Heti tarot-előrejelzés: a dualitás hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a dualitás hete

Heti tarot-előrejelzés: a dualitás hete

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az év 42. hetén sok mindent meg fogunk tapasztalni. A jót és a rosszat is - nem véletlenül tituláljuk ezt a dualitás hetének. Jelen lesznek a női és a férfi energiák, s a hét közepén olyan napok is lesznek, amikor egyik, majd a másik érvényesül jobban. Érdemes idomulni az energiákhoz, mert jobb lehetőségeket vonzhatunk be általuk, amelyek nem csak életkedvünkre, hanem akár anyagi helyzetünkre, párkapcsolatunkra és egészségünkre is hatással lehetnek. 

Október 15. – hétfő (Szeretők, Érmék hetes, Kardok lovagja)
Ami az egészségügyi állapotunkat illeti, fontos már elsőre megemlíteni, hogy a fellépő gondokat ne bagatellizáljuk el. Ha bármi fájdalmat érzékelünk, forduljunk időben orvoshoz, mert a későbbiekben akár komolyabb gond és probléma is lehet belőle. Párkapcsolatunkban újdonság nem nagyon várható, minden megy a megszokott módon úgy, ahogy annak kell. A pénzügyekben viszont ma új lehetőségekre tehetünk szert. Ha álláslehetőségről értesülünk, és ráadásul munkakeresők vagyunk, akkor ez a nap teljes egészében nekünk kedvez.

Október 16. – kedd (Végítélet, Kelyhek ásza, Botok királya)

A gyengédség és nőiség – ez a két szó lesz jellemző a szerelmi életünkre. Ne akarjunk ma magunkat túl erősnek mutatni, ne akarjunk páncélt felhúzni magunk köré, mert a mai nap nem erről szól. Fontos lesz a lelkiség, azaz nem csak a külcsín lesz domináns, hanem a belső is. Éppen emiatt egy igazán érzelmes, szerelmi energiától túlfűtött nap elé nézünk. A pénzügyi dolgok ma sem mennek rosszul, ha időnk engedi, foglalkozzunk ezzel is, de a középpontban, azaz a fókuszban inkább a magánélet és az érzelmek legyenek, mintsem az anyagiak.Október 17. – szerda (Világ, Botok ásza, Uralkodó)

Ma már sokkal inkább a férfi energiák és az erő lesz a meghatározó. Az erő alatt nem csak a fizikai értelemben vett izomerőt kell érteni, hanem a lelki erőt is. Képesnek kell lennünk arra, hogy kiszűrjük azokat a negatív megjegyzéseket, amelyeket normális esetben egyből a lelkünkre veszünk és bekövetkezik a világvége. Most erősebbnek kell lennünk és magabiztosabbnak. Nem szabad, hogy egy rossz szó tönkretegye mindazt, amibe belefogtunk. Igenis vigyük végig, legyen az párkapcsolati, anyagi vagy egészségügyi folyamat – a lényeg, hogy teljesítsük!

Október 18. – csütörtök (Ördög, Kelyhek királya, Kardok apródja)
Mielőtt bármibe is fognánk, jobb, ha levezetjük, hogy milyen napot szeretnénk, azaz írjunk egy napirendet egyből felébredés után. Ez azért szükséges, mert nagyon szétszórtak és csapongóak lehetünk egész nap, de ha kezünkben van egyfajta útmutatás, irányjelző, hogy merre mikor menjünk, akkor igenis tartani fogjuk magunkat a leírtakhoz. Anyagiak tekintetében most egy kicsit visszahúzódást tapasztalunk. Nem nagyon folyik be pénz a kasszába, inkább költünk, de azt bizony nagyon gyorsan és nagyon sokat.Október 19. – péntek (Érmék lovagja, Botok hármas, Érmék apródja)

Annak ellenére, hogy a hét ötödik napját éljük, energikusságunk talán ma éri el a legmagasabb pontját. Félnivalónk nincs, hiszen a csúcson lévő energiáink segítségével minden gondot, problémát azonnal kezelésbe tudunk venni. Legyünk óvatosak a terheléssel – annak ellenére, hogy energikusak vagyunk –, túl sok feladatot ne vállaljunk magunkra. A pénzügyek terén próbáljunk törekedni a takarékosságra, és csak feltétlen szükséges árucikkeket tegyünk a bevásárlókosarunkba, s kíméljük meg magunkat az ezredik dísztárgytól, amely csak a port fogja.

Október 20. – 21. – hétvége (Kelyhek tízes, Erő, Kelyhek kilences)
Aggodalomra semmi ok ezen a hétvégén sem, hiszen a fő  téma – mint mindig – most is a család! Fontos az, hogy sok-sok időt töltsünk szeretteink körében, és megbeszéljük a felmerült gondokat, problémákat, s ha lehetőségünk van, akkor orvosoljuk egymásét, vagy tanácsot adjunk. Fontos tudni erről a két napról, hogy ugyanolyan energikusak leszünk, mint egész héten, tehát még ma sincs késő, hogy megvalósítsuk álmainkat. Ha inkább elvonulva, magányosan szeretnék feltöltődni, akkor tegyünk egy nagy sétát egy közeli erdőben és váljunk eggyé a természettel!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x