Erotikus Álmok ?
Címlap / Ezotéria / Erotikus Álmok ?

Erotikus Álmok ?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szexuális álmok nem azonosak a a szexuális fantáziánkkal. A szexuális fantáziák többnyire minden bonyodalomtól mentes, erotikus képzelgések, végkimenetelük általában előre megjósolható. A szexuális álmok ezzel szemben nem feltétlenül erotikusak, rengeteg meglepetéssel szolgálnak, gyakori bennük a váratlan fordulat. 

Az álmaink megmutatják, miként tehetjük teljesebbé szexuális életünket, rámutatnak gátlásokkal teli viselkedésünkre és konfliktusainkra. A néha vidám, néha gyötrelmes, de legtöbbször zavarba ejtő szexuális álmokat mindenki átélt már. Miközben megpróbáljuk megfejteni az álmainkat, arra is rájövünk, hogy több lépéssel megelőzik azt a megoldást, amelyet éber tudatos lényünk javasol. Mivel az alvásközben nyitottabbak vagyunk, mint máskor, néha azonnal megtaláljuk a kulcsot olyan problémákhoz amelyre ébren csak hónapok vagy évek múltán találnánk megoldást.

Az álmok beprogramozása egyszerű dolog. Abból áll, hogy elalvás előtt ”bebeszéljük” magunknak azt , amiről éjszaka álmodni akarunk. A megfogalmazott kívánságot sokáig ismételjük magunkban, míg álomba nem merülünk.

A szexuális álmok nem azonosak a a szexuális fantáziánkkal. A szexuális fantáziák többnyire minden bonyodalomtól mentes, erotikus képzelgések, végkimenetelük általában előre megjósolható. A szexuális álmok ezzel szemben nem feltétlenül erotikusak, rengeteg meglepetéssel szolgálnak, gyakori bennük a váratlan fordulat. A szexuális fantáziákat mi magunk alkotjuk meg és hívjuk elő, rendszerint olyankor, amikor szexuális izgalomra vágyunk. Szexuális álmaink viszont hívatlanul jönnek, és nem egyszer halálra rémisztik azt, aki álmodik. A szexuális problémák megoldásában, különösen akkor, ha bűntudattól, vagy szégyenérzettől akarunk szabadulni.
zsm


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9361 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x