Szex és szerelem - mit jósolnak a csillagok novemberre?
Címlap / Ezotéria / Szex és szerelem - mit jósolnak a csillagok novemberre?

Szex és szerelem - mit jósolnak a csillagok novemberre?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Ebben a hónapban sokmindent megélhetünk a párkapcsolatok terén a túlfűtött szextől kezdve a különös kalandokon keresztül az érzékeny randevúkig. Mire figyeljünk oda, hogy ne legyen csalódás a vége a légyottoknak? 

Hó elején a Vénusz szemben áll az Uránusszal és kvadrátban áll a Plútóval. Felpezsdül a szerelmi életünk, váratlan helyzetekben találunk izgalmas flörtöket. A szex felszabadult, magunk mögött hagyjuk a gátlásokat, merészen mutatjuk meg kedvesünknek a legtitkosabb vágyainkat. A tabuk eltűnnek, semmi kivetnivalót nem találunk a máskor szokatlannak tűnő helyszínekben, helyzetekben. Mások véleménye most nem érdekel minket - olyasmit is megteszünk, amit később még megbánhatunk. Idővel kiderülhet, hogy önmagunkhoz méltatlanul viselkedtünk. Különösen, ha egy nívón aluli partnerrel keveredünk futó kalandba, akár még nemi úton terjedő betegséget is összeszedhetünk!

A hó középső harmadától a Vénusz trigonban áll a Jupiterrel. A kedélyek lenyugszanak, elfogadó, kedves hangulatba kerülünk. Fontosabbá válik a biztonság, mint az izgalom, bár a szex továbbra sem mellékes, csak inkább egy megbízható, régi partnerrel bújnánk ágyba. A „körítésnek” is megadjuk a módját, szívesen megyünk el egy jó étterembe kedvesünkkel, vagy szervezünk érdekes programokat kettőnknek.A hó utolsó harmadától már érezhetjük a Vénusz – Neptunusz trigon hatásait.
Érzékennyé válunk, szívesen élünk lelki életet szerelmünkkel. Meg szeretnénk osztani vele az érzelmeinket, örömmel andalgunk kéz a kézben, vagy táncolunk összebújós zenékre. Az új flörtöket, induló kapcsolatokat rögtön nagy érzelmekkel ruházzuk fel, így megvan a csalódás veszélye is, hiszen nem ismerjük még igazán egymást. Vigyázzunk az alkohollal, - kevesebb is elég, hogy olyasmit tegyünk, amit később még bánhatunk.

Szerelmes napok: 2012. november 6, 7, 10, 11, 12, 14, 15, 26, 27.


Kunsay Melinda

Kép: imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x