5 dolog, amit ne várj az angyaloktól
Címlap / Ezotéria / 5 dolog, amit ne várj az angyaloktól

5 dolog, amit ne várj az angyaloktól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Az angyaloktól érkező segítség olykor misztikus és rejtélyes, ám gyakran nagyon egyszerű. Emberi gondolkodással kissé nehéz elképzelni, hogyan tudnak bennünket segíteni a láthatatlan világok lakói. Aki azonban megtapasztalta már az angyali segítséget, az fokozatosan elkezd bízni benne és egyre többször engedi be ezeket a csodás "véletleneket" az életébe. Vannak azonban olyan esetek, amikor az angyalok akkor sem fognak segíteni, ha kérjük őket.  

Ilyenkor persze rögtön kételkedni kezdünk, pedig az angyalok, különösen a saját őrangyalaink és szellemi vezetőink mindig mellettünk állnak és a lehető legjobbat akarják nekünk. Inkább legyünk tisztában azzal, hogyan is működik az angyali kommunikáció és milyen esetekben nem fognak nekünk segíteni.
 
 

Az angyalok nem segítenek, ha


1. létezik számodra sokkal jobb megoldás 


Például fizetésemelést szeretnél kérni, és az angyalok segítségét ehhez kéred a megfelelő módon, mégsem kapod meg. Könnyen lehet, hogy ennek az az oka, hogy például egy sokkal jobb munka vár rád nagyon rövid időn belül, amely komoly és szerves részét képezi az életfeladatodnak. Az emberi nézőpont sokszor nagyon korlátolt, az angyaloké viszont végtelen – látják a számunkra kedvező lehetőségeket, még azokat is, amelyekre mi magunk talán nem is gondoltunk!

 
 

2. a szándékod nem tiszta 


Ártani, kárt vagy sérülést okozni nem tudnak az angyali lények, ilyenekre kár is pazarolni az energiáinkat. Az angyalok Isten hírvivői, maguk is emelkedett létezők, akik kizárólag a Legfőbb Jó érdekében tudnak segíteni, tevékenykedni, vagy beavatkozni az életünkbe. Ha bántó szándékkal vagy mások iránt, abban nem fognak támogatni.  A negatív érzések és gondolatok egyébként is alacsonyabb rezgésszintet képviselnek, és addig, ameddig tartósan ezekre helyezed a fókuszt, az angyali birodalom lakói nem fognak tudni a segítségedre sietni (kivéve persze életveszély esetén).

3. felesleges vagy szükségtelen dolgokat vagy információkat kérsz 


Az angyalokkal és szellemi vezetőkkel való kapcsolat nem játék, tehát ha szórakozásból vagy pusztán tesztelés céljából akarsz valamit megtudni, rossz ajtón kopogtatsz. A magas rezgésű energiák közvetítése nem kis feladat és az égi lények erejüket és bölcsességüket nem fogják haszontalanságokra pazarolni.  Ám nincs olyan dolog, ami túl kicsi lenne ahhoz, hogy segítséget nyújtsanak – ha egy elveszett tárgyat vagy éppen parkolóhelyet keresel, ugyanúgy számíthatsz rájuk, mintha súlyos betegségből szeretnél meggyógyulni – ezek egyformán hasznos és fontos dolgok a te jóléted, jó közérzeted szempontjából, amelynek megteremtésében az angyalok is örömmel működnek közre.

 

4. még nem jött el az ideje 


A felsőbb erőkkel való együttműködés nem arról szól, hogy kérünk valamit, majd ölbe tett kézzel várjuk, hogy elhozzák nekünk. A fizikai síkon nekünk kell megtennünk a szükséges lépéseket, ugyanakkor át kell engedni az irányítást a magasabb rendű erőknek és bízni abban, hogy minden a lehető legjobb módon történik. Ez a türelem gyakorlásáról is szól, és ezért előfordul, hogy emberként minden tőlünk telhetőt már elvégeztünk, de az adott ügy időzítése még nem érett meg. Nem feltétlenül arról van szó, hogy nem kapunk angyali segítséget, csupán megjelenése még némi időt vesz igénybe, hogy minden szükséges feltétel egyszerre legyen jelen.

5. nem engeded meg teljes lényeddel, hogy megtörténjen 


Sokan fohászkodnak segítségért, és valóban számítanának arra, hogy vezetőik és angyalaik is egyengetik a céljuk felé vezető útjukat. Ám előfordul, hogy van a tudatalattinkban elrejtve néhány olyan minta vagy program, amely összezavarja a segítségre irányuló tiszta szándékunkat, és kaotikus mintázatot küld ki az Univerzumba. Lehet például, hogy minden sejteddel vágysz a bőségre, mégis tárolsz néhány szegénység-mintázatot, például mindig gyomorgörccsel nyitod ki a sárga csekkes borítékokat, soha nem adsz borravalót vagy tudat alatt hordozol szegénységi fogadalmakat. Ebben az esetben hiába próbálnak neked segíteni, nem vagy 100 %-ban nyitott a saját legfőbb potenciálodra és nagy valószínűséggel észre sem veszed az angyali üzeneteket, támogatásokat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 41548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x