Heti tarot-előrejelzés: megszületik a fény!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: megszületik a fény!

Heti tarot-előrejelzés: megszületik a fény!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Ezen a héten egy rendhagyó tarot-előrejelzéssel készültem, hiszen a Fény születésének ünnepén teljesen más energiák uralkodnak, mint egy "átlagos" időszakban. A karácsonyt egy szeretettteljes ünnepnek mondjuk, ám mégsem mindig nyugodt és valóban boldog az ünnep. Egy-egy ilyen alkalom, összejövetel melegágya lehet a vitáknak, elfojtott érzelmek törhetnek felszínre. Előtérbe kerülnek a lelki dolgok és a belső fény, valamint nem utolsósorban az öröm. Nézzük, milyen karácsonyra készülhetünk a fény hetén! 

Az előkészületek, utolsó simítások:
Ügyeljünk a pontosságra, valamint a dolgok megtervezésére. Ne játsszunk a tűzzel, ne hagyjunk olyan fontos teendőket az utolsó napokra, mint például az ajándékvásárlás, bevásárlás vagy éppen az ünnepi műsor megtervezése. Vegyünk, vagy készítsünk ajándékot mindenkinek, de ne az utolsó pillanatban! Ha éppen nálunk lesz a közös, családi, ünnepi nagyvacsora, akkor mindenféleképpen tekintsük át, hogy mivel rendelkezünk, s mi az, amit még be kell szereznünk a főzéshez.Szentestén fontos a jó kommunikáció:

Ne adjunk és ne is kérjünk kölcsön advent utolsó napján semmit, mert ezzel eltereljük magunktól a gazdagságot – tartja a babona. A szent nap reggelén állítsuk fel közösen a karácsonyfát, ha még nem tettük meg. Az általunk vagy családdal közösen készített díszek egy pluszt adnak az ünnep hangulatához, ezért jobban tesszük, ha ezeket részesítjük előnyben a bolti, készen kapható darabokkal szemben. Óvatosnak kell lennünk, ami a beszédet és kommunikációt illeti, ugyanis könnyen keveredhetünk vitákba, félreértésekbe, amelyek akár tönkre is tehetik az ünnep hangulatát és akkor már semmit sem ér a fenyőillat, a friss mézeskalács, vagy éppen a száradó narancskarikák által nyújtott illatkavalkád.

Karácsony napján:
Karácsony első napja a téli napforduló ősi ünnepe is egyben, ekkor szokták megünnepelni a fény születését, amely már több ezer éve már velünk van és táplál minket minden nap. Tegyük félre a munkát és foglalkozzunk a belső énünkkel és hozzuk felszínre a belső, mélyen bennünk szunnyadó fényt. Végezzünk olyan dolgokat, amelyek során jól érezzük magunkat. Amennyiben ez az olvasás, akkor egy jó könyv és egy forró kakaó társaságában töltsük a napot. A saját házi oltárunkon gyújtsunk meg egy szál arany vagy fehér gyertyát és egy ima keretében kérjük az égi áldást, a szeretetet az egész életünkre. Kívánságainkat most ne tartsuk magunkban!


Karácsony után:

A karácsonyt követő napok a zab és a só megszentelésének időszaka – legalábbis a régi időkben ekkor tették. Törekedjünk a nehéz, zsíros ételek mellőzésére, mert hamar megfekhetik a gyomrunkat. Az emiatti fájdalmak akár tönkre is tehetik a Szilveszterig tartó sziesztánkat. A családtagjainkat – amennyiben karácsony alatt nem volt időnk – látogassuk meg az ünnepek között. A beszélgetések időszaka is ez, ebben a 4 napban igazán mélyreható, lelki beszélgetéseket ejthetünk meg, akár barátainkkal, akár családunk bármelyik tagjával. Ezen időszakban fontos lesz a természetesség, azaz, hogy az igazi arcunkat mutassuk mindig és semmilyen maszkot ne viseljünk, ne játsszuk meg magunkat.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4916 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x