Erotikus arab horoszkóp - hideg napokra
Címlap / Ezotéria / Erotikus arab horoszkóp - hideg napokra

Erotikus arab horoszkóp - hideg napokra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Télen nincs is jobb elfoglaltság, mint visszahúzódni a szerelmi fészekbe kedvesünkkel és egymást kényeztetni. Játékos szerelmi útmutató a forró hangulatért, a háremhölgyek titkaival!  

GÖRBE KARD (HANDZSÁR) (Március 21. - Április 20.)

Szenvedélyes természete vonzó kedvese számára, ám ahogyan telik az idő, a veszekedés is szokásává válhat. Csípős nyelve egyáltalán nem tetszik szerelmének, fékezze meg az indulatait! Veszekedés helyett bújjanak inkább ágyba, s itt engedjék szabadjára az indulatokat!

A háremhölgy titka: az igénybevett, lestrapált haj nagyon kiábrándító látvány. A keleti nők mogyorónyi olívaolajjal ápolják a hajukat. Ha a hajtövekhez masszírozzák, akkor megerősíti, szebbé teszi a hajat.

BUZOGÁNY (Április 21. - Május 21.)

Nem szeret ajtóstól rontani a házba, inkább kivárja a megfelelő alkalmat a csábításra. Ha már kinézte partnerét, akkor türelmes, amíg a kapcsolat beindul. Ha már becserkészte párját, akkor nagyon féltékenyen őrzi! Ne ellenőrizgesse partnerét, ezzel mindent elronthat!

A háremhölgy titka:
A háremhölgyek híresek csábító ruháikról. Az igazán szexi ruha egyszerre mutat meg mindent, de a lényeget mégis elfedi. A lágy esésű fátylak arra is alkalmasak, hogy kedvesét erotikus tánccal szórakoztassa!CSILLAG (Május 22. - Június 21.)

A szabadságot szereti az élet minden területén, így a szerelemben is. Nem tűri a "rabláncokat", ha rövid pórázon tartják, akkor azonnal elmenekül. Mindig izgalmas marad, soha nem lehet teljesen „betörni”. Minden napra tartogat egy kedves meglepetést. Allah azért teremtette Önt, hogy boldoggá tegye kedvesét!

A háremhölgy titka: A háremekben nem szégyenlősködtek! A fiatalabb háremhölgyek tanulhattak az idősebbektől. Ön is tanulhat újat, nézzenek meg kedvesével közösen egy-egy erotikus filmet.

HOSSZÚ KÉS (Június 22. - Július 22.)

Gyengéden viselkedik a szerelemben, nem szereti a feszültségeket, vitákat. Néha inkább akkor is kompromisszumot köt, ha szíve szerint nem tenné meg. A béke kedvéért azonban szinte mindenre hajlandó. Ha unalmassá válik a párkapcsolat, akkor máshol keresi a romantikát és az izgalmat!

A háremhölgy titka:
Ha kedvese érdeklődése kihunyóban van, akkor főzzön vágykeltő ételeket. A gyömbér az egyik leghatásosabb vágyfokozó, ízesítse vele szerelme vacsoráját! 

KARD (Július 23. - Augusztus 23.)

Ha párja nem dicséri eleget, nem bókol Önnek, akkor máshol keresi a csodálatot. Kizárólag azért néz új "vadászmezők" után, mert az önbizalmát akarja megerősíteni. Egyszerűen éreznie kell, hogy Ön a legjobb a szerelemben. Még akkor is nehezen hagyja ki az új kalandokat, ha kedvese megbecsüli Önt. 

A háremhölgy titka: A keleti nők gyakran használnak cukros-citromos oldatot bőrradírként. Remekül felfrissíti a bőrt, segítségével eltávolíthatjuk az elhalt hámréteget!

KIS KÉS (Augusztus 24. - Szeptember 23.)

A szerelmet természetesen kezeli, nem szereti túlbonyolítani az erotikát sem. Mindenféle rafinéria nélkül törekszik az örömre, és szívesen adja meg partnerének is a lehető legnagyobb élvezetet. Az extrém szokásokat nem Önnek találták ki, a hagyományos párkapcsolat híve.

A háremhölgy titka:
Keleten a mai napig különlegesen nagy becsülete van a kevés szőrzettel bíró nőknek. Hogy tartós legyen a hatás, használjon szőrnövekedést, gátló krémet.

LÁNC (Szeptember 24. - Október 23.)

Kellemes partner, fontos Önnek a szabadság, párját sem akarja rövid pórázon tartani. Nem óhajtja minden percét kedvesével tölteni, hiszen megvan a saját baráti köre, társasága. Az ellenőrizgetést, féltékenykedést nem tűri, ha mégis előfordul, akkor új utakat keres magának.

A háremhölgy titka: Egy érzéki hennatetoválás nagyon erotikus látvány! Kérje meg kedvesét, hogy keresse meg frissen készült tetoválását. A jutalmat is kilátásba helyezheti!

ARAB TŐR (Október 24. - November 22.)

Fontos Önnek a szerelem, de a szürke, unalmas kapcsolatok egyáltalán nem érdekelik. A szexet is lényegesnek tartja, de csak akkor tudja igazán élvezni, ha az érzelmek is megvannak a párkapcsolatban. Annyira lenyűgöző a szexben, hogy felejthetetlen partnere számára! 

A háremhölgy titka:
A keleti nők ismerik a vérbőséget okozó krémek jótékony hatásait! Önnek is érdemes kipróbálnia - vásároljon kellemesen gyümölcsös, vagy fahéjillatú krémet! 

ÍJ (November 23. - December 21.)

Szeret megküzdeni partneréért, nem kedveli a "könnyen kapható" alkalmakat. A kíváncsiság gyakran viszi bele kellemes flörtökbe, amelyek azonban néha csak tiszavirág életűek. Nem könnyű ellenállnia, hiszen élete során sok vonzó ajánlatot kap!

A háremhölgy titka: a keleti nők a narancs héját is felhasználták a szépségápolásban. Dörzsölje a narancshéjjal könyökét, térdeit! A bőr puha és ellenállhatatlan lesz!

LÁNDZSA (December 22. - Január 20.)

A szerelemben határozott, csakúgy, mint élete minden területén. Fontos, hogy erőteljes egyéniségével ne nyomja el teljesen partnerét! A szexben ragaszkodik a bevált szokásokhoz, de így hamar elszürkülhet a szerelmi élete! Némi újdonságtól jobb lehet a kapcsolata!

A háremhölgy titka: A visszafogottság és a kacérság keveréke ellenállhatatlan egyveleg! Vegyen fel egy konzervatívabb stílusú ruhát, de a szemeit fesse ki erősebben, sötét tussal!

PARITTYA (Január 21. - Február 18.)

A szerelemben távolságtartó, nem könnyű Önt becserkészni. Ez oda vezethet, hogy párja nem biztos abban, hogy boldoggá tudja-e Önt tenni. Nyíljon meg felé, fejezze ki jobban az érzelmeit! A visszafogottság néha izgalmas is lehet, ha kedvese nem szereti a könnyen kapható alkalmakat! 

A háremhölgy titka:
a hastánc ősi módszer a csábításra! Kellő gyakorlás után mesterévé válhat. Iratkozzon be egy kurzusra, szerezzen be szexi hastáncruhákat! Lepje meg kedvesét az előadással!

FEJSZE (Február 19. - Március 20.)

Általában szelíd és alkalmazkodó a partnerkapcsolatban. Néha előfordulhat, hogy egy új, izgalmas partner beindítja a fantáziáját, de inkább csak álmodozni szeret arról, hogy mi lenne, ha… Akkor boldog a szerelemben, ha a párkapcsolat kellően érzelmes és romantikus.

A háremhölgy titka:
A háremben használatos erotikus masszázshoz érzéki illatú olajokat használtak. A vágyakat könnyen felkelti a vanília és a fahéj illat, de a csokoládé illata is igen hatásos!
 .
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6067 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x