Mit hoz 2013? Nagy újévi előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Mit hoz 2013? Nagy újévi előrejelzés

Mit hoz 2013? Nagy újévi előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Hamarosan átlépünk 2013-ba. Tudd meg, mi vár rád jövőre a munkában, a szerelemben és az egészségben! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
A munkában:
Első félév:
Végre megtalálod azt a munkát, ami örömmel tölt el. Add bele a hétköznapi feladatokba a kreativitásodat, valósítsd meg a jó ötleteket! Nincs jobb, mint ha úgy érzed, hogy a helyeden vagy!

Az év második részében:
Teli leszel energiával, szinte örülsz a kihívásoknak. Ügyesen oldod meg a nehéz helyzeteket is. Egyetlen negatívum, hogy nehezen alkalmazkodsz a munkatársakhoz.

A szerelemben:
Első félév:
Maximális odaadás és érzékenység lesz jellemző rád. Hihetetlenül vágyódsz kedvesed figyelmére és gyengédségére. Odafigyelését végtelen szeretettel hálálod meg.

Az év második részében:
Nehéz félévre számíthatsz, ha eltávolodtok egymástól kedveseddel. Ne hagyd, hogy elszürküljön a kapcsolat, mert így csakis magadra leszel utalva, és magányosnak érzed majd magad!

Egészség:
Jobban kell figyelned a gyomrodra és az emésztőrendszeredre! Még időben hagyj fel a késői vacsorákkal és a nehéz ételekkel! Inkább fogyassz sok zöldfélét - ez jót tesz az alakodnak is!


BIKA (Április 21. – Május 20.)
A munkában:
Első félév:
Figyelmet igénylő feladatok várnak, melyek újdonságukkal tesznek próbára. Beiratkozhatsz szakmai képzésre, vagy teljes pályamódosításra nyílhat alkalom.

Az év második részében:
A kapcsolatépítésről szól az életed, ami később megkönnyíti majd a mindennapi életedet. Ha most kimunkálod a kapcsolati tőkédet, akkor valóban sikeres lehetsz!

A szerelemben:
Első félév:
Flörtök és kalandok teszik élvezetessé az év első felét, de lehet nagy érzelem is, mely gyorsan elvarázsol. Ha szerelemre vágysz, akkor teljes egészében átadhatod magad az érzéseknek.

Az év második részében:
Nem hajlasz a kompromisszumokra, elved, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogyan te akarod. Nem is csoda, ha párodnak nem tetszik a viselkedésed. Még a kapcsolatod is rámehet a makacsságodra!

Egészség:
Vigyázz jobban magadra! A sok stressznek és idegeskedésnek kárát láthatja keringési rendszered, vérnyomásod. Nem ártana megismerkedned néhány lazító gyakorlattal! Pihenj és aludj többet!


IKREK (Május 21. – Június 21.)
A munkában:
Első félév:
A kapcsolatépítés idejét éled, ami később nagy hasznodra válik majd. Tegyél szívességeket, nyújts segítséget munkatársaidnak, üzletfeleidnek. Ez bőségesen visszatérül!

Az év második részében:
Végre te diktálod a feltételeket, hallgatnak rád, kulcsemberré válhatsz a munkahelyeden. Méltó helyet vívsz ki és tudod, hogy csakis magadnak köszönheted.

A szerelemben:
Első félév:
A párkapcsolatban hirtelen jött konfliktusok tarkítják a hétköznapokat. Több a feszültség a szerelemben, mint szeretnéd, sehogyan sem tudtok egymásra hangolódni kedveseddel.

Az év második részében:
Szívesen örvendezteted meg kedvesed jó programokkal és nagy beszélgetésekkel. Végre közelebb kerülhettek egymáshoz, bár igaz, hogy több vasat is tartasz a tűzben: néhány flört is becsúszhat.

Egészség:
A természetes élelmiszerek, sok zöldség és gyümölcs segít tehermentesíteni emésztőrendszeredet és jutalomként néhány kilóval könnyebb lehetsz!


RÁK (Június 22. – Július 22.)
A munkában:
Első félév:
Komoly pozíciót, felelősségteljes megbízást kaphatsz, melyet nagyon bölcsen kezelsz. Inkább az egyedül végzett, elmélyült munkának kedvez az időszak, a csapatmunkához nincs kedved.

Az év második részében:
Segítőkészséged nyilvánvaló, így végre magad mellé állíthatod a kollégákat. Ez később még jól jön: besegítenek, amikor elborítanak a teendők és alig látszol ki a munkából.

A szerelemben:
Első félév:
Nehezen egyezteted össze a munkádat és a magánéletedet. Egyszerűen nem jut időd a párkapcsolatodra. Ennek meg is lesz a böjtje: szépen lassan unalmassá válhat a szerelmi életed.

Az év második részében:
Igazán mély érzelmekre vágysz, szinte eggyé akarsz válni pároddal. A romantika beragyoghatja a mindennapjaidat, nagyon odafigyeltek egymásra és a szex is jobb, mint bármikor.

Egészség:
Vigyázz jobban a kezeidre, végtagjaidra! Többször is lehet részed apróbb balesetekben, vagy az ízületeid válnak érzékennyé. Sok friss levegőre és nagy sétákra lesz szükséged!


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A munkában:
Első félév:
Több a munkád, mint egészséges lenne, éppen csak meg tudsz birkózni a feladatokkal. Tagadhatatlan, hogy tehetséges vagy a szakmában, de drasztikusan túlvállalod magad.

Az év második részében:
Szinte családias légkör uralkodik a munkahelyeden, ami kiváló lehetőséget kínál, hogy kicsit kifújd magad az év eleji hajrá után. Azért még nem dőlhetsz hátra nyugodtan! Mindössze kényelmesebbé válik az életed.

A szerelemben:
Első félév:
Komollyá válik a helyzet, beérnek az elképzeléseid. Az elköteleződés idejét éled, melyre teljes szívvel igent mondasz. Az eredmény összeköltözés vagy gyermekvállalás.

Az év második részében:
A szerelmes hangulat minden képzeletedet felülmúlja. Tombol a romantika: kéz a kézben sétálgattok, vagy fél napra is magatokra zárjátok a hálószoba ajtaját.

Egészség:
Meggyűlhet a bajod a fogaiddal, így sűrűbben látogatod majd a fogorvost. Vigyázz, a fogak gyulladásos gócok formájában az egész szervezetben okozhatnak panaszokat!


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A munkában:
Első félév:
Nagy üzleteket, jó megállapodásokat szeretnél kötni, de az információk hiányosak. Fordíts nagyobb hangsúlyt a tervezésre! Így nem siklasz majd el a fontos részletek felett!

Az év második részében:
Nagy csatákra és komoly ellenlábasokra számíthatsz a munkahelyeden. A kollégák nem túl együttműködőek, a menedzsmenttől pedig semmilyen támogatást nem kapsz.

A szerelemben:
Első félév:
A rossz kapcsolatban élők nem halogathatják tovább a döntést: elválik, hogy külön vagy együtt folytatják tovább az útjukat. A költözködés azonban komoly esélyként merül fel.

Az év második részében:
Pezsgő kis flörtök tarkítják az életedet. Egyik sem túl komoly, de jólesik, hogy vonzónak érzed magad. Ennél többet nem is akarsz: mindössze a pillanat varázsa érdekel.

Egészség:
Vigyázz jobban a lábaidra! Ne hordj kényelmetlen, magas sarkú cipőket, mert ortopédiai elváltozás lehet a vége! A visszereket ideje megmutatni egy szakorvosnak és megkezdeni a kezelést!


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A munkában:
Első félév:
Választási lehetőséget kapsz, hogy régi, unalmas munkádat végzed-e, vagy továbbállsz egy érdekesebb terület felé. Az utóbbi sok kihívást, tanulást és buktatót is rejt.

Az év második részében:
A munkádat egy bimbódzó flört befolyásolja. Vonzó kollégád elvarázsol és hamarosan már egyáltalán nem tudsz figyelni a feladataidra. Csak ő jár a fejedben és ez meg is látszik a munkád minőségén.

A szerelemben:
Első félév:
Könnyen habarodsz bele jóképű munkatársadba, de ezzel csak bonyolítod az életedet. A viszony nagyon vonzó lehetőség számodra, és valóban csodálatos perceket tartogat.

Az év második részében:
Nagy érzelmekre számíthatsz, melyek ugyan boldogítóak, de legalább annyi fájdalmat is tartogatnak. Talán szerelmi háromszögbe keveredsz, amiből nehéz lesz kimászni!

Egészség:
Érzékennyé válik a lábad, így nem mindegy, hogy milyen minőségű cipőt hordasz. A magas sarkat felejtsd el - az új évben könnyebben alakulnak ki visszerek! Időben kezdd meg a kezelést - orvosi segítséggel, gyógytermékekkel!


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A munkában:
Első félév:
Eseménydús időszakra számíthatsz, napjaid folyamatos pörgésben telnek. Annyi az intéznivalód, hogy észre sem veszed, hogy elrepült a munkanap! Vigyázz, nagyon kifáradhatsz!

Az év második részében:
Úgy érzed, hogy nem respektálják eléggé a szaktudásodat és az erőfeszítéseidet. Rengeteg energiát teszel a munkádba, de sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülés nem mutatkozik.

A szerelemben:
Első félév:
Nehezen döntöd el, hogyan tovább. Kapcsolatod már nem a régi, de nem tudod, hogy meg tudod-e menteni. Talán egy új szerelem borzolja az érzékeidet, és a választás nagyon nehéz.

Az év második részében:
Csakis otthonod nyugalmára vágysz, nem evezel idegen vizek felé. A meghittséget keresed a szerelemben, biztosan akarod tudni, hogy számíthatsz kedvesedre.

Egészség:
Annyi a dolgod, hogy nem tudsz odafigyelni az egészséges táplálkozásra. A vitamin és ásványi anyag utánpótlás nagyon fontos: segít, hogy bírd a kemény tempót!


NYILAS (November 22. – December 21.)
A munkában:
Első félév:
Kellemes időszak várható, kedvedre van a munkád. Jó kapcsolatot ápolsz a kollégákkal, a munkahelyi légkör is megfelelő számodra. Nem merülsz ki teljesen a munkanap végére, így még a szerelemre is jut majd energiád.

Az év második részében: 
Teljes a sikersorozat! Jó üzleteket, munkamegbeszéléseket üthetsz nyélbe, így hihetetlen előnyöket harcolhatsz ki magadnak. Most kell elérned a céljaidat!

A szerelemben:
Első félév:
Soha nem látott csábításokat viszel véghez, minden ízedben vonzó vagy. Válogathatsz a kalandok és flörtök között, és egyik-másik annyira megérint, hogy nem is tudsz ellenállni.

Az év második részében:
Továbbra is virágzik a vonzerőd, lassan már skalpgyűjteménnyel büszkélkedhetsz. Ennek is van hátránya: kevés az esély a komoly kapcsolatra, elköteleződésre!

Egészség:
Kedvet kaphatsz a sporthoz, ez jót tesz az erőnlétednek. Vigyázz, ne spórold meg a bemelegítő gyakorlatokat. Ennek könnyen lehet csúnya sportsérülés a vége!


BAK (December 22. – Január 20.)
A munkában:
Első félév:
Nagy szerep jut az év első felében a kommunikációnak, több fontos üzleti tárgyalásban lehet részed. Sajnos fáradt vagy, nehezen viszed sikerre az ügyeidet. Többet kell pihenned, úgy minden könnyebb lesz!

Az év második részében:
Meghatározó időszak lehet szakmai előmeneteled szempontjából. A legjobb, ha elmélyíted tudásodat, tanulmányozod a szakirodalmat, vagy felvállalsz egy hosszabb képzést.

A szerelemben:
Első félév:
Maximális gyengédségre vágysz, de cserébe szívesen szorítod háttérbe magad, amikor kedvesed boldogságáról van szó. Mindent megteszel, hogy jól érezze magát, szinte lesed a kívánságait.

Az év második részében:
Kedvesed teljes egészében melletted áll. Megosztjátok a hétköznapi terheket, és a munkádban is támogat. Rengeteg teendőt átvállal tőled, így abban a boldog tudatban élhetsz, hogy számíthatsz rá.

Egészség:
Egész évben érzékenyebb lehet az immunrendszered. Könnyebben kapsz meg fertőzéses úton terjedő nyavalyákat, így nem árt formába hoznod magad vitaminkészítményekkel, mozgással!
 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A munkában:
Első félév:
Túlérzékennyé válsz a munkádban - ha nem kapod meg a kellő elismerést, akkor megsértődsz és egy szalmaszálat sem vagy hajlandó keresztbe tenni. Így nem is csoda, ha lesz egy-két nézeteltérésed főnököddel.

Az év második részében:
Mellőzöttnek érzed magad, senki nem hallgatja meg az ötleteidet. Úgy érzed, hogy nem honorálják a munkádat, így meglehetősen elkedvetlenedhetsz. Lassan közömbössé és nemtörődömmé válhatsz.

A szerelemben:
Első félév:
Sok újdonságban lesz részed, flörtök, kalandok váltogatják egymást az életedben. Most könnyen lehet egy régi barátságból szerelem, rájöttök, hogy nagyon is vonzódtok egymáshoz.

Az év második részében:
Eleged lesz a futó kalandokból, inkább elköteleződésre vágysz. Úgy döntesz, hogy beéred egy partnerrel, ha igazán kedvedre van és beteljesíti a vágyaidat.

Egészség:
Vigyázz jobban a bőrödre, nem szabad túlzásba vinned a szoláriumozást! Soha ne felejtkezz el bőröd hidratálásáról - most könnyebben alakulnak ki a makacs kis ráncok!


HALAK (Február 20. – Március 20.)
A munkában:
Első félév:
Baráti hangulat uralkodik a munkahelyeden - kellemesen érzed magad az év első felében. Igaz, a megfeszített tempó most nem a Te világod, inkább beszélgetsz vagy kávézol a kollégákkal.

Az év második részében: Nagy a zűrzavar a munkahelyeden. Nem tudod majd, hogy pontosan mit várnak el tőled, de ami még rosszabb: nem vagy tisztában pontosan a feladataiddal sem.

A szerelemben:
Első félév:
A szerelemben lehangolttá válhatsz, úgy érzed, hogy nem számíthatsz kedvesedre. Nem osztjátok meg a hétköznapi gondokat, így egyedül maradsz a terhekkel. Előbb vagy utóbb beszélnetek kell erről!

Az év második részében: Egészen eltérő elképzeléseitek vannak, így gyakran lehet vitátok kedveseddel. Ha ügyes vagy, akkor egy kis kedvességgel, odafigyeléssel mégis közelebb kerülhettek egymáshoz!

Egészség: Érzékenyebbé válik a gyomrod, nem szabad rendszertelenül, össze-vissza enned! Fontos, hogy naponta többször, ám kevesebb mennyiséget egyél, így megkíméled az emésztőrendszeredet is!
 

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 27432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x