Heti tarot-előrejelzés: nagy lángon a szerelem!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: nagy lángon a szerelem!

Heti tarot-előrejelzés: nagy lángon a szerelem!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Itt az idő, hogy az eddig megszokott "takaréklángról" egy igazán nagy, szikrázó szerelemre váltsunk. Szükségünk van arra, hogy érezzük a párunk, a másik felünk jelenlétét, azt, hogy ő általa leszünk mi igazán egészek. A pénzügyek terén viszont már lehetünk óvatosabbak! Bármilyen aláírással, hivatalos döntéssel, üggyel kapcsolatban csak az után hozzunk döntést, hogy többször is átgondoltuk a helyzetet. 

December 31. – hétfő (Diadal, Hold, Sorskerék):
Egészségünkben ma csakis óvatosan az alkoholfogyasztással. Ha bármilyen betegségünk van, ami kapcsán nem ajánlott számunkra az alkohol, akkor ne ma kezdjük el megszegni a szabályokat. Emellett a fejfájásra hajlamos személyek érezhetik magukat rosszul a szilveszter esti bulin. Pénzügyek szempontjából nem nagy változások várhatóak, sokkal inkább csak kifelé áramlik a pénz a zsebünkből, befelé kevésbé. A párkapcsolatok esetében viszont előtérbe kerül a kommunikáció. Próbáljunk mindig érthetően és egyértelműen fogalmazni, hogy ne legyenek viták, nézeteltérések!

Január 1. – kedd (Főpap, Mágus, Uralkodónő):
A hét második napján a női energiák lengik be az egész napot. Lehetünk kicsit gyengédebbek és figyelmesebbek ahhoz képest, mint amikor a munka megköveteli tőlünk a határozottságot és a keménységet. A párkapcsolat terén sem a keménység és a férfierő az, ami hódítani fog, sokkal inkább a hölgyeknek és az ő bájaiknak kedvez mai nap. Egy közös vacsora, majd utána egy érzéki este igazán beindíthatja a 2013-as esztendőnket párkapcsolati szempontból is. A pénzügyek terén most háttérbe kell, hogy vonuljunk, változásra ne számítsunk.Január 2. – szerda (Világ, Főpapnő, Feltámadás):

Újjáéledünk, és igazán ma indul be az „új” 2013-as életünk. A tegnapi napon még az óév búcsúztatásának fáradalmait és fájdalmait pihentük ki, ma pedig már sokkal inkább az új esztendőre készítjük magunkat lelkiekben is. Pénzügyekben egy új lehetőség, új ajánlat érkezhet ma hozzánk, amelyet érdemes megragadni, nem szabad másnak átengedni. A magánéleti titkainkat még most hozzuk a felszínre, és most beszéljük meg párunkkal, legyünk túl a nehezén, hogy aztán könnyedebben, felszabadultabban élhessük a mindennapjainkat.

Január 3. – csütörtök (Erő, Akasztott, Kísértés):
Felszínre törhet belőlünk – az eddig talán mélyen szunnyadó – kisördög és belevághatunk olyan dolgokba, amelyeket eddig a félelmeink miatt nem tettünk meg. Az egészség terén ne hanyagoljuk el az immunrendszer erősítését. Ugyan a hideg idő beálltával a bacilusok pusztulnak, de a megfázás, meghűlés veszélye viszont annál nagyobb. A pénzügyek terén most ne nagyon írjunk alá semmit, mert könnyen átverés, becsapás áldozataivá válhatunk. A magánéletben kisebb felfordulást élhetünk meg, amikor azt se tudjuk majd, hogy ki a nő és ki a férfi.Január 4. – péntek (Halál, Bolond, Mérték):

„Ahhoz, hogy egy szebb, jobb épülhessen, magasodhasson, előtte a réginek kell porba hullni, összeomlani” – mondja a bölcs idézet, amely teljesen illik a hét utolsó munkanapjára, amikor is azzal kell szembesülnünk, hogyha bármi újat akarunk az életünkbe, annak helyet kell teremteni. Ennek a napnak a helyteremtésről és a szelektálásról kell szólnia. Minden, ami felesleges, kacat az életünkben, gyűjtsük össze és dobjuk ki – értve ezt fizikálisan és lelkileg is. Ha ezt megtesszük, beindíthatjuk a változásokat, a folyamatosan épülő életünket.

Január 5.-6. – hétvége (Remete, Uralkodó, Torony):
Könnyen kerülhetünk a hétvégén olyan helyzetekbe, amikor saját családtagjaink hatására fordulunk magunkba. Lehetséges, hogy valami olyan megjegyezést tesznek, ami nekünk nem esik majd jól, vagy éppen olyan tanáccsal látnak el minket, amely számunkra teljes mértékben elfogadhatatlan. A párkapcsolat és érzelmek terén a keménységre és határozottságra kell törekednünk, nem szabad engedni, hogy az idő csak teljen és a szerelemi energiák pedig elmúljanak, alábbhagyjanak. Tartsunk minden mást takarékon, de most égjen a szerelem nagy lángon!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4963 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x