Szerdai angyali üzenet: Vagyok, Aki Vagyok
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Vagyok, Aki Vagyok

Szerdai angyali üzenet: Vagyok, Aki Vagyok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Itt az idő, hogy kinyissátok a kapukat és megtapasztaljátok saját valódi teremtő erőtöket, amelyet eddig szándékosan rejtettetek el magatok elől. 

Sokan értitek már, kedveseim, hogy csodálatos lényetek jóval túlmutat a fizikai testeteken és hogy többek vagytok annál, mint amit az érzékszerveitek által felfogtok a világból. Az ember mindig is  több volt, mint a kézzelfogható, látható, megérinthető valóság. Ez csupán a fizikai sík, drága földi angyalok, amely a testeteket, a Lelketek ruháját biztosítja számotokra eónokon keresztülívelő utazásaitok során. A test múlandó, földi gúnya, amit levettek és egy másik alkalommal egy újat öltötök magatokra.

Mindez nem kisebbíti a fizikai test értékét, és semmit nem von le szépségéből, csodálatosan működő mechanizmusaiból. A fizikai test valóban egy komplex műszer számotokra, ami megmutatja a lelki problémáitokat – ha megfelelően tudtok olvasni a jeleiből - , és egy csodálatos eszköz ahhoz, hogy elérjétek a céljaitokat ezen a síkon.
Hogy a Lelketektől érkező magas rezgésű energiát le tudjátok földelni, le tudjátok hozni erre a szintre, megvalósítva sok-sok csodálatos dolgot ezen a bolygón. Nagy kincs, nagy áldás és egyben nagy felelősség is a fizikai test, ezért kérünk benneteket, hogy kellő tisztelettel, alázattal és gondoskodással bánjatok vele. Tekintsetek rá úgy, mint egy gyermekre, akit nektek kell gondoznotok a legjobb tudásotok szerint ahhoz, hogy boldog és elégedett legyen. A fizikai test jól-léte ugyanis elsődleges fontosságú ahhoz, hogy a lelki céljaitokat meg tudjátok valósítani.


Mi is a lelki célotok? Mindannyian határozott célokkal és elképzelésekkel érkeztek ide, ebbe az inkarnációba. A testet öltés előtt elterveztétek, hogy milyen életet szeretnétek magatoknak, hogy mi az, amit most szeretnétek megélni, megvalósítani, és megterveztétek azt is, hogy ezt milyen körülmények, szereplők, helyszínek és helyzetek fogják majd elősegíteni, a célotok felé terelgetve benneteket. Ugye értitek, hogy a nehéz helyzetek is ennek az előzetes tervnek a részei voltak? A problémák és nehézségek indító lökést adnak számotokra ahhoz, hogy elmozduljatok, hogy elinduljatok a Lélek által eltervezett irányba.

Mindazonáltal a játékot, ami a szemetek elől elrejtve zajlik, összetetté teszi az, hogy mindezt a szabad akarat zónájában játsszátok. Miután áthaladtok a feledés fátylain és megérkeztek ide újszülöttként, már nem sokra emlékeztek mindabból, amit a Lelketek eltervezett. A feladatotok része minden egyes életben az újra emlékezés arra, akik valójában vagytok – és ez rengeteg, de rengeteg alkalommal kudarcos vállalkozás volt, sok-sok Lélek számára. Ma azonban sokkal könnyebb a felébredés, mint a korábbi, sötétebb és sűrűbb korszakokban. Rengeteg információ és energia a rendelkezésetekre áll – csak rajtatok múlik, mit kezdtek vele, befogadjátok-e és képesek vagytok-e a saját javatokra fordítani.

A Vagyok, Aki Vagyok lényetek, a ti legmagasabb tudatosságotok szintje már nyitva áll előttetek, össze tudtok kapcsolódni ezzel a részetekkel, aki támogat, információval és szeretettel lát el benneteket a céljaitok megvalósítása érdekében. Találjatok rá módot, hogy össze tudjatok vele kapcsolódni és még mélyebb megértést nyerhessetek önmagatokról.

A legjobb helyen és időben vagytok, Itt és Most...

www.mesteringa.hu

Képek: FreeDigitalPhotos
"A Woman Jumping On A Beach" by Jomphong
"Sunset At Point Mugu" by CNaene
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x