Szerdai angyali üzenet: kapcsolat az Angyalokkal
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: kapcsolat az Angyalokkal

Szerdai angyali üzenet: kapcsolat az Angyalokkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Számos módja van az angyalokkal való kapcsolatfelvételnek, ám van néhány alapvető dolog, amire szükséged lesz az angyalokkal való munkához. 

Az angyalok minden korban segítették az emberi lényt fejlődésének útján, s ez ma még könnyebbé vált a tudatosságotok emelkedésével.

Mindannyiótokra több angyal is vigyáz!
Segít benneteket az utatokon, a spirituális emelkedésetekben és leckéitek megtapasztalásában. Minél tudatosabban kapcsolatba tudtok velük lépni, annál könnyebb dolgotok lesz a fizikai síkon is. Ezért arra kérünk most benneteket, kezdjetek el bensőséges módon együtt dolgozni a saját angyalaitokkal, vezetőitekkel, hiszen ők azok – akik valójában ti magatok vagytok, egy magasabb frekvencián - , akik a legnagyobb segítségetekre vannak az életetek kihívásai közepette. Alig várják, hogy megérintsenek titeket szeretetükkel, útmutatást, támogatást és bátorítást nyújtsanak nektek.

Számos módja van annak, kedveseim, hogy kapcsolatba lépjetek velünk, a magasabb szférák lakóival és bátorítunk is benneteket arra, hogy alakítsátok ki a saját rituáléitokat a velünk való munkához.

Néhány dolog azonban feltétlenül szükséges ahhoz, hogy együtt tudjatok rezegni az angyali frekvenciával.


  • Igyekezzetek magas szinten tartani a rezgéseteket, és kerüljétek az alacsony, lehúzó energiákat, érzelmeket és gondolatokat.
  • Figyeljetek oda érzelmi, mentális, fizikai és spirituális testeitek tisztán tartására.
  • Használjatok speciális gyógymódokat a titeket megbénító érzelmek átalakítására, a gondolataitok pozitívabbra cserélésére. A fizikai test magas rezgésen tartásához jó hatású a rendszeres testmozgás, a séta a természetben, a meditáció és az energiagyakorlatok, a tiszta, erőszakmentes ételek, elsősorban gyümölcsök, zöldségek és gabonák fogyasztása és a sok-sok tiszta víz.
  • Ahogy ügyeltek a testetek, gondolataitok és érzelmeitek tisztán tartására, ugyanúgy fordítsatok figyelmet otthonotok, lakóhelyetek tisztaságára és magas frekvenciájára is. Időről időre szükséges megszabadulnotok az otthonotokban is a régi, lejárt szavatosságú tárgyaktól, megunt holmiktól, amelyek feleslegesen lekötik az energiákat. 
  • A tisztaság, a rend, a kellemes illatok, a teret betöltő finom levegő és napfény az angyalok számára is kedveltté teszik lakóhelyeteket, és ha tehetitek, tartsatok növényeket is a házban, amely az apró kis természetszellemek és tündérek otthonai is.

Az angyali oltár
Jó hatású, ha intuitív módon kiválasztotok egy meghatározott helyet az otthonotokban, vagy akár a kertetekben, amelyet az angyali kommunikációnak és gyógyításnak szenteltek. Helyezzetek el itt egy oltárt és olyan tárgyakat (pl. kristályok, amulettek, szép képek, virágok, gyógynövények, gyertyák, tollak stb.), amelyek számotokra a magasabb szintű útmutatást képviselik.
Szívből ajánlom az Örök idők angyalai készletet, amely pontosan ezeket a kellékeket foglalja össze és segít abban, hogy ez a folyamat még könnyebben menjen! 


Használjatok továbbá bármely módszert arra, hogy magas szinten tartsátok önmagatokban a fényt, hogy szeretetteljes, elfogadó, pozitív állapotban maradjatok, lehetőség szerint életetek nehézségei közepette is.


Megerősítés: „Befogadom az életembe az angyali útmutatást és szeretetet, melynek segítségével könnyedén és örömben haladok tovább az utamon.”


Raziel, az Isteni Misztériumok Őre

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x