Angyali üzenet: Változás
Címlap / Ezotéria / Angyali üzenet: Változás

Angyali üzenet: Változás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

A régi sémákat megszüntettük! Nincs többé évtizedeken át tartó hallgatás, nincs többé lelki boldogtalanság és testi fenyítések csendes nyögések közepette való viselése - változás van!  


Rendezvénynaptár
Nézünk le rátok és azon gondolkozunk miért estek pánikba a változástól? Vajon különbséget tudunk tenni ember és ember között, vagyis emberfajta, aki fél a változástól és egy másik, aki még jobban fél tőle?
Ahogy végignézünk rajtatok, nem igazán látjuk azt a bátor – inkább csak botor – embert, aki a változást nyílt szívvel és nagy mosollyal várná. Hiszen milyen is vagy te, kedves Ember?
Állsz, nem változtatsz. Addig és addig húzod és halasztod a változást, amíg bírják az idegeid, a fizikai tested és terhelheted a lelked azzal nem számolva, hogy mindez egyszer visszaüt és vélhetően pont akkor és ott, amikor a legkevésbé számítasz rá.


Pedig hidd el, nálunk jobban senki nem tudja: a tested csak egy gazda, ami téged szolgál, de ha te nem becsülöd meg akkor hálátlan lesz veled szemben és fellázad, sőt ami rosszabb lehet, hogy úgy dönt, kiszáll a játékból. Számunkra talán ez a legnagyobb feladat: vigyázni a testetekre. Hiszen valami oktalan dolog folytán hiába vagytok egy-egy lélek tulajdonosai, mégis valahogy úgy képzelitek, hogy ha a test már nincs, akkor a lélek is megszűnik létezni.
De térjünk vissza kicsit a változásra. Változás, változtatás, megváltozni, változik: ez mind-mind összefügg. Ha nyitott szemmel jársz és kelsz a világban láthatod, hogy minden változik és ami talán számodra még rosszabb hír, hogy neked is változnod kell.


Igen! Neked, aki csupán olvasod a heti angyali üzeneteket arra várva, hogy majd valami jobb lesz az életedben, hogy majd szebb lesz a jövőd, okosabb a párod, izgalmasabb a munkád. Mire vársz? Változtass! Ha csupán üzenetet üzenetre halmozol, attól csak okosabb leszel, boldogabb nem. Ha még mindig ezt olvasod, az azt jelenti, hogy még mindig nem változtatsz. Kelj fel most és indulj el! Menj oda a munkatársadhoz és beszéld meg vele a konfliktusodat! Kérd meg a veled együtt élő házastársad, partnered, hogy üljön le és hallgassa végig miért nem érzed jól magad már abban a kapcsolatban és aztán változtass.
Ne akadályozzon meg a változtatásban a másik, hiszen az, hogy ő nem érzi a változás szelét, ő nem tud azonosulni azzal az igénnyel ami benned van csupán annyit jelent, hogy ő még mindig egy alacsonyabb rezgésszinten érzékeli ezt a valóságot és beragadva várja a régi sémák visszatértét. Rossz hírem van! A régi sémákat megszüntettük! Nincs többé évtizedeken át tartó hallgatás, nincs többé lelki boldogtalanság és testi fenyítések csendes nyögések közepette való viselése – változás van!


Változás van a világban, változás van benned. Megváltozott a ritmus. Két választásod van: vagy szenvedsz még egy darabig azon csodálkozva, hogy minden változik, te pedig pocsékul érzed magad eközben vagy felállsz és cselekszel. Fontos, hogy igyekezz megmagyarázni a másiknak, a harmadiknak, a negyediknek, hogy ez a VÁLTOZÁS nem csupán a fizikai síkon való változtatást jelenti, hanem belül valami mélyen és körülöttünk mindenütt az Univerzumban való Egyetemes mozgást, ami miatt cselekedned kell .
 A kesergés és nézelődés ideje lejárt! Cselekedj! Változz! Változtass! Ez nem az, amit annak idején anyukád elvárt tőled vagy a nagymamád ott a komód mellett próbált neked elmagyarázni: ez VÁLTOZÁS! Akár tetszik, akár nem, akár akarod, akár nem: a dolog változnak. Mehetsz még egy darabig ellene, pocsékul érezve magad minden ébredéskor, fejfájással fekve lefekvéskor…de mi lenne ha inkább felvennéd a ritmust? Mi lenne, ha körbenéznél és meglátnád a körülötted lévő és folyamatosan jelen levő csodákat, megkeresnéd a valóban rád figyelő szempárokat és megfognád a kezet, amely irányt szeretne mutatni – mert talán ő tudja mi a jó irány. Mert változtatni. Felvette a ritmust. Sőt, mi több, élvezi. Élvezd hát te is! Változtass! Engedj az új Energiáknak!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x