Szerdai angyali üzenet: Elengedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Elengedés

Szerdai angyali üzenet: Elengedés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Amikor azt a szót halljátok ELENGEDÉS, mi jut eszetekbe? A többségnek szerintünk a már majdnem elmúlt szerelmek, a bent ragadt bosszúságok, félig lezárt kapcsolatok jutnak eszébe. Alapgondolatnak jó. De az elengedés ennél sokkal több. El kell engedned a múltat. Élvezned a jelent. 

Elengedés. Ha az alapoktól kezdjük, akkor ennyi: engedd el! Persze tudjuk, hogy ez nálatok nem így megy, hiszen imádjátok rágcsálni, cibálni és emésztgetni a múltat, a sérelmeket, kapaszkodni az emlékekbe, amik bár már megkoptak, de a tietek és csak a tietek…és hogy hova vezet ez? Ez egy ócska, beragadt állapot.


Egy részetek tudja, hogy az Elengedés szükséges, hiszen olvastatok számos ezoterikus művet, ezernyi angyali üzenetet, mégis foggal-körömmel ragaszkodtok a régihez, ami már … mondjuk ki….ósdi. Nem ér semmit. Hiszen mit is ér egy elkopott házasság, aminek emlékfoszlányait gyűrögeted a zsebedben? Talán ettől jobb lesz és újra lángra kap? Talán kevésbé érzed magad kegyetlennek vagy – mondjuk ki, hiszen te akartad az egészet – céltudatosnak? Mert a határozottság bűn? Olvastál olyat valaha, hogy ha ismered a célod és alapjában véve tudod is, hogy mit kell tenned, akkor Bűn megtenni? Nem! Tedd meg! Engedd el! Tartsd tiszteletben Őt és a közös emlékeket azzal, hogy szabadon engeded őket. A jó dolgok a szívedben parkolnak, a Lelked töltöttségét garantálják. De tulajdonképpen akkor te most mihez is ragaszkodsz? Régmúlt sérelmekhez? Elszalasztott pillanatokhoz? Hogy akkor és ott és pont ettől egy kicsit jobbra miért nem úgy történt? Csak! Talán pont amiatt, hogy megtanuld mit jelent az Elengedés!
Aztán van a másik tábor: a ragaszkodók. Ők aztán utálják a múltjukat, de azért kell nekik, hogy legyen min rágódni, legyen mit pocskondiázni és legyen mitől a földön kúszni-mászni. Miért rágódtok ezen? Talán javítja a szád pH-értékét? Tisztítja a fogaidat? Vagy talán a lelkedet? Nem jó ez semmire, csupán folyamatában éled meg a szenvedést, ami lehúz, visszataszít oda ahonnan pont menekülni akartál. Engedd el! Hadd menjen!


Ha ezen túlvagy, hogy elengedd a rosszat, itt az ideje, hogy elengedd a jót is. Hiszen az már csak a múlt. Túlvagy rajta. Élvezted, finom volt, vége. Ennyi. Jön másik. De csak akkor és csak úgy, ha ezt a régit elengeded. Hiszen lehet sóhajtozni, hogy mennyire jó volt, mennyire vidám és kedveskedős és sikeres és pénzben jó – elmúlt! Vége! Újra lenne vidám, kedveskedős, sikeres és pénzben jó – ha hagynád! Engedd el! Hadd menjen!


És ez a nehezebb – a jót elengedni. Hiszen azt akarod, hogy örökké tartson. De van egy rossz hírünk: semmi sem tart örökké. Minden változik, minden mozgásban van, és ha te csak kapaszkodsz, és az erőlködéstől elfehérednek az ujjaid, azt veszed észre, hogy nem vagy a ritmus része. Pedig ha nem vagy ritmus része, akkor egy idő után erőlködésnek fog tűnni a jóhoz való ragaszkodás is. Olyan ez mintha trance zenére tangóznál. Felesleges. Fárasztó. Kiegyenlítetlen harc és küzdelem. Ezt akarod? Vagy inkább Valódi Boldogságot? Akkor engedd el! Hadd menjen!

Menjen a sok pocsék, menjenek a rossz akarók, menjenek a rossz döntések, menjenek a véget ér házasságok, a felemás barátságok, a képmutató munkatárs, a hőbörgő főnök és menjen a sok-sok régmúlt boldog pillanat is. Engedd el!
Engedd el a múltat. Éld meg a jelent, mert a jövőd attól lesz gyönyörű.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4195 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x