Szerdai angyali üzenet: elengedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: elengedés

Szerdai angyali üzenet: elengedés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Hány olyan felesleges dolog van az életetekben, ami már nem szolgál benneteket, a magasabb rendű céljaitokat, az örömben való létezéseteket? Itt az idő megszabadulni a terhektől! 

Az egyik legnehezebb dolog az emberi  életben, kedveseim, a változással együtt áramlani. Világotok egyfelől a stabilitás, a fizikai valóság világa, természetes, hogy az állandóságra, a változatlanságra törekedtek, mert így válik védelmezővé számotokra a komfortzónátok. Másfelől azonban a ti világotok sem mentes a változás örök törvényétől, az állandó átalakulás az, ami folyamatos áramlásban tartja az életeteket, a valóságotokat. A boldogságotok sokkal teljesebbé válik, ha megértitek ezt az összefüggést és megtanuljátok mesteri szinten alkalmazni a mindennapok sűrűjében.

A stabilitásra törekvő részetek az, amely rosszként, elkerülendőként tekint az új eseményekre, a szokatlan dolgokra, arra, amikor a világ látszólag kezd szétesni számotokra, mivel annyi új élmény, történés érkezik az életetekbe.
Néhányan kifejezetten úgy érzitek magatokat, mintha egy végtelenített költözködés vagy lomtalanítás kellős közepében élnétek nap mint nap, amikor minden nap egy új kihívást jelent, minden nap ismét változni kell valamiben, ismét új nézőpontból kell tekinteni az eddig megszokott dolgokra és a többi.

Útmutatás az Örök Idők Angyalaitól >>>

Halljuk a sóhajaitokat: ’Ennek már soha nem lesz vége?’ És talán kegyetlenül hangzik, kedveseim, de nem – örüljetek neki, hiszen ez magának az életnek a vég nélküliségét jelenti. Soha nem lesz vége a változásnak, hiszen az életetek örök, csupán a forma – a fizikai testetek- változik időről időre. „Kicsiben” ez történik a mindennapjaitokban is: a forma újból és újból megújul, az életetek folyamatosan újabb formákban nyilvánul meg – méghozzá aszerint, hogy éppen milyen a rezgésszintetek.

Ahogy a Földön a tudatosság emelkedik napról napra, percről percre, úgy idomul ehhez a fizikai testetek és az egész életetek is. A régi működési mechanizmusokat minden szinten újra kell kalibrálni a folyton emelkedő rezgésszinthez. A régi, jól bevált minták fokozatosan szétesnek, hogy átadják a helyüket az újabbaknak, amelyek sokkal jobban szolgálják az előrehaladásotokat. Mindez egy természetes folyamat, nektek csupán annyi a dolgotok, hogy megbékéltek a helyzettel és szeretettel elengeditek mindazt, amire már nincs szükségetek. Ha ragaszkodtok valami olyan dologhoz, ami már nem szolgálja az előrehaladásotokat, a megújuló életformátokat, legyen szó egy tárgyról, egy helyszínről, egy kapcsolatról vagy akár egy munkahelyről, észre fogjátok venni, hogy egyre kevésbé működik és egyre kevesebb örömöt ad nektek.


Vegyétek észre, amikor elromlanak a dolgok, és ennek nem az az oka, hogy meg kell őket javítani, hanem tovább kell lépni, el kell engedni. Ha nem tudjátok eldönteni, hogy egy nehéz helyzet mit kíván tőletek: megoldást és javítást vagy elengedést, kérjetek minden nap útmutatást a belső hangotoktól, és a válasz megérkezik az életetekbe.
Figyeljétek a jeleket és szolgáljon vezérlő fényül számotokra a saját szívbéli örömötök – a megoldások mindig ott keresendők, ahol az örömöt is megtaláljátok!

Megerősítés: Örömmel elfogadom és beengedem az életembe a változást, hiszen minden, ami történik velem, a lehető legfőbb javamat szolgálja.

Szeretnéd minden nap megkapni az Örök Idők Angyalainak útmutatását? Rendelj most Örök Idők Angyalai Öröknaptárt - ha Holdnaptárt is kérsz hozzá, átvállaljuk a postaköltséget!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x