Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a jó lehetőségek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a jó lehetőségek

Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a jó lehetőségek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

A növő Hold hetében jobbnál jobb lehetőségek kerülhetnek elénk. Legyünk nyitottak ezek érkezésére, ne zárkózzunk el az újdonságoktól. Párkapcsolatunkban is megtapasztalhatjuk az újdonság erejét, ha kis változatosságot csempészünk - a talán mára már megszürkült - estékbe. 

Hétfő – január 14. (Az Erő, A Főpap, A Halál):
A hét első napján szükségünk lesz a bátorságunkra és a céltudatosságunkra. Merjünk belevágni új dolgokba és fogadjuk el az érkező ajánlatokat, lehetőségeket, amelyeket a párkapcsolat vagy a pénzügyek terén kapunk. Előbbit azért gondoljuk át, hogy mit adunk fel és miért. A magánéletünk terén a védelem az adott, az isteni áldás kapcsolatunkon van, viszont sokszor érezzük úgy, hogy valamin elcsúsztunk. Beszéljük meg, mielőtt meghoznánk a fájó döntést. Amennyiben még menthető, és még helyrehozható, próbáljuk meg menteni!


Kedd – január 15. (A Torony, A Mágus, A Nap):

Egészségünket egy teljes összeomlás veszélyezteti. Amennyiben bármilyen elváltozást, fájdalmat, tünetet tapasztalunk, akkor ne húzzuk-halasszuk az orvos meglátogatását, hanem minél hamarabb vizsgáltassuk ki magunkat. Keressük meg a probléma forrását, és szüntessük meg annak magját minél hamarabb. Párkapcsolatunk továbbra is olyan jól alakul, ahogyan mi azt szeretnénk. Előtérbe kerül a gyengédség, a törődés, a gyengeség – próbáljunk ennek megfelelően alkalmazkodni. Anyagiak terén is csak jóra számíthatunk, rossz kizárva.Szerda – január 16. (A Császárnő, Az Ítélet, A Világ):

A női energiák lesznek a hét közepén a dominánsak, és ezek segítségével tudunk a legjobban érvényesülni. Engedjünk el minden félelmet és legyünk azok, akik valójában vagyunk. Sokszor húzunk magunkra egy álarcot a hétköznapok során, ám most ettől szabaduljunk meg. Vessük le, és törjük át a falat magunk és a környezetünk között: lássák meg, kik is vagyunk valójában. Nagy boldogság érhet minket pénzügyek terén. Érdemes a szerencsésebbeknek egy kaparós sorsjegyet vásárolniuk és próbára tenni szerencséjüket, mert nagyobb eséllyel nyerhetnek.


Csütörtök – január 17. (A Remete, Az Akasztott ember, A Bolond):

Sajnos többször előfordult már az életünkben az, hogy túlságosan megbíztunk olyan személyekben, akikben nem kellett volna, mert visszaéltek bizalmunkkal és szeretetünkkel. Ma ismét egy ilyen személlyel hozhat minket össze a sors. Könnyen felismerhetjük, hiszen rengeteg kérdése lesz majd felénk. Próbáljuk meg a témát – nagyobb feltűnés nélkül – elterelni más irányba. A nap része lesz a lazaság, a kötetlenség és a gyermeki bolondság is, amely egyáltalán nem rossz, mert tudni kell felnőttként is megőrizni egy darabot gyermeki énünkből.Péntek – január 18. (A Szeretők, A Mértékletesség, A Diadalszekér):

Szerelmeseknek kedvez a mai nap igazán, mert a szerelmi energiát sokkal intenzívebbek és hatásosabbak lesznek, mint más napokon. Mára érdemes közös programokat szervezni. Időzítsünk egy közös mozizást, vacsorát vagy városnézést erre napra, amelyből természetesen nem hiányozhat a romantika. Továbbá az újjászületést is megélhetjük, amikor elengedve a múlt fájdalmait, egy teljesen felszabadult, könnyed emberré válhatunk. Ajándékot is kaphatunk az élettől, amely megjelenhet nem várt pénz formájában vagy egyéb más formában is.


Hétvége – január 19.-20. (A Hold, Az Ördög, A Szerencsekerék):

Ezen a hétvégén kételyek gyötörhetnek minket és bizonytalanok lehetünk magunkkal, illetve párunkkal szemben is. Lehetséges, hogy kételkedni fogunk párunk hűségben, illetve megbízhatóságában. Aggodalomra semmi ok, mindennemű félelmet oszlassunk el, s alakítsuk ki a 100%-os bizalmat. Szánjunk időt saját magunkra is, akár egy lazító, relaxációs fürdő, akár egy masszázs által. A lényeg, hogy foglalkozzunk fizikai testünkkel és lelkünkkel is egyaránt, teremtsünk lelki-testi egyensúlyt!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4772 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x