Stílushoroszkóp: így öltözz, ha Vízöntő vagy!
Címlap / Ezotéria / Stílushoroszkóp: így öltözz, ha Vízöntő vagy!

Stílushoroszkóp: így öltözz, ha Vízöntő vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

A Vízöntő az öltözködésben is a saját útját járja, fittyet hány a trendeknek és az aktuális divatnak. Elsősorban az önkifejezés számára a lényeg és persze jól akarja érezni magát a ruháiban. 

A Vízöntő mozgalmas életet él, így öltözködésében különösen nagy teret kap a kényelem és a praktikum. Jellemző rá a változatosság, és az érdekes, egyedi darabok, kiegészítők iránti vonzalom – túlzásokba is eshet, ezért érdemes a mértékletességet is szem előtt tartva vásárolnia és öltözködnie.

Mindennapi viselet: Nehéz kategorizálni, hogy milyen ruhát viselnek, mert a hangulatuk határozza meg a napi öltözködésüket. A hétköznapokban fontos a kényelem, ezért előnyben részesítik a nadrágot vagy a hosszú szoknyát, persze lapos sarkú cipővel. Ha éppen bohókás hangulatban vannak, akkor örömmel öltöznek színesen, akár egymáshoz nem illő árnyalatokat is kombinálnak. Rajtuk elképesztően jól mutatnak a hagyományosan össze nem illő darabok. Klasszikus példa a csipkeszoknya és bakancs kombinációja. A színekben sem tartják be a szabályokat, de mégis fő vonulat ruhatárukban a kék, a kékeszöld és a türkiz.


Elegáns viselet: Jól állnak nekik a flitteres vagy ezüstszálakkal átszőtt ruhák. A fátyolszerű, tüllös megoldások is garantált sikert aratnak. Még alkalomra sem szívesen vesznek fel tűsarkút, inkább a lapos sarkú lábbelit részesítik előnyben. Nyáron viszont imádják az igényes kialakítású, mutatós szandálokat.


Ékszerek, kiegészítők: Az egyedi, különleges, feltűnő kiegészítőket kedvelik. Nem gond, ha színes és extra nagy gyöngyökkel díszített a nyaklánc. Élnek, halnak a bokaláncokért, de szóba jöhet egy tetoválás is a lábszárukra. Az ékszerek közül az akvamarin és a türkiz díszítés viszi a prímet.


Smink:
A természetesség a legkedvezőbb a Vízöntő számára. Nincs szüksége sok sminkre, elegendő egy natúr szájfény vagy egy bronzos szemhéjpúder.Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x