Októberi bolygóállások: mit jósolnak a csillagok?
Címlap / Ezotéria / Októberi bolygóállások: mit jósolnak a csillagok?

Októberi bolygóállások: mit jósolnak a csillagok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Az érzelmek terén őszinteségre, mély szexuális élményekre és forró szerelmi vallomásokra van kilátás ebben a hónapban. A kreativitásunk pedig szárnyalni fog - bár néhány terv megvalósítása még várat magára. 

Hó elején a Vénusz szextilben áll a Szaturnusszal. Komolyan vesszük az érzelmeket, a szerelemi kapcsolatokban megerősödik az elkötelezettség érzése. Kapcsolatainkért felelősséget vállalunk. Itt az őszinteség ideje, fel kell hagyunk egymás hitegetésével. Alkalmas az idő arra, hogy beszéljünk érzéseinkről, megoldásokat keressünk, tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Október középső harmadától a Mars kvadrátban áll a Neptunusz bolygóval, ezért nem látjuk, hogy terveinket hogyan valósíthatnánk meg. Megvan bennünk a tettvágy, de nehezen találunk megoldásokat, nem tudjuk, hogy mi a következő lépés céljaink felé. Ragaszkodunk egy megoldási módhoz, melyről kiderülhet, hogy mellékvágányra vezet minket. Jobb, ha nem hozunk jelentőségteljes döntéseket.

Ugyanakkor a Vénusz – Plútó trigonnak köszönhetően felerősödnek a szexuális energiák. Vágyunk a szexre, nagyobb lehet az igényünk, minőségi és mennyiségi tekintetben. Valójában az egységélményt keressük, mély élményekre vágyunk, melyek érzelmileg is feltöltenek.


A problémás párkapcsolatban kiderülhet, hogy külön, vagy együtt vezet-e az út során. Nem halogathatjuk az őszinte szembenézést, önmagunkkal.

Hó közepétől – a Vénusz – Merkúr szextil hatására – a szerelmi vallomások ideje jön el. Ha régen vágyakozunk már valakire, akkor tudomására hozhatjuk, hogy vonzódunk hozzá. Sikeresek lesznek a párkeresők, könnyebb a kapcsolatfelvétel bármilyen formája.

Október utolsó harmada a művészeknek, kreatív alkotóknak kedvez, köszönhetően a Nap – Neptunusz trigonnak. Érdemes több időt szánni az alkotásra, eredeti ötletek és megoldások születnek. A legjobb ideje a kiállítások megnyitásának, publikálásnak - biztos a siker és a komoly elismerés.


Szerencsés napok:

2012. Október: 4, 6, 11, 18, 19, 23, 25, 28

Szerelmes napok:

2012. Október: 2, 3, 4, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 29, 30, 31
 

Kunsay Melinda

Kép: piqs.de: Vale
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7532 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x