Heti tarot-előrejelzés: színezd ki az életed!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: színezd ki az életed!

Heti tarot-előrejelzés: színezd ki az életed!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Ezen a héten lehetőségünk lesz arra, hogy olyan eseményekben, helyzetekben is kipróbáljuk magunkat, amire korábban még nem volt lehetőségünk, alkalmunk, azaz extra dolgok is szerepet kaphatnak életünkben. A párkapcsolat terén itt az idő a béke megtalálására és az érzelmi harcok lecsillapítására, míg a pénzügyek terén jobb, ha plusz bevételi források felé nézegetünk. 


Rendezvénynaptár
Hétfő – március 25. (Igazság, Mágus, Kísértés)
Jobb időben lerántani a pletykákról, hazugságokról a leplet, mintsem a későbbiek folyamán egy nagyobb ügybe belekeveredni. Ha bármiben füllentettünk, akkor jobb, ha minél előbb feltárjuk az igazságot és rendezzük a félreértett szituációt. A kreativitás és találékonyság is nagyon erőteljesen jelen lesz ma. Időzítsünk minden olyan munkát mára, amely az ötletességünket igényli. Könnyebben és gyorsabban végezhetjük el, hiszen ennek kedvez a hétfő. A párkapcsolatunkban pedig a szexualitásé lesz a főszerep, és a gyengédség most háttérbe szorul.


Kedd – március 26. (Diadal, Nap, Uralkodó)

Minden lehetőség adott ma számunkra, csupán egyre kell vigyázni, méghozzá nagyon: ne engedjük ki a kezünk közül az irányítást. Több lehetőségünk is lesz a mai napon, hogy felpezsdítsük az átlagosnak induló hétköznapunkat, de érdemes elgondolkodni, hogy valójában melyik lehetőséggel élünk. A férfi energiák lesznek a dominánsak, valamint a pénzügyi téren inkább a kiadások kerülnek túlsúlyba. Amennyire lehet, kerüljük a boltokat, nagyobb bevásárló központokat, mert pénztárcánk látja majd ennek kárát. Ha pedig vásárolunk, akkor csak tudatosan!


Szerda – március 27. (Bolond, Akasztott, Uralkodó)
Párkapcsolatunkban ma felfordult állapotra számíthatunk. Kisebb-nagyobb félreértések is adódhatnak párunkkal, a többségük a tipikus „bolhából elefánt” helyzet lesz. Emlékezzünk a bölcseségre:  „Okos enged, szamár szenved”. Pénzügyek terén a bőség, a gazdagság energiái uralják a mai napot, igazán jó lehetőségeket találhatunk pénzügyi téren, amennyiben most kezdünk kiegészítő források kereséséhez, vagy éppen egy másodálláson gondolkodunk, de az álláskeresők se lazítsanak ma!


Csütörtök – március 28. (Főpapnő, Mérték, Hold)
A változás nem biztos, hogy mindig egy felkészült állapotban ér minket. Most készüljünk fel arra, hogy – hiába írtuk meg a napi teendőinket a határidőnaplónkba – minden felfordul majd, és semmi sem az eredeti kerékvágásban zajlik. Egészségünk terén fontos szerepet kap a folyadékbevitel, amennyiben nem lesz meg az előírt 2-2,5 liter minimum, úgy előfordulhat az is, hogy elájulunk vagy rosszul leszünk egy stresszesebb helyzetben. Előzzük meg a gondot egy kisebb odafigyeléssel, megkímélve magunkat felesleges feszültségektől.


Péntek – március 29. (Halál, Feltámadás, Erő)

Miért pazaroljuk az energiánkat felesleges, már régen nem működő dolgokra? Ilyen lehet például egy olyan párkapcsolat, amelyben csak a másik fél csak élvezi ennek áldásos hatásait. Továbbá érdemes fizikai szinten is megválni felesleges kacatjainktól, amelyek csak a port fogják. Magánéletünkben az újdonságoké lesz a főszerep, vigyük el párunkat egy különleges vacsorára, vagy éppen lepjük meg az ágyban valamivel. A pénzügyek terén itt a lezárás ideje: jó alkalom, hogy véget vessünk rossz üzleti kapcsolatainak, megállapodásainak.


Hétvége – március 30.-31. (Főpap, Torony, Remete)
A túlzott hajsza miatt itt a megfelelő idő arra, hogy pihenjünk, és hátradőljünk egy kicsit a fotelben! Talán nem vettük észre, hogy milyen gyorsan elrohantak a napok és összefolyt minden a hétköznapokban. Vigyázzunk szeretteinkre és becsüljük meg őket. Amennyiben a hétköznapok során nem volt időnk arra, hogy örüljünk a puszta jelenlétüknek, akkor most itt az alkalom, hogy minél több időt velük töltsünk. Az egyedüllétnél nincsen rosszabb, ezért ami adatott nekünk, azt minél jobban becsüljük meg. Továbbá ne felejtsük elkészíteni a jövő hét menetrendjét.


Papp Máté
AstroWorld 
 
[ 6247 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x