Ékszerhoroszkóp - mit viselj csillagjegyed szerint?
Címlap / Ezotéria / Ékszerhoroszkóp - mit viselj csillagjegyed szerint?

Ékszerhoroszkóp - mit viselj csillagjegyed szerint?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Minden zodiákusjegyre jellemző, hogy milyen ékszert visel szívesen, mi áll jól neki. Egy kis segítség, hogy mit ajándékozz a kedvesednek, hiszen mindjárt itt a Valentin-nap! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kos szülött él-hal a sportokért, így az ékszerviselést nem neki találták ki. A gyűrűk, nyakláncok akár veszélyesek is lehetnek, amikor kedvenc akrobata-mutatványát hajtja végre. Célszerű, ha egy kedvenc ékszere van, amit edzés előtt könnyedén levehet. A testékszerektől óvakodjon, ezek sok odafigyelést kívánnak, amihez neki nincs türelme.
Kedvenc ékszere: piros köves fülbevaló.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A Bika imádja a tárgyakat és a jólétet. Gyakran teleaggatja magát drága ékszerekkel, így mindenki láthatja, hogy nem szűkölködik anyagi javakban. Szereti a természetes motívumokat. Ékszere ábrázolhat faleveleket vagy virágszirmokat. Természetesen a legdrágább darabok a kedvencei. Szívesen vásárol ékszert pusztán befektetési szándékkal is.
Kedvenc ékszere: igazgyöngy nyaklánc.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Nem túlságosan érdeklik az ékszerek, unja az üzletben való próbálgatást, válogatást is. Sajnos feledékeny alkat, így a kedvenc darabjait rendszeresen elveszíti. Nem szabad drága ékszereket hordania, inkább a pótolható darabok valóak neki. A legjobb, ha fiatalos kiegészítőket hord, szereti az állatkás vagy játékos stílusú ékszereket.
Kedvenc ékszere: kiskutyás, kiscicás medál.

RÁK (Június 22. – Július 22.)

A Rák szülött a hangulatához illően választja meg ékszereit, így jó, ha minél több darab áll rendelkezésére. Minden reggel más stílusú darabot választ ki a ruhájához illően. Örök kedvence az ezüst, és rajong a féldrágakövekért is. Ha romantikus hangulatban van, akkor szívesen visel szív medált, vagy éppen virágos, pillangós nyakláncot.
Kedvenc ékszere: halacskás ékszer-szett.OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az impozáns, szikrázóan csillogó darabokat az Oroszlánoknak találták ki. Minél feltűnőbb, annál jobb, lényeg, hogy az ékszer magához vonzza a tekintetet. Az arany igazán kifejezi pompás, királyi megjelenését. Fontos, hogy ne fukarkodjon a ragyogással, de azért a karácsonyfahatást kerülje el. Ha játékos hangulatban van, akkor viselhet egyedi, érdekes bizsut.
Kedvenc ékszere: aranylánc szív medállal.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Visszafogott alkat, nem kedveli a túlzott csillogást. Viszolyog az óriási gyöngyöktől, feltűnő bizsuktól. Inkább a vékony láncok hozzák lázba, amelyek méltán fejezik ki az örök eleganciát. A klasszikus gyöngy nyakláncot is neki találták ki. Telitalálat lehet egy finom aranylánc, apró kövekkel díszítve, vagy kis gyöngy medállal. A lényeg, hogy a kevesebb nála többet jelent.
Kedvenc ékszere: vékony lánc, pici medállal.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Sok ékszert gyűjt be, minden ruhájához külön szettet vásárol. Mindennél fontosabb számára, hogy a megjelenése összhangban legyen. Irtózik a túlzott feltűnéstől, a közönségesség nagyon távol áll tőle. Szereti a pasztell gyöngysorokat, amennyiben visszafogottak és illenek elegáns kosztümjéhez. Imádja a brossokat, pici, csillogó kitűzőket.
Kedvenc ékszere: nyaklánc, pici virágmotívumokkal.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A titokzatos Skorpió-szülött a misztikus ékszereket kedveli, kizárólag egyedi darabokat hord. Ékszereit általában személyre szabottan készítteti, érdekes motívumokkal, jelekkel díszítve. Kedveli a védő amuletteket, amelyek szerencsét hoznak neki.
Kedvenc ékszere: kígyós nyaklánc, pók kitűző.NYILAS (November 22. – December 21.)

Az egzotikus divat rabja, nem riad vissza a harsány színektől, aranyszállal átszőtt ruháktól. Ehhez a stílushoz remekül illenek a fából, bőrszíjakból, vagy tollakból készült darabok. A lényeg, hogy az összhatás érdekes legyen és egyedi hatást keltsen. Soha nem követi az ékszertrendeket.
Kedvenc ékszere: kereszt medál, skarabeusz bogár.

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak-szülött nem hord sok ékszert, talán csak egy-két kedvenc darabja van. Lehet, hogy kizárólag a jegygyűrűjét hajlandó viselni. Ha mégis hord nyakláncot, akkor előnyben részesíti a csontból vagy féldrágakövekből készült darabokat. A lényeg, hogy egyszerű szépséget sugározzon.
Kedvenc ékszere: ónix szív medál.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Imádja az érdekes bizsukat és az sem baj, ha túl feltűnő vagy óriási gyöngyökből készült a nyaklánc. Szívesen kombinál egymáshoz nem illő darabokat. Attól sem riad vissza, hogy halványkék ruhájához harsány zöld gyöngyöket hordjon. Kedveli a testékszereket is.
Kedvenc ékszere: óriási lógós fülbevaló.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Az ábrándos Halak szülött imádja a romantikus bizsukat és az antik ékszereket. Minél patinásabb, annál jobb, vonzódik a virágmintákhoz, pillangó motívumokhoz. A kék gyöngyök, féldrágakövek nála biztos befutók. Szereti a bokaláncokat, gyakran többet is visel egyszerre.
Kedvenc ékszere: vastag, ezüst bokalánc.


Kunsay Melinda

Képek:
marin - FreeDigitalPhotos.net
nuchylee - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x