Szerdai angyali üzenet: készíts angyaloltárt!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: készíts angyaloltárt!

Szerdai angyali üzenet: készíts angyaloltárt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Számos módja van annak, hogy elmélyítsd az angyalokkal és a vezetőiddel való kapcsolatot és személyre szabott információkat kapj tőlük. Az egyik közülük, ha angyaloltárt helyezel el az otthonodban. Útmutatás az elkészítéséhez és a használatához. 

Mondd csak, te hogy terítesz ünnepre? Amikor fontos vendéget vársz? Csak úgy, a viaszos vászonnal fedett konyhaasztalon, papírtányérból kínálod a bolti édességet? Vagy inkább előveszel egy szép, valódi abroszt, megadod a módját a szalvétákkal, az elegánsabb étkészlettel, finom, szeretettel készült ételekkel?
Ha az utóbbi csoporthoz tartozol, akkor ez az írás neked szól!

Életed segítő angyalait is hívhatod persze csak úgy, futva a munkába menet, lobogó hajjal a boltból hazafelé rohanva, kapkodva. Úgy is segítenek persze …

Ám meg is adhatod a módját. Figyelhetsz rájuk, s nem csak kérhetsz tőlük, de meg is köszönheted nekik mindazt a sok jót és szépet, amit kapsz tőlük.

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel legszebb módja talán a saját angyaloltár építése. Ehhez ad remek segítséget az Örök idők angyalai készlet.


Kattints IDE a rendeléshez >>

5 tipp, hogy legyen saját angyaloltárod:
  • Vegyél egy fehér terítőt (lehet angyalos mintával hímzett – legjobb, ha magad készíted) és terítsd le vele az asztalt, vagy ahol az oltárt tartani szeretnéd.
  • Helyezd el rajta az Örök Idők Angyalai öröknaptárt – rejtsd a közepére az angyalkártyákat.
  • Tarts itt egy mécsest, amit meg lehet gyújtani, egy kis cserép ÉLŐ virágot, valamint egy gyümölcsöt (például egy almát) és egy érvényes érmét.
  • Tarts itt egy angyalkás képet, szobrocskát, nippet, vagy szívednek kedves egyéb angyalos holmit.
  • Takarítsd mindig tisztára azt a helyet, ahol ez az oltár áll.
Így használd az angyaloltárt:
Ha meg akarod idézni angyalaidat, akkor fogalmazd meg fohászban a kérésedet vagy a kérdésedet.
Gyújts mécsest. Hozz egy pohár vizet.


Nyisd ki az Örök Idők Angyalai táblát.


Húzz az angyalkártyából (még ne nézd meg, amit húztál), majd a kérdésed alapján vedd elő az ingádat, ami a készlet része.


Használd az ingatáblát.


Ha tudni szeretnéd az időpontokat, akkor használd az öröknaptárt, illetve az adott csillagjegy angyalának erejét a kérés valóra váltásához.


Nézd meg az angyalkártyát, mely megerősíti azt a tudást, amit kaptál.


Húzd át az érmét a láng felett. Húzd át a pohár alját a láng felett. Húzd át a gyümölcsöt a láng felett. A vízből kortyolj kilencet, a maradékot add a virágnak. Edd meg a gyümölcsöt. Az érmét húzd vissza a láng felett és tedd vissza a dobozba.

Fújd el a gyertyát (mécsest). Közben mondj köszönetet azért, amit kaptál!


Az angyaloltár így örök része lehet otthonodnak, rendben és felszentelve várja azokat a perceket, amikor imádat el akarod mondani segítőidnek.

Kattints IDE a megrendeléshez >>


Ne feledd – remek karácsonyi ajándék lehet ez a készlet, és most POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL juthatsz hozzá, ha a Határidőnapló Holdnaptárral 2012-as példányával együtt rendeled meg.


Angyali üdvözlettel:
Az Örök idők angyalai
www.mesteringa.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x