Február 25. - telihold és tízmillószoros nap
Címlap / Ezotéria / Február 25. - telihold és tízmillószoros nap

Február 25. - telihold és tízmillószoros nap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Február 25-én van az idei első tízmilliószoros nap, ami egyben telihold is. Így használhatod ki mindezt a spirituális fejlődésed elősegítésére és életed átalakítására.  

Hogy miért érdemes a kozmikus energiákkal és az aktuális ciklusokkal összhangba kerülni, arról itt olvashatsz >>

A telihold ereje
A telihold sem egy könnyű nap, ilyenkor ugyanis felerősödnek a negatív hajlamaink, mintegy felnagyítva látjuk a problémáinkat, előtérbe kerülnek azok az életterületek, amelyeken megoldandóink vannak. Erősödnek a függőségeink, a rossz szokásaink, újra visszatérhetnek olyan viselkedésmintáink, amelyekről azt hittük, már elengedtük, túl vagyunk rajtuk. Nem érdemes pánikba esni vagy elkedvetlenedni, inkább tudatosítsd, hogy a telihold és az azt övező napok nehezebbek az átlagosnál. Fogd fel az eseményeket és a benned zajló történéseket úgy, mint egy tükröt, amely megmutatja, hol kell még javítanod. Ha elítéled önmagadat, mert nem tartasz még ott, ahol szerinted kellene, azzal csak ellenállást teremtesz, ami meggátolja azt, hogy harmonikus, magas rezgést tarts fenn.

A tízmilliószoros napok hagyománya a tibeti holdújévhez és Buddha cselekedeteihez kapcsolódik, a vele összefüggő események alapján számolják. Évi 4 ilyen erős napot tartanak számon, idén az első február 25-én lesz.


A hagyomány szerint ilyenkor minden gondolatunk, érzésünk és tettünk tízmilliószoros erővel hat. Vagyis fontos törekednünk arra, hogy érzelmeink tiszták és pozitívak legyenek, a gondolataink pedig előremutatóak és optimisták. Persze, hogy ez nem könnyű – de ezen a napon érdemes gyakorolni ennek tudatos szokását. Ha felbukkan benned egy negatív gondolat, ismerd fel, szeretettel engedd el és helyettesítsd egy pozitív gondolattal. Ha felbukkan benned egy negatív érzés, ismerd fel és öleld magadhoz szeretettel – ettől nem leszel kevesebb, és nem fog téged rombolni, épp ellenkezőleg, az elfogadó szereteteddel képes leszel a sebeidet meggyógyítani. Ez a két gyakorlat kiemelten fontos ezen a napon, és ha elsőre nem is megy, hidd el, hogy előbb-utóbb képes leszel ezt a szemléletet a szokásoddá tenni. Ez az elengedő folyamat ma különösen hatásos a telihold energiájával megspékelve. Akár össze is írhatod, milyen „rossz” tulajdonságokat, negatív mintákat szeretnél elengedni és egy meditáció vagy szertartás keretében el is égetheted a lapokat, a tűz tisztító és teremtő erejét felhasználva.

Mivel az új dolgok megteremtésére is kifejezetten alkalmasak a tízmilliószoros napok, érdemes ma a jövővel is foglalkozni, végiggondolni, mit is szeretnél elérni az elkövetkező időszakban. Ezeket szintén jó ötlet lehet összeírni és meditációban kérni a megvalósuláshoz a segítséget a vezetőidtől, vizualizálni, elképzelni, hogy mindaz, amire vágysz, már megtörtént. Ez egy hatékony módja annak, hogy a vágyaidat valóra váltsd. Kérheted is a segítőidet, mutassanak utat, és segítsenek abban, mi az, amit a megvalósítás érdekében a fizikai síkon is meg kell tenned. A vágylistádat jó ötlet lehet az éjjeliszekrényeden vagy ha van, a házi oltárodon tartani és időről időre elővenni.

Egy meditációs gyakorlathoz kattints ide >>

Kép: Idea go - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x