Szerdai angyali üzenet: szíved igazsága
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: szíved igazsága

Szerdai angyali üzenet: szíved igazsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

A tudatosságotok emelkedésével átmenetileg erősödik a káosz is, felszínre bukkan mindaz, amit el kell engednie az emberiségnek. Csakis a szívetek igazsága fogja megmutatni a helyes irányt. 

Az egész hónap folyamán hatalmas emelkedésben van részetek, drága földi angyalok. Napról napra, óráról órára egyre erőteljesebb kozmikus fény-energiák áramlanak be a fizikai valóságotokba és segítenek Nektek az ébredésben, a világ megváltoztatásában.

A világ csak belülről változhat meg, ahogyan ezt sokan már tudjátok. Amikor éppen nyakig benne ültök a problémában, akkor, mi is tudjuk, nehéz erre az igazságra emlékeznetek. De higgyétek el, a belső minőségeteket, a frekvenciátokat, a dolgokról vallott elképzeléseiteket, gondolataitokat és érzéseiteket kell megváltoztatnotok először ahhoz, hogy mindez a külvilágban is testet öltsön.

Nem arra bátorítunk titeket, hogy naphosszat otthon üljetek meditálva, hiszen akkor ki végzi el a munkát a fizikai síkon? De sűrűn szakítsatok időt arra, hogy tisztázzátok, mit is akartok megteremteni az életetekben és vizsgáljátok meg az ezzel kapcsolatos hiedelmeiteket, gyógyítsátok meg a sebeiteket, alakítsátok át az érzelmeiteket, emeljétek fel a rezgéseteket.  Majd pedig menjetek és tegyétek meg, amit kézzelfogható módon meg tudtok tenni az ügy érdekében.

Szívetek igazsága vezet titeket a gyógyulás-elengedés-teremtés-változás embert próbáló útján. Az utazás során saját hatalmatokat nyeritek vissza, a saját magatokba, isteni képességeitekbe vetett hitetekre emlékeztek vissza.

Legyetek magatokhoz és egymáshoz türelmesek, és lássátok a nagyobb képet a fájdalmak, összezördülések, nehezebb kapcsolatok mögött! Most minden a megoldást, megváltást, átalakulást keresi, elindult a kiáradás, a forrongás kezdetét vette. Szélsebesen képesek vagytok megváltoztatni önmagatokat, elengedni az évezredek óta hurcolt hiedelmeiteket, a jó-rossz polaritásában való csökönyös hiteteket – engedjétek meg, hogy a mintáitok felszínre jöjjenek, megmutatkozzanak és gyógyuljanak!


Ne ijedjetek meg attól, amit felszínre engedtek – csak akkor tudjátok tiszta szívből elengedni a régi ügyeket, ha kellő megértést és megtapasztalást szereztetek. Most bele kell mennetek a dolgok sűrűjébe, le kell szállnotok a mélységekbe, át kell élnetek a fájdalmaitokat. Azért, hogy később már ne kelljen velük foglalkozni, ne húzzanak vissza, ne ejtsenek újra csapdába!

Itt az idő, hogy hittel, alázattal és elkötelezettséggel kinyissátok a szíveteket és üdvözöljétek mindazt, ami megérkezik hozzátok. Ti adtatok engedélyt mindenre, ami megjelenik az életetekben. Az élet mestere nem menekül el semmilyen tapasztalat elől, mert  tudja, hogy mindent ő hozott létre – hatalmában áll hát megváltozatni is. De kedvesem, nem tudod addig megváltoztatni, amíg magadhoz nem engeded, át nem érzed, meg nem érted, mit kíván tőled! Ne félj a „negatív” tapasztalatoktól, mert ha így teszel, csak magadat zárod a félelmeid börtönébe. Te pedig azért vagy itt, hogy legyőzd a félelmeidet és túllépj a korlátaidon, átalakítva ezzel a korábbi valóságot egy egészen új minőséggé, az élet egy új frekvenciájává.

Állj készen arra, hogy megértsd és megéld mindazt, amit az életed felkínál – ezek az értékes tapasztalások soha nem jönnek el ilyen formában újra. Légy hálás minden eseményért és menj a szíved mélyére, hogy megértsd a rejtett bölcsességet!

A március hónap mély gyógyulásokat, villámcsapásszerű felismeréseket hoz – nyisd ki a szívedet, hogy megtaláld az erős energiák közepette az egyensúlyodat és adj időt magadnak a változások feldolgozására!


www.mesteringa.hu

Kép: marin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2753 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x