Szerdai angyali üzenet: a választásaitok ereje
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: a választásaitok ereje

Szerdai angyali üzenet: a választásaitok ereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Itt az idő, hogy döntsetek és éljetek a szabad választás lehetőségével az életetek különböző helyzeteiben. Mi visz benneteket előre és mi késztet arra, hogy továbbra is a félelmekben, a szegénységtudatban, az elhagyatottságban, az értéktelenségben higgyetek? 

Kedveseim, sokszor hallottatok tőlünk arról, milyen különleges, milyen nagyszerű időket éltek... mindannyian szívrepesve vártátok, hogy ezt a létidőt épp itt tölthessétek a Földön... hogy tanúi, megtapasztalói lehessetek annak a nagyszabású átalakulásnak, ami éppen javában zajlik már...

Pontosan tudtátok, hogy nem lesz könnyű – hogy akár minden napotokon lesznek olyan nehézségek, amelyek újból és újból ki fognak benneteket billenteni az egyensúlyi központotokból, arra késztetve titeket, hogy folytonosan visszakapcsolódjatok a kívánt rezgésmintához, ahhoz az energiához, ami igazán táplál benneteket.

Ez most a jelen időszak legnagyobb kihívása, drága földi angyalok, hogy megtaláljátok a középpontotokat, amely összeköt benneteket a Forrással ... és hogy minden egyes alkalommal tudatosan meghozzátok a döntést, kinyilvánítsátok a választásotokat, hogy ezzel a minőséggel – a Fénnyel, a feltétel nélküli szeretettel, a határtalan bőséggel, a testvériség és megbocsátás minőségeivel – szeretnétek együtt rezegni. Ez az, amiben jól érzitek magatokat, ez az, ami a tiétek és mindig is a tiétek volt, ez a valódi lényegiségetek.


Ha angyali támogatásra van szükséged, kérj útmutatást az Örök Idők Angyalaitól >>


Minden nap számtalan pillanat adódik, rengeteg lehetőséget kaptok arra, hogy meghozzátok ezt a döntést és kinyilvánítsátok a szándékotokat annak tekintetében, milyen életet szeretnétek ti magatok élni és milyen életet szeretnétek emberi közösségként élni a bolygón. Azzal, hogy a látszólag „negatív” körülmények közepette is meghoztok egy döntést, hogy azt választjátok, ami előrevisz, hogy nem adtok energiát a drámának, az aggodalomnak, az elkülönültségnek, azzal minden pillanatban ti magatok alkotjátok meg az életet, az új világot ezen a bolygón.

Az emberiség evolúciója nem más, mint a ti együttes döntéseitek következménye – itt az ideje megérteni, hogy mindannyiótoknak komoly felelőssége van abban, hogy mi zajlik és mi történik a világban. Azzal, hogy a bőség, a szeretet, a jóság, a segítőkészség energiáira hangoljátok önmagatokat és ezen elvek alapján élitek a mindennapjaitokat, a gyakorlatban is, ténylegesen megváltoztatjátok a Föld és a rajta élők frekvenciáját. Minden egyes döntésetek, gondolatotok, érzésetek számít! Minden alkalommal, amikor sikeresen áthangoltok egy helyzetet pozitívra, amikor megbocsátotok, amikor képesek vagytok a jót látni valakiben, akiben eddig nem sikerült – emelitek a kollektív tudatosság szintjét. Ugyanígy, minden alkalommal, amikor a médiából ömlő erőszaknak, a szegénységtudatosságnak, a félelmeiteknek engedtek, pletykálkodtok, rosszindulatot vagy más negatív minőségeket tápláltok egymás iránt – csökkentitek a kollektív tudatosság szintjét.


Jelenleg az emberi tudatosság igen gyorsan ingadozik a két véglet között, hiszen rengeteg új információ áramlik be, és mindannyian folyamatosan változtok, új és új reakciókat adtok a felgyorsuló eseményekre. Elősegíthetitek a saját személyes szinteteken is az egyensúly kialakítását azzal, hogy minden nap törekszetek arra, hogy a „negatív” események ellenére is kimaradjatok a drámából. Ez nem azt jelenti, hogy vonuljatok vissza az életből és tartsátok távol magatokat a történésektől – épp ellenkezőleg! Nyugodtan éljétek az életeteket, ne zárkózzatok el a nehéz helyzetektől sem, nyugodtan menjetek bele azokba és törekedjetek arra, hogy a magas minőségeket képviseljétek, sugározzátok ki magatokból és azok szerint cselekedjetek! Hiszen éppen a pozitív reakcióitok segítenek áthangolni azokat.

Tegyétek fel a kérdést: mit tenne most a szeretet?
A belső hangotok meg fogja adni a választ azzal kapcsolatban, mi a teendőtök. A ti pozitív hozzáállásotok változtatja át minden percben, minden pillanatban a valóságot. Így tehát ti magatok vagytok a valóság teremtői – ti alkotjátok meg azt az életet, amit élni akartok ezen a bolygón.

Ha most rendelsz Örök Idők Angyalai készletet avatott angyalingával és hozzá Harmonet Holdnaptárt, átvállaljuk a postaköltségedet! Érdekel, megnézem >>


Képek:
vichie81 - FreeDigitalPhotos.net
Stuart Miles - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x