Karma-horoszkóp - hogyan befolyásol a múltad?
Címlap / Ezotéria / Karma-horoszkóp - hogyan befolyásol a múltad?

Karma-horoszkóp - hogyan befolyásol a múltad?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Minden csillagjegyre jellemzőek az előző életeiben megélt minőségek, tapasztalatok és leckék. Az asztrológia utat mutat a jelenlegi életfeladatod terén is. Tudd meg, mi a karmikus teendőd ebben az életedben!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Előző életeiben sokat tett a közösségért. Mások céljaira összpontosított, a sajátjait gyakran háttérbe szorította. Nem állt ki az igazáért, véleményéért. Kezdeményezőképességét sem mindig vállalta fel, így nem nyilvánulhatott meg a tehetsége. Jelenlegi élete arra bátorítja, hogy képességeit a saját javára fordítsa, személyes céljai érdekében vesse be. Meg kell tanulnia az önfejlesztés lépéseit, önállóvá kell válnia. A másoktól való bármely függőséget kerülnie kell. Előző életében: polgármester, politikus volt.


BIKA (Április 21. – Május 20.)

Előző életében túlságosan belebonyolódott mások életébe. Ezért nem tudott úgy fejlődni, mint ahogyan szerette volna. Nem tudta másoktól függetlenné tenni saját egyéniségét. Mostani életében kapcsolatteremtő képességét anyagi gyarapodása érdekében kell felhasználnia. Meg kell találnia saját útját. Ehhez tudatosítania kell magában az értékeit, fejlesztenie kell önértékelését. Az anyagi önállóság kérdése központi fontosságot nyer. Előző életében: jós, természetgyógyász volt.


IKREK (Május 21. – Június 21.)

Előző életei során az igazságot kereste, munkája is ehhez kapcsolódhatott. Mindig másképpen látta a világot, mint az átlag, különleges látásmódra tett szert. Most inkább a logikus gondolkodást kell elsajátítania. Feladata, hogy elfogulatlanul szemlélje az eseményeket, döntéseit tényekre alapozva hozza meg. Másokra is oda kell figyelnie. Előző életeiben megszerzett bölcsességét tovább kell adnia. Valószínűleg szerepet kap életében a tanítás, vagy az írás. Előző életében: tanár, szónok volt.


RÁK (Június 22. – Július 22.)

Előző életei során a karrier és a munka volt Önnek a legfontosabb. Magánélete háttérbe szorult. Tekintélyre tett szert, nagy megbecsülésben volt része, esetleg ismert ember is lehetett. Ön uralta és irányította az életét. Ám érzéseit mindig alárendelte szakmai életének. Most a magánélet, érzelmek, másokról való gondoskodás témája lesz a legfontosabb. Meg kell tanulnia a másokról való gondoskodást. Ez áldozatokat kíván, a saját személyisége háttérbe szorulhat. Előző életében: vállalati vezető volt.


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Korábbi életeiből a szabadság és egyenlőség elvét hozta magával. Előző életeiben is kitűnő szellemi képességekkel rendelkezett, de jó ötleteit nem mindig tudta kivitelezni. Sok erőfeszítést tett embertársai jogaiért, eszméik megvalósításáért. A barátaira mindig támaszkodhatott. Jelen életében meg kell tanulnia a céltudatosságot. Képessé kell válnia arra, hogy zsenialitását kamatoztassa. Feladata, hogy saját álmait, vágyait megvalósítsa. Előző életében: feltaláló, meg nem értett zseni volt.


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Előző életében sok időt töltött a világtól elzárva, kolostorban vagy börtönben. Lehet, hogy alkotómunkába merülten vagy álmodozva élt. Megtanulta, mit jelent az együttérzés, a képzelőerő, vagy a látnoki képesség. Jelen életében ennek ellenpólusát kell megtapasztalnia: ki kell fejlesztenie gyakorlati képességeit. Élete célja a hasznos szolgálat ellátása egy „valódi világban”, amelynek nem sok köze van a képzelethez vagy álmodozáshoz. Előző életében: egyházi személy, börtönőr lehetett.


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Elmúlt életeiben ellentmondást nem tűrő erőszakossággal tört előre. Türelmetlenség, nyugtalanság és versenyszellem irányította cselekedeteit. Az akkor kifejlesztett önbizalmat, bátorságot, most arra kell használnia, hogy másokat bátorítson, támogasson. Jelenlegi feladata a többi emberrel való együttműködés elsajátítása. Meg kell tanulnia előbb mérlegelni, és csak azután cselekedni. Ahelyett, hogy önmagára figyelne, a segítőkészség kerül előtérbe. Előző életében: sikeres sportoló volt.


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Előző életében nagyon gazdag lehetett, az anyagiak uralták az életét. Megtanult bánni a pénzzel, s ezt mostani életében is kamatoztathatja. De az anyagi értékekhez képest egyre fontosabb lesz a szellemi értékek birtoklása. Fontossá válik, hogy ne egyedül birtokoljon javakat, hanem azt másokkal is megoszthassa. Előtérbe kerülhet, hogy másokkal együtt egy közösség anyagi biztonságát megteremthesse, közös álmokat segítsen felépíteni. Előző életében: földbirtokos, gazdag vállalkozó volt.


NYILAS (November 22. – December 21.)

Számos életében volt tanító, szónok, író vagy riporter. Tanulmányozhatta a többi ember szempontjait. Jelenlegi életében elérkezett az ideje, hogy saját véleményt, álláspontot alakítson ki. Előző életeiben túl sokat, túl ésszerűen gondolkodott, így nem tudott kifejlődni spirituális énje, megérzéseit nem tudta kibontakoztatni. Meg kell tanulnia a tényeket gondolati egységbe rendezni. Jelen életében fontos szerephez jut a hit és a belső bölcsesség. Előző életében: médiaszemélyiség lehetett.


BAK (December 22. – Január 20.)

Mások gondozásával, háztartás vezetésével, családközpontú feladatokkal foglalkozott előző életében. Így biztonsága más emberektől függött. Ám sokat fejlődött érzékenysége, beleérző képessége, családi ügyekben való jártassága. Most ki kell mennie a világba. Meg kell tanulnia, hogy miként képviselheti saját érdekeit. Élete csak úgy teljesedhet ki, ha megfelelő hivatást, karriert tud kiépíteni. Karrierjében önmagát is megtalálhatja. Előző életében: családanya, ápoló volt.


VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Előadóművész, színész, uralkodó lehetett előző életében. Megtanulta, hogyan bontakoztassa ki azokat a képességeit, amelyekkel tekintélyt szerezhet. Megtanulta, hogyan vonja magára az emberek figyelmét, hogyan kell szüntelenül a középpontban állnia. Tudatában volt különlegességének, önbizalomban sem volt hiánya. Jelenlegi életében tudását a közösség érdekében kell kamatoztatnia. Az első, amit meg kell tanulnia, hogy együtt tudjon működni másokkal. Előző életében: ünnepelt színész lehetett.


HALAK (Február 20. – Március 20.)

Számos előző életében volt orvos, ápoló, gyógyító. Ennek köszönhetően alapos, pontos, eredményes, és sokat ad a részletekre. Jelenlegi életében az a feladata, hogy spirituális tudását is kifejlessze. A lecke így hangzik: megtanulni elengedni, és kifejleszteni belső meggyőződését. Meg kell értenie, hogy a világ, - bár rendezetlennek, ötletszerűnek tűnik – mégis egy kozmikus rend szerint működik. Többször kellene hallgatnia az ösztöneire! Előző életében: az egészségügy területén tevékenykedett.

     
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x