel szeretnénk foglalkozni, a nap meghatározó pontja a párkapcsolatunk, a magánéletünk legyen. Töltsünk időt szeretett párunkkal, s figyeljük kéréseit, lessük óhajait, adjuk meg neki azt, amire vágyik – mert a mai nap erről szól! A pénzügyeknek amúgy sem kedvező ez a nap, mert nem garantált a siker, az előrehaladás. Egy kiszámíthatatlan, gyors változásokkal és cselekvésekkel teletűzdelt, igazán mozgalmas nap elé nézünk.
 
2012. szeptember 20. – csütörtök (Erő, Végítélet, Botok nyolcas)
Ma egy kicsit pengeélen fogunk táncolni. Mindenben a rossz közelében leszünk, de csak rajtunk múlik az, hogy teszünk-e egy lépést az összeomlás és a depresszió felé, vagy inkább összeszedjük magunkat és elindulunk a pozitív úton, az önismeret útján. A nap fő üzenete: ismerd meg önmagad! Ma olyan szituációkba fogunk kerülni, ahol különböző képességeinket tesztelhetjük majd, mint például: a nyugalmunkat mennyire tudjuk megőrizni, vagy éppen hogyan viselkedünk egy nagyon stresszes helyzetben. Ezeket a próbákat az élet maga hozza elénk.
 


2012. szeptember 21. – péntek (Botok királynője, Kardok nyolcas, Kardok négyes)
Ma leginkább az elvonulásra vágyunk, szinte az orrunkat se akarjuk kidugni a házból. Úgy érezhetjük – már a nap kezdetén –, hogy az egész világ összefogott ellenünk, semmi sem úgy sikerül, ahogy azt szeretnénk, magyarán szólva bal lábbal fogunk felkelni. Csak rajtunk múlik majd az, hogy sodródunk-e az árral, vagy kilépünk belőle és talpra állunk, pozitívabban szemlélve mindent. Pénzügyekben csak negatív dolgokra lehet számítani, tőzsdézni ma nem nagyon ajánlott, csak az igazán szerencsések és tapasztaltak vágjanak bele. Szerelmi téren, a párkapcsolatokban is bosszúság, vita várható.
 
2012. szeptember 22.- 23. – szombat és vasárnap (Botok kettes, Kardok ásza, Mágus)
Kezünkben az irányítás, azt teszünk, amit csak szeretnénk, s amit megengednek a korlátaink (értve ez alatt a tűrőképességünket és az anyagi helyzetünket). A hétvége fontos részét képezi az, hogy időt töltsünk a természetben, figyeljük meg a fák leveleinek hullását, a természet zajait, az avar recsegését, ropogását. Ezek a hangok felébreszthetik a bennünk – lehetséges, hogy mélyen – rejlő természetkedvelő embert, s feltöltődhetünk a környezet adta rengeteg pozitív energiával. Semmiféleképpen ne maradjunk a hétvégén a négy fal között, itt az idő kimozdulni!
 

Papp Máté
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6665 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x