A jövő hónapod egy mondatban
Címlap / Ezotéria / A jövő hónapod egy mondatban

A jövő hónapod egy mondatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Egymondatos horoszkóp a következő hónapra. Mire számíthatsz 2013. 02. 15. és 2013. 03. 15. között? 

NYILAS: Gyűrött "újságpapír-takaród" alól kilóg a lábad. A gazdagság kertjébe csak a mezítelen lábujjadat mered bedugni. Miért is? Állj fel, lépj be a lehetőségek birodalmába! Akár mezítelenül is!


BAK:
Széles, átlátszó plexihengerben csodálatos citromok teremnek, a gyermekfej nagyságú sárga tulipánok mellett. Nem a saját környezetük. Mégis? Neked teremnek. Most arathatsz. Jót is, rosszat is.


VÍZÖNTŐ:
Az élet fájának üveggyökerei a természetes tisztulásodat jelentik. A Föld rezgéseivel azonosulva, -sajnos- le kell lépned a földre. Jelen, itt és most. Célok, feladatok, sikerek, anyagiak. Költekezhetsz.


HALAK:
Halódó szilvafa. Á, dehogy! Nézd meg tavasszal. Érzéki vágyak, kicsapongások. Ne csak gondolatban! Hiszen tavasz van!


KOS:
Lejtőn felfelé, kis kerekű aranybiciklivel, élő teherrel a hátad mögött. Hát? Vágd le az utat. Így is oda lehet inged, gatyád. Terheket ledobni. Függőket leakasztani! Márciusban sikerül.


BIKA:
Afolyón lefelé árirányban megállítani az időt? Aha! Sőt! Még egy halálforgás is! Szimpla matrac, két emberrel. Megmutatod a Világnak! Megmutatod mindenkinek! Magad.


IKREK:
Emeletes nyaraló. Ingyen nyaralás, ingyen kaja. Kocka ház, kocka fejek. Igénytelen, nyafogások. Menekülés. Igen! Biztos unalomba. Tömegkommunikáció. Kaland kell!


RÁK: Fehér, csipke nadrágkosztüm. Párban vagytok. Készülődés a véget nem érő "nászéjszakára". Komplikációk sora. Kivéded a tüzes íjászok támadásait. Közös jövő. Át kell gondolnod. Ne sokáig gondolkozz!


OROSZLÁN: Repülőtéren elkapsz két fehér jelet. Véled, hogy a most felszálló repülőről jött. Mire megfogod, szétolvad, semmivé válik, mint egy hópihe. Hallod a repülőgép motorjának zúgását. Néha el kell engedni a dolgokat. El, kell, engedni....


SZŰZ:
Van egy út. A Te utad. Hiába jönnek az útra veled emberek, nem az övék. A lábnyomodból kiihatják a vizet, de már utánad lépni nem tudnak. Idő, tér, dimenziós mátrixrács. Sorsfordító, nagy volumenű, utánozhatatlan tér-idő kombinációk. A kulcs nálad. "Fordítsd el"......


MÉRLEG:
Ladával a templomba. Állj meg előtte, vesd le a cipőddel együtt a múltat, és belépve imádkozz a jövő megmásíthatatlan boldogságáért. Védelem, energia, újjászületés.


SKORPIÓ:
Megzabolázva. Rövid ideig. Új szeletet akarsz. Karéjt, az élet kenyeréből. Izzanak a vonalak. Élvezed. Minden körületted forog. Bizonyítani akarsz. Bizonyítasz.Készítette: Győri Farkas Zsuzsann
Kép: sasttva - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x